Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ombre yaptirdim ilk defa ve saclarim cali supurgesine donustu ben ise duz sac seven biriym. sacima ne uygulayabilirim kafamda 1000 walt elektirik var gibi
Zeytinyagını ılıtıp sürebilirsin. Katı Hindistan cevizi yagı da saca iyi geliyor. Argan yagı da aynı sekilde. Yıpranmış sac malesef iflah olmuyor kestirebildigin kadar kestir, uzatmaya yönelik bakımlar yaparsın
Arkadaslar ombre yaptirdim ilk defa ve saclarim cali supurgesine donustu ben ise duz sac seven biriym. sacima ne uygulayabilirim kafamda 1000 walt elektirik var gibi
Hiçbirşey fayda etmiyor çok üzgünüm. Bende ömüre yaptırdım sürekli kestiriyorum. Tamam bu son artık canlandı diyorum o kadar krem bakım yapmama rağmen bir süre sonra uçlar yine eski haline dönüyor. Tek çare kestirerek yanan saçtan kurtulmak
Keratin bakım yaptır. Saçlarım yıpranmıştı benimde fönsüz saçıda hiç sevmem zaten. Şimdi ipek gibi saçlarım,acelem varsa fönsüz bile gezebiliyorum. Fönsüz ama fönlü havası var :)