Saç Rengi ve Saç Boyama Ombreden kurtulmak!!( Resimli) akıl verin lütfen

sifam20

Hassas Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
243
446
103
Kızlar daha önceden açık kumral hafif doreli saçım vardı dip boyadan sıkılıp küllü ombre yaptırmak istedim yaptırmaz olaydım diplerim öyle koyu oldu ki sarıdan sonra bi türlü alışamadım tek renge nasıl çevirebilirim? Uçlara doğru olan renk de beyaz gibi arada koyularla karışık nasıl çıkıcam işin içinden:(

Eklentiler

• C47A416F-574A-4B0B-AA67-A7D04C472E4C.webp
    C47A416F-574A-4B0B-AA67-A7D04C472E4C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 933
Aslında çok hoş görünüyor dip renginiz bu koyuluktaysa zamanla dip sorunu da yaşamazsınız ombre rengi harika durmuş. Ama eski hali gibi olabilmesi için sanırım kuaförün baştan heryeri eski renge yakın boyaması lazım onun için de dipleri açması gerekir mi bilemiyorum

Bence saçınızın tonu çok güzel. Ama tek renk istiyorum diyorsanız bunun üstesinden siz tek başınıza gelemezsiniz. Ben de ombreden pişman olup boyayı nasıl çıkarırım diye yollar arıyordum. Ama çivi çiviyi söker mantığıyla saçıma önce cila yaptırdım, sonra o da açılınca komple kendi rengine boyadım.:KK14:

:KK14:
Bence saçınızın tonu çok güzel. Ama tek renk istiyorum diyorsanız bunun üstesinden siz tek başınıza gelemezsiniz. Ben de ombreden pişman olup boyayı nasıl çıkarırım diye yollar arıyordum. Ama çivi çiviyi söker mantığıyla saçıma önce cila yaptırdım, sonra o da açılınca komple kendi rengine boyadım.
Ya bide uçlar çizgi çizgi hiç sevmediğim bir şey yoğun olsa ben halletmeye cesaret edicem ama bir tutamın yarısı koyu yarısı beyaz :KK34: cila ne oluyor tam olarak

:cry:
Aslında çok hoş görünüyor dip renginiz bu koyuluktaysa zamanla dip sorunu da yaşamazsınız ombre rengi harika durmuş. Ama eski hali gibi olabilmesi için sanırım kuaförün baştan heryeri eski renge yakın boyaması lazım onun için de dipleri açması gerekir mi bilemiyorum
Aslında geçişler gerçekten güzel ama ben açık renge alışmıştım koyu çok kötü geldi gözüme alışamadım ve sarılar beyaz gibi Yaşımdan beni çok büyük gösteriyor :cry:

:cry:
Aslında geçişler gerçekten güzel ama ben açık renge alışmıştım koyu çok kötü geldi gözüme alışamadım ve sarılar beyaz gibi Yaşımdan beni çok büyük gösteriyor :cry:

Siz en iyisi güvenilir bir kuaföre gidip ombremi cilayla kapattırmak istiyorum deyin dibinizle saçınızı eşitleyecek bir boya sürer ama koyuluğunu mutlaka siz ayarlayın onlara bırakmayın. Arkadaşım beğenmediği platin ombresinden bir günde kurtuldu ertesi gün hemen gidip cila ile kapattırmıştık eski haline dönmüştü koyu kahveydi saçı. ( cila denilen işlem boyanın sulandırılarak saç bu rengi alana kadar bekletilmesi. Ardından yıkanıyor. bu tarz hataları renk eşitsizliklerini düzeltmek amacıyla yapılıyor baya da bir işe yarıyor. Ben de turunculukları azaltmak için yaptırmıştım. Ama mutlaka güvenilir bir kuaförden isteyin bu işlemi geçmiş olsun

Back
X