Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre'm çok mu kötü?

Açıcıyı bilerek kullanmadı. Saçlarımın uçları kırık olduğu için açıcıyla çok kesmek gerekir dedi, saçın yanar dedi. Ben de kesilmesini istemiyordum bu renk yaptı. Ama yumuşak geçemedi
Omuzlarından intibaren saçların ölmüş sağlıklı değil ince telli görünüyor zaten bence kestir biraz kızıllık varmış boyada istediğiniz açılmadan sombre yaptırmakmış buda kendi saçının 2 ton acigi olur en fazla

Dipten kumral tonlarına aşağıdan da küllü sarıya boyayıp geçişli tonlama yapabilir kuaförünüz. Bence hemen gidin düzeltmesini isteyin.

Çok kötü görünüyor, evde kendiniz boyamışsınız gibi, geçişler inanılmaz kötü... çok kötü durumdaki saçları bile oryalle açıyorlar, altına koruyucu bakım yaparak, boya sonrası keratinle destekleyerek, kolaya kaçmış, standart bir kuaförmüş, ben yapamam dememiş de senin saçın yanar demiş.. bence gidin düzeltsin, kumraldan bebek sarıya açsın. Zaten kendi saçınızın üstüne direkt yapması çok amatörce..

Bir de mor şampuanla haftada 2 defa yıkayın düzeltmezse, turunculukları bir nebze azaltır

Tam olmamış arkadaşım, düzeltilebilir bi şey tabi. Düzeltirken bi ton açsalar çok hoş olur bir de :)

Back
X