--- Omega 3 ---

H_H

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
38
21
88
Kızlar araştırdım ama göremedim. 12 haftalık hamıleyim, nasipse haftaya doktora gidicez. 3.ayım bitiyor ve ben folıkasitten başka vitamin, takvıye, ilaç hiç bir şey kullanmıyorum. Sizlere doktor hemen omega 3 verdı mi, ihtiyac gorulunce mı veriyor yoksa belli bi aydan sonra mı veriliyor merak ettim

Ben ilk 5 ay sadece folik asit kullandım , vitamini 7.ay verdi , gerekli gördüğü zaman veriyor canım

Bana vermişti doktorum i mom dşye balık hapı... Haftada bir balık yersen gerek yok yemezsen her gün iç demişti..

Ben ilk 5 ay sadece folik asit kullandım , vitamini 7.ay verdi , gerekli gördüğü zaman veriyor canım

Öyle mi , sağol canım. Omega3 oyle herseyde yok, balık devamlı yiyemiyorum ıspanak desen mevsımı degıl korktum acıkcası ya omega3 eksikliğim varsa diye. Nyse doktora gidince sorucam bunu ınsallah

Ben balık yiyemediğim için hamilelik boyunca hiç balık yemedim, son bir ay kala eşim zorlucakmış ..balık yağı hapınıda içemedim ama bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür

ozaman haftada 1 balık yemeye çalışıyım ben , sağol cvp için

Rica ederim... Beyin gelişimi için iyi derler hep o yüzden ben de önemsemiştim.. Yani eksikliği ultrasonla felan bbeli olmaz canım.. Elinden geldiğince balık yemeye çalış yiyebiliyorsan... Allah hayırlı doğum nasip etsin

Ben balık yiyemediğim için hamilelik boyunca hiç balık yemedim, son bir ay kala eşim zorlucakmış ..balık yağı hapınıda içemedim ama bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür

Maşallah darısı başıma artık, sende son ay ye artık bence somon guzeldir tavsiye ederim

Balık seviyorum, her hafta yiyebilirmiyim bilmiyorum ama yemeye çalışıcam inşallah. Bebişim içinnn

Somon denedim ama malesef aram hiç iyi değil balıkla , artık bu ay yicez bakalım

Bana 9. haftada hem vitamin, hemde omega 3 vermisti doktorum

Bana 9. haftada hem vitamin, hemde omega 3 vermisti doktorum

Allah Allah ozaman değerlerle alakalı, 8.haftada tam kan tahlılı fılan yaptırdım hepsi çok iyi çıktı , demek ki ihtiyac duymadı vermedi bana. Bu gıtmemde buyuk ıhtımal verir ama

Allah Allah ozaman değerlerle alakalı, 8.haftada tam kan tahlılı fılan yaptırdım hepsi çok iyi çıktı , demek ki ihtiyac duymadı vermedi bana. Bu gıtmemde buyuk ıhtımal verir ama
Herkese aynı haftalarda her ilacı vermiyorlardır, vermese de bence çok dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…