- 31 Aralık 2023
- 30
- 2
- 6
- Konu Sahibi Butterfly542
Ömer hocamı bu sayfa sayesinde buldum ve yine benim gibi fikir edinmek isteyenler için yazmak istedim..2025 Ocak ayında anlık bir karar ile meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim.Doktor arayışına girdiğimde ise en gerçek yorumların burda olduğunu bildiğim için bu sayfayı ziyaret etmek istedim.Tabiki karşıma direk Ömer Ekin hastaları ve bir çok olumlu yorumları çıktı.Tek bir olumsuz yorum dahi okumadım.Ah bulmak için çok araştırdım o ayrı
Hislerime güvenirim ve bu yüzden de randevu aldım direk.Görüştüğüm ilk ve tek doktordu ve ilk görüşmenin hemen arkasından karar verdim.Canım asistanı Zeynep ise öyle tatlı ve samimi ki.Kızkardeşim gibi oldu
Kesinlikle maddiyat ile alakaları yok emin olabilirsiniz.Ameliyat günü sıfır ağrı desem yeridir.Abartsız hafif ağrılar dışında bir şey hissetmedim.Ameliyat sonrası belki yatış pozisyonundan dolayı epey uykusuzluk ve yorgunluk bir müddet oluyor ama uzun değil.Bu süreçte Ömer hocamı sanıyorum ki en çok darlayan hastası da ben olabilirim
Şu kadarını söyleyebilirim ki sorduğum her soruya sanki o an yanınızdaymış gibi anında cevap vermesi,işinin arkasında durması ve insanlığı muazzam.Ameliyat sonrası bitti gitti kesinlikle yok.Siz unutsanız dahi arayıp soran bir doktorunuz var..Şimdi ise 6.Ayım dolmak üzere ve tahmin ettiğimden çok daha güzel göğüslere sahibim.Tüm arkadaşlarım doktorun adını soruyor..Gerçekten gönül rahatlığı ile gidin ve gerisini hiç düşünmeyin.Kendisi meme estetiğinde özellikle Ankara’nın önde gelen ismidir..Ömer hocanın yanınızdaysanız zaten en iyi hekime kendinizi emanet etmişsiniz demektir

Son düzenleme: