Ömer Ekin meme estetiğim

Butterfly542

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
30
2
6
Ömer hocamı bu sayfa sayesinde buldum ve yine benim gibi fikir edinmek isteyenler için yazmak istedim..2025 Ocak ayında anlık bir karar ile meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim.Doktor arayışına girdiğimde ise en gerçek yorumların burda olduğunu bildiğim için bu sayfayı ziyaret etmek istedim.Tabiki karşıma direk Ömer Ekin hastaları ve bir çok olumlu yorumları çıktı.Tek bir olumsuz yorum dahi okumadım.Ah bulmak için çok araştırdım o ayrı😄 Hislerime güvenirim ve bu yüzden de randevu aldım direk.Görüştüğüm ilk ve tek doktordu ve ilk görüşmenin hemen arkasından karar verdim.Canım asistanı Zeynep ise öyle tatlı ve samimi ki.Kızkardeşim gibi oldu💕Kesinlikle maddiyat ile alakaları yok emin olabilirsiniz.Ameliyat günü sıfır ağrı desem yeridir.Abartsız hafif ağrılar dışında bir şey hissetmedim.Ameliyat sonrası belki yatış pozisyonundan dolayı epey uykusuzluk ve yorgunluk bir müddet oluyor ama uzun değil.Bu süreçte Ömer hocamı sanıyorum ki en çok darlayan hastası da ben olabilirim☺️Şu kadarını söyleyebilirim ki sorduğum her soruya sanki o an yanınızdaymış gibi anında cevap vermesi,işinin arkasında durması ve insanlığı muazzam.Ameliyat sonrası bitti gitti kesinlikle yok.Siz unutsanız dahi arayıp soran bir doktorunuz var..Şimdi ise 6.Ayım dolmak üzere ve tahmin ettiğimden çok daha güzel göğüslere sahibim.Tüm arkadaşlarım doktorun adını soruyor..Gerçekten gönül rahatlığı ile gidin ve gerisini hiç düşünmeyin.Kendisi meme estetiğinde özellikle Ankara’nın önde gelen ismidir..Ömer hocanın yanınızdaysanız zaten en iyi hekime kendinizi emanet etmişsiniz demektir

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Keske son halini de paylassaydiniz. Daha once actiginiz konudaki paylastiginiz gorseller suanki anlatimlarinizi yansitmiyor. Sekli duzelmis ve iyilesmis halini de paylasin derim.

İlk paylaşımımda güncelleme olarak düzenlemiştim düzeldi diye.Sanırım güncelleme olmayan halini okudunuz.Burdan açık olarak foto paylaşmak istemiyorum.İlk paylaşımımda fotoların sonradan silinemediğini bilmiyordum.O yüzden tekrar paylaşmak istemiyorum ama özelden atabilirim.Ya da kanıtlamaya çalışacak bir durumum da yok size.Düzelmeyen bir durumu neden sizce düzeldi diye güncellemiş olabilirim? Sonuçta meme estetiğinin bir kadın için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Benim de düzelmiş olmasaydı burda bunu yazmaz çare arıyor olurdum ve tekrar burdan çare arardım.Aksine ben doktorumu o kadar darlamışım ki bana sabırla bekle 6 ay dolsun sen beğeneceksin ama beğenmedin diyelim gel diye ısrarla beni ikna etmeye çalıştı.Ve dediği gibi de oldu.Bekletimin de -ki beklentim çok yüksekti- üzerinde diri ve dik hacimli göğüslere sahip oldum.O yüzden Ömer hocama minnet duyuyorum.Dediklerinin hepsini tek tek yaptı.İnanıp inanmamak sizin işiniz ve inandırma gibi bir zorunluluk peşinde de değilim.Sadece ben burdan bir çok arkadaştan destek aldığım için ben de kendi sürecimle ilgili bilgi vermek istedim ki faydalı olsun diye.Hoşça kalın

Gecmis olsun. Keske son halini de paylassaydiniz. Daha once actiginiz konudaki paylastiginiz gorseller suanki anlatimlarinizi yansitmiyor. Sekli duzelmis ve iyilesmis halini de paylasin derim.
İlk paylaşımımda güncelleme olarak düzenlemiştim düzeldi diye.Sanırım güncelleme olmayan halini okudunuz.Burdan açık olarak foto paylaşmak istemiyorum.İlk paylaşımımda fotoların sonradan silinemediğini bilmiyordum.O yüzden tekrar paylaşmak istemiyorum ama özelden atabilirim.Ya da kanıtlamaya çalışacak bir durumum da yok size.Düzelmeyen bir durumu neden sizce düzeldi diye güncellemiş olabilirim? Sonuçta meme estetiğinin bir kadın için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Benim de düzelmiş olmasaydı burda bunu yazmaz çare arıyor olurdum ve tekrar burdan çare arardım.Aksine ben doktorumu o kadar darlamışım ki bana sabırla bekle 6 ay dolsun sen beğeneceksin ama beğenmedin diyelim gel diye ısrarla beni ikna etmeye çalıştı.Ve dediği gibi de oldu.Bekletimin de -ki beklentim çok yüksekti- üzerinde diri ve dik hacimli göğüslere sahip oldum.O yüzden Ömer hocama minnet duyuyorum.Dediklerinin hepsini tek tek yaptı.İnanıp inanmamak sizin işiniz ve inandırma gibi bir zorunluluk peşinde de değilim.Sadece ben burdan bir çok arkadaştan destek aldığım için ben de kendi sürecimle ilgili bilgi vermek istedim ki faydalı olsun diye.Hoşça kalın

Beni yanlis anladiniz. Daha once actiginiz konuda paylastiginiz fotograflardan sonra ilk hali son hali yapabilirsiniz demek istedim. Kendi actiginiz konuyu düzenleyebilirsiniz bildigim kadariyla, yani fotograflari kaldirabiliyorsunuz, yorumlarda fotograf paylasirsaniz silmek istediğinizde ceza aliyorsunuz, duzenlenmiyor. Ben yazdiklarinizi kanitlayin vs demek istememistim, gecirdigim operasyondan ve dr umdan memnun kalinca ben de sizin yaptiginizi yaptim. Nasil bukadar yanlis anladiniz anlamadim ama siz de hoscakalin 👍🏻

Beni yanlis anladiniz. Daha once actiginiz konuda paylastiginiz fotograflardan sonra ilk hali son hali yapabilirsiniz demek istedim. Kendi actiginiz konuyu düzenleyebilirsiniz bildigim kadariyla, yani fotograflari kaldirabiliyorsunuz, yorumlarda fotograf paylasirsaniz silmek istediğinizde ceza aliyorsunuz, duzenlenmiyor. Ben yazdiklarinizi kanitlayin vs demek istememistim, gecirdigim operasyondan ve dr umdan memnun kalinca ben de sizin yaptiginizi yaptim. Nasil bukadar yanlis anladiniz anlamadim ama siz de

“Daha once actiginiz konudaki paylastiginiz gorseller suanki anlatimlarinizi yansitmiyor“ cümlenizden böyle bir anlam çıkıyor.Yine de yanlış anladıysam üzgünüm kusura bakmayın

“Daha once actiginiz konudaki paylastiginiz gorseller suanki anlatimlarinizi yansitmiyor“ cümlenizden böyle bir anlam çıkıyor.Yine de yanlış anladıysam üzgünüm kusura bakmayın
Beni yanlis anladiniz. Daha once actiginiz konuda paylastiginiz fotograflardan sonra ilk hali son hali yapabilirsiniz demek istedim. Kendi actiginiz konuyu düzenleyebilirsiniz bildigim kadariyla, yani fotograflari kaldirabiliyorsunuz, yorumlarda fotograf paylasirsaniz silmek istediğinizde ceza aliyorsunuz, duzenlenmiyor. Ben yazdiklarinizi kanitlayin vs demek istememistim, gecirdigim operasyondan ve dr umdan memnun kalinca ben de sizin yaptiginizi yaptim. Nasil bukadar yanlis anladiniz anlamadim ama siz de hoscakalin 👍🏻

Back
X