ömer faruk vanlıoğlunun hastası olan ve tüpbebek tedavisi sonucu hamile kalan var mı?

ben ömer beye ilk aşılamamı yaptırmıştım.benimki tutmadı ama o zamanlar tedaviye gelip giderken gördüğüm çok hastası vardı hamile kalan.darısı başınıza..

selam canım ben ağustosta gıttım ona tutmadı ama doktorumdan memnunum yıne bır deneme daha yapıcam yaza doğru ve yıne omer faruk beye gıdıcem inş ..çokilgili zaten butur yerledde yapılan taedavı genelde aynı ama insan ilgi ve alaka istıyor... euro fertılden hıç memnun değıldım ama ömer beye gıdıcem inş bır sorunum yok bu kez rahımiçi temizlemey tavsıye ettı bakalım hayırlısı canım zaten yakında ........senın tedavın de hayırlı ols .kısmette ne ise o olacak inş tutar canımm

Bende geçen yıl tüp bebek tedavimi ömer beye yapmıştım.Pozitif sonuçlandı,3embriyo yerleştirilmişti 2si tuttu.Ancak hiç kalp atışlarını alamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım:( Olumsuz birşey görmedik tedavi boyunca yine tedavi olursam yine ömer beye gitmeyi düşünüyorum.

veeeeeee omer beye gıtmıştım hamuıle kaldım sımdı uçuzlerım var dr dan cok memnunum bu ışler kısmet ısıdır .............rabbım yolunuzu acık etsın ınş...........omer beyden cok memnunum ılgılı bı dr az konussada gereklı acıklanaları yapıyo sorunca cevaoplıyoo ve bılgılı herkesıe basarılar ınş

selam ben de ömer beye gitmiştim ama bebeğin kalbi durdu kromozom bozukluğundan. şimdi doğal hamileyim. ömer bey iyi bir doktor güvenebilirsin. inşallah hayırlı sonuç alırsın.

Herkese merhaba,

Ben de 2 doktor dan sonra, buradaki yorumlara istinaden, Ömer Faruk Vanlıoğluna gitmeye karar verdim. ancak son 1 yıl içinde giden varsa sizin de yorumlarınızı çok merak ediyorum. Tabi bir de Özel Medicana Çamlıca Hastanesi hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Yakın çevremde oraya hiç giden yok. Yardımcı olur musunuz?

Herkese merhaba,

Ben de 2 doktor dan sonra, buradaki yorumlara istinaden, Ömer Faruk Vanlıoğluna gitmeye karar verdim. ancak son 1 yıl içinde giden varsa sizin de yorumlarınızı çok merak ediyorum. Tabi bir de Özel Medicana Çamlıca Hastanesi hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Yakın çevremde oraya hiç giden yok. Yardımcı olur musunuz?
merhabalar bende orda tedaviye başladım 3.denemem inşşallah bu hayırlısıyla tutar,iyi bir ekip ben beğeniyorum

Herkese merhaba,

bende omer beye gozuktum bu hafta miyomlarim icin ama bi iki doktora daha gidecem ama sanirim yine omer beye ameliyat olurum sen ne icin gittin doktora
bende gidenlerden yorum istiyorum kafam cok karisik

bende omer beye gozuktum bu hafta miyomlarim icin ama bi iki doktora daha gidecem ama sanirim yine omer beye ameliyat olurum sen ne icin gittin doktora
bende gidenlerden yorum istiyorum kafam cok karisik

merhaba ben tüpbebek tedavimi ömer beye yptırdım 2 defa mualesef negatifle sonuçlandı.3. yüde onda denedim beklemedeyim Allahın izniyle tutunur embriyolarım.başarısızlığın sebebi asla doktorum değil ona çok güveniyorum tamamen benim şansızlığım hayırlısı inşallah kurban olduğum allahım isteğen herkese evlat sevgisini tattırsın banada inşşallah...

üzgünüm arkadaşlar 3.tüpbebek denemem de negatif ALLAHA kaldı bizim iş...inşşallah yüzümü güldürür.isteyen her kese verir hayırlı evlat..moralim çok ama çok bozuk.

Arkadaşlar.Ben Ömer Faruk Vanlıoğlu ile tedavimi tamamladım.Tüp bebek. İlk deneme başarılı oldu.Şuan 3 aylık hamileyim.Ama düşük riski devam ediyor.Zaten bu aylar riskli dönemler.Doktorumdan çok memnunum.Oldukça başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.Doktorumu seviyorum :) ...

Arkadaşlar.Ben Ömer Faruk Vanlıoğlu ile tedavimi tamamladım.Tüp bebek. İlk deneme başarılı oldu.Şuan 3 aylık hamileyim.Ama düşük riski devam ediyor.Zaten bu aylar riskli dönemler.Doktorumdan çok memnunum.Oldukça başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.Doktorumu seviyorum :) ...

bende eşinin hastasıyım doğumumu yaptı bende onu çok seviyorumm:)))

Bende ömer beyde aşılama denemeyi düşnüyorum.Tüp bebek denemiştik ömer beyde ama aşılama nasıllar merak ediyorum?

ben ömer hoca hastasıyım allah izin verirse az kaldı doğumuma... çok iyi bir hastane ve ekip gitmek isteyen herkese öneririm doktorumu... takibimide kendisi yapıyor....

ben ömer hoca hastasıyım allah izin verirse az kaldı doğumuma... çok iyi bir hastane ve ekip gitmek isteyen herkese öneririm doktorumu... takibimide kendisi yapıyor....

evet çocuğumu kucağıma aldım Allah'ıma şükür bunun vesilesi Ömer Faruk Vanlıoğlu hoca ve ekibidir ilk ameliyatımdan tüp bebek denememe ondan doğumuma kadar her konuda hepsi tam destek oldu hepsinden Allah razı olsun...

Back
X