Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende orda tedaviye başladım 3.denemem inşşallah bu hayırlısıyla tutar,iyi bir ekip ben beğeniyorumHerkese merhaba,
Ben de 2 doktor dan sonra, buradaki yorumlara istinaden, Ömer Faruk Vanlıoğluna gitmeye karar verdim. ancak son 1 yıl içinde giden varsa sizin de yorumlarınızı çok merak ediyorum. Tabi bir de Özel Medicana Çamlıca Hastanesi hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Yakın çevremde oraya hiç giden yok. Yardımcı olur musunuz?
Herkese merhaba,
Ben de 2 doktor dan sonra, buradaki yorumlara istinaden, Ömer Faruk Vanlıoğluna gitmeye karar verdim. ancak son 1 yıl içinde giden varsa sizin de yorumlarınızı çok merak ediyorum. Tabi bir de Özel Medicana Çamlıca Hastanesi hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Yakın çevremde oraya hiç giden yok. Yardımcı olur musunuz?
bende omer beye gozuktum bu hafta miyomlarim icin ama bi iki doktora daha gidecem ama sanirim yine omer beye ameliyat olurum sen ne icin gittin doktora
bende gidenlerden yorum istiyorum kafam cok karisik
Arkadaşlar.Ben Ömer Faruk Vanlıoğlu ile tedavimi tamamladım.Tüp bebek. İlk deneme başarılı oldu.Şuan 3 aylık hamileyim.Ama düşük riski devam ediyor.Zaten bu aylar riskli dönemler.Doktorumdan çok memnunum.Oldukça başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.Doktorumu seviyorum :) ...
ben ömer hoca hastasıyım allah izin verirse az kaldı doğumuma... çok iyi bir hastane ve ekip gitmek isteyen herkese öneririm doktorumu... takibimide kendisi yapıyor....