Ömre Bedel Fox Tv

bende bu diziyi benden baska kimse izlemiyo demeye baslamistim
vurmaz insallah haftayada bayram iki hafta sonra izleriz artik

aynen ben yazacaktım
her dizide bilindik hikayeler ,gene de bi sürü yorum yapılıyor
en farklı olan bu ama ta kaçıncı sayfada kalmış

grcekten cok guzel ve suan benım ızledıgım tek dizi.....cok begenerek ızlıyorum...herkeze tavsıye ederım..izlemeden gecmeyın ...

Tek bir diziden nefret ettim oda ''Ömre Bedel''..

Çok saçmaladılar yaaa..!

Dizinin başından beri Ömür söyleyemiyo neymiş Erdem'i öldürecekmiş..

Söyledide ne oldu Erdem suratına bile bakmıyo inanmıyo,Cesur da hiç bir şey yapamadı işte..

Bu diziyi taa bir önceki sezon finalinde bıraktım çok baydı çünkü,bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..

Son düzenleme:
Ay Allah aşkına beni aydınlatın kızlar.
Bu sezgin neden karısına kötü davranıyor, güvenemiyor?
İzlemiyorum ben bu diziyi ama demin annemle son bölümüne takıldık.
Tabi ben de direk sezginin davranışlarına takıldım
Bi anlatıverin bana bacılar

dizi bitti ama ben yinede anlatayım duygu bakire değildi diye kötü davranıyor sezginona neyse ondan önce olmuş bitmiş bişey hiç yani hesap mı vericek zar onun beden onun ay sinirleniyom sezgine neyse finali beğenmedim ben yaa iğrenç ti

dizileri uzatacam diye ..... çıkarıyorlar sonra da finalde o kadar kopukluklar yapılıyor ki...ne bileyim bir sürü soru işaretleriyle dolu bir final....

final bölümü olmamış normal bölümler bile ondan daha sürükleyiciydi...
saçmalamışlar iyice...
yinede bitti şükür cesur layığını buldu..
ha bir saçmalıkta cesur ile aylinin evlatlık edindiği çocuk kalmış yanlarında böyle bir durumda baba ölür anne hapideyse devlet yurduna geri döner diye biliyorum...
aman küçük bir detay işde ...

ömür doğum yaptı erkek çocuğu oldu adını erdem koydu.ve gitti aylinle polise cesurdan için şikayetçi oldu geç kaldı ya çok neyse ama aylin anladı cesurun erdemi öldürdüğünü vurdu cesuru öldürdü girdi hapse böyle işde

su aylininde bi mutlu oldugunu görseydim dizide cok iyi olcakti
gercekten öyle ahim sahim bi final olmadi normal bölümler daha ilgi cekiciydi
sonrasinda duygu ya ne oldu son anda ne gerek vardi toprakla karsilasmanin anlamadim
bari mutlu mesut yasadilar diye düsünseydik
apar topar bi final olmus tüm olay son iki dakikaya sigdirilmis bence güzel bir final degildi

çok vasat bır fınal olmuş ..
az önce izledim , insan kardeşinin ölüm haberini alınca arabayı nasıl kullanılır ?
ayrıca erdemin ölümünü ne cabuk atlattılar öyle .. hersey erdemi korumak için değil miydi bunca zaman..
pehh canım dızıyı bır fınalle bertaraf ettiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…