Ömre Bedel Fox Tv

hehhehehheh :))

ayy şu erdemin ömür e bebeğim demesine sinir oluyorum bebeğimm çok garip söylüyor

kızlar ya cesur bebeğin kendisini olduğunu nasıl öğrenci ben burasını anlamadım gitti

valla dizi iyice sıkmaya başladı sonu8 şimdiden belli gibi ömür cesuru alsın erdemde o or.. evlensin tamam işte olan görümceye olur zavallım annede olamıyor artık

şu demet varya nefret ediyorum kendisinden
ne itici biri yaaklava:

hiç yeni bişey yok,dnme dolap gibi oldu dizi-tatlicadiarzu-

kızlar noldu dizi bittimi ben izlemiyorum ama zapping yaparken takılıp kalıyodum
bu ara hiç göremedim
noldu dizi?

ben seviyorum bu diziyi ama erdemin ömüre sürekli bebeğim bebeğim demesine sinir oluyorum ayyy bi gıcık geliyo bana sürekli sürekli ne öylelmaz:

:roflol:ay cok güldüm okuyunca deyişi aklıma geldi de haklısın kızın içine girio burnunun taaa dibine kadar insan nefes alamaz öle her an dibinde diğer dizilerde süper oyunuluğu var adamın ama bu dizide sanki bi tuhaf

Çünkü dizi o kadar sıkıcı oluyor ki demek onlar da daralıp oynayamıyorlar. sempatiksalakcinni

Hakkatten he bir ara korku filmi izler gibi izledim.. vereliniortak

Cesurla konuşurken yüzüne zoom yaptılar da bi an dedim ki şimdi gözleri kırmızıya dönecek ağzını açıp höaarrrgggg diye böğürürken sivrilmiş ve kanlı dişlerini sayıcaz kaydirigubbakcemile3 bi de ambulansla hastaneye giderken düşmemek için tutunması çok komikti... len hortlaksın sen zaten, düşmemen lazım da zaten düşsen nolcek :roflol:

bu bölüm benı çok aglatıcam gecmışe gıttım bıran ömürde erken dogum yapıyor premature doguyor benım oglumda premature dogdu

son birkaç bölümdür izlemiyorum..en son demet ölmüştü ,ömürün bebeğine bişiler oldu vs..ama çok baydı artık izlemiyorum...

bu dizide kabak verdi ya kaynatası öğreniyor hastanelik oluyo herkesi hatırlıyo adam bi hizmetçinin anlattıklarını hatırlamıyo

sonra agah öğreniyo oda bıçaklanıyo saçmalık arada bi aşk ve cezanın reklam aralarında bakıyorum
okadar ama artık öğrenilsin 4 kişinin dışında herkez biliyo yuh yani onlarında başlarına gelenler malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…