Merhabalar hoş geldiniz, ruhumuza şifa arıyoruz bu topikte ve bana çoook iyi geldiğini söyleyebilirim.Merhaba konuya biraz göz attım selam vermek istedim
Merhabalar hoş geldiniz, ruhumuza şifa arıyoruz bu topikte ve bana çoook iyi geldiğini söyleyebilirim.
Ne kadar güzelMerhaba
Bana son zamanlarda en iyi gelen şey sakince konuşabilmek.
Çocuğa patrona komşuya bakkala kuryeye teşekkür etmek veya hayır demek.
Bekletmeden kırmadan sebebini açıklayarak engel olmak yada mutlu ettiyse belirtmek
Herkes devlet memuru olmayı isterken ben asla istemiyorum bilemiyorum devlet memuru olunca üretken olamıyor insan bence. Ben mühendisim ve üretmek projelerde yer almak istiyorum. Sabah gidip imza atıp akşam çıkmak istemiyorum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bu topiğe katılmak isterseniz çoook mutlu olurumEvet basit sebepler gibi ama hayat kalitem bitmişti biraz mola ile toparladım
Su an finansal eğitimleri arttırdıkca içimde rahatlayacak
Bu şartlarda asla ömrümü memurluk ile bitirmek istemiyorum
Herkes devlet memuru olmayı isterken ben asla istemiyorum bilemiyorum devlet memuru olunca üretken olamıyor insan bence. Ben mühendisim ve üretmek projelerde yer almak istiyorum. Sabah gidip imza atıp akşam çıkmak istemiyorum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Bu topiğe katılmak isterseniz çoook mutlu olurum
Umarım her geldiğinizde hayatınız, sağlığınız daha iyiye gitmiş olarak gelirsiniz. Çoook teşekkür tatlı bir sohbet içinSu an asgari ücret ile aramızda çok az fark var. Ek tazminat vs yüksek gösteriyorlar ama 1 imza ile başına dünya bela alabilirsin
11 yıldır çalışıyorum tazminat alabilmem için 30yil daha çalışmam gerek.
Sonrasında alacağım maaş ile ne yaparım bilmiyorum
Evet ilk etapta avantajdı ama aktif olmak gerekiyor artık kesinlikle uzak durulmalı
Ztn imkanlar vs derken çoğu kişi bıkkın ve mutsuz
Topige ara ara gelmeye çalışacağım fırsat bulduğumda okuyacağım
Kuramsal okumayı tamamladım ama maalesef 1 tez inceleyebildim. Tez inceleme deyince de atıyorum 250 sayfalık tez ise yine bir 80-100 sayfa okumam gerekiyor. Kuramsal okumada da not al, ona bak buna bak kemiksiz 6 saatte yapabildiğim maalesef bu kadarı.Günaydın! 35 gündür süren diş ağrımda bir adet majezik ile güne başladım, biraz ortalığı toplayıp masa başına oturdum şimdi. Milletin dişi gece ağrır, benim de uykuda sıkmaktan sabahları ağrıyor. Bugün sizinkine benzer bir şey deneyip kendimi darlamadan hazırladığım günlük plana uymaya çalışacağım. Öbür türlüsünü sürdüremedim maalesef.
Günlük hedeflediğim ders çalışma ve spor programımı aşağı bırakıyorum, gece yarısı olmadan güncellemeye çalışacağım.
- En az 50 sayfa kuramsal okuma
- En az 3 tez incelemesi
- En az 40 dakika ders kaydı dinleyeceğim
-Tibet'in 5 hareketi - 11 tekrar (Bunu uyanınca yaptım.)
- 30 dakika Jillian Michaels
- 30 dakika fitness
- En az 30 dakika eliptik
Bir de 100 günlük bir yoga programım vardı, 2 gün önce bitti. Belki kısa bir yoga videosu araştırıp ona başlarım.
Teşekkür ederimAblana başarılar diliyorum
Bende Ikıgai adlı kitaba başladım. Daha önceden okumuştum ama bir roman okur gibi okuyup geçmiştim. İnteraktif bir okuma yapmaya karar verdim. Kitaptan notlar alıp mini paragraflar halinde o notlar kendime ne kadar uyuyor ne kadar yapıp yapmadığımı sorguluyorum.
Ay her gün spor yapabilmene çok özeniyorum helal olsunE Esila09 Hoş geldiniz.
Kuramsal okumayı tamamladım ama maalesef 1 tez inceleyebildim. Tez inceleme deyince de atıyorum 250 sayfalık tez ise yine bir 80-100 sayfa okumam gerekiyor. Kuramsal okumada da not al, ona bak buna bak kemiksiz 6 saatte yapabildiğim maalesef bu kadarı.
spor:
- tibet 11 tekrar
- 10 dk Jillian (Tamamlayacak zamanım kalmadı bugün.)
- 30 dk. fitness
- 40 dk. eliptik
Maşallah sporlar yine eksiksizE Esila09 Hoş geldiniz.
Kuramsal okumayı tamamladım ama maalesef 1 tez inceleyebildim. Tez inceleme deyince de atıyorum 250 sayfalık tez ise yine bir 80-100 sayfa okumam gerekiyor. Kuramsal okumada da not al, ona bak buna bak kemiksiz 6 saatte yapabildiğim maalesef bu kadarı.
spor:
- tibet 11 tekrar
- 10 dk Jillian (Tamamlayacak zamanım kalmadı bugün.)
- 30 dk. fitness
- 40 dk. eliptik
Hayat kısa ve okunacak çok kitap var. İşte bu yüzden ömrümüzü boşa harcamamalıyızTeşekkür ederimO kitabı o kadar çok duydum ki çok merak ediyorum. Okumak istediğim çok fazla kitap var nası yetişicem bilmiyorum
Beni hayata bağlayan 2 şeyden biri spor, diğeri de doktora kaydım. Bazen azaltmak durumunda kaldığım günler oluyor ama aşırı iştahlı biriyim. Spor yapmasam derli toplu kalamam muhtemelen.Ay her gün spor yapabilmene çok özeniyorum helal olsun
Eksikli eksikliMaşallah sporlar yine eksiksiz
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?Nasılsınız canım kadınlar topik çok sessiz bu sabah
T TamamKirmizi krizantem labellevie little bird O Orangegreysky bir gun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?