Ömrümü Yatakta Geçiriyorum...

Ben defalarca farkli belirtiler ile gittigim halde d vitamini asiri dusmus ve hic bakilmis fark edilmedi 10 gun sonra gitsem ciddi sorunlar yasardim kritik sinirlara dusmus (5) olmus neredeyse bitmis
D vitamin ve b 12 ye baktir
Birde mide bagirsak sikayetlerin varsa emilmiyor da olabilir

O

Opuldun guzel kiz

Ama oyle deme bak kalkicam demis
ablalar aci soyler bizim zamanimizda kk vardida bizmi ibret almadik
ablalar doğruyu söyler elbet ama damdan düşeni de damdan düşen anlarmış gelecek korkusuyla calisinca daha beter bi psikoloji oluyor insanda sınava olağan ve hayat yolculugundaki kucuk bi basamak olarak bakmak daha saglikli

Kafan dolu olduğu ve beyin artık bu düşüncelerle başa çıkmadığı için insanı uykuya yönlendiriyor yani depresyon
Çok geçmiş olsun

Anksiyete ve depresyon için ilaç kullanıyorum zaten ama dedikleri gibi içte bitiyor sanırım her şey :/...

Kendini harekete zorlamalısın.
Kısır döngü gibi bir şey zaten depresyon kendi içinde; yataktan çıkmak istemedikçe, yataktan çıkman gerekiyor ki evet, bu noktada iş sende bitiyor.
Mümkün olduğunca duşa girip akabinde dışarı, yürüyüşlere at kendini. Çıkarsan böyle çıkarsın ölü toprağı serpilmiş halden.

Herkese çok teşekkür ederim, derdimle derdiniz gibi ilgilendiğiniz için... Tek çözüm tembellik isteğimi, uyuma isteğimi dizginleyip her şeye rağmen çalışmak belli ki. :)

Kesinlikle d ve b12 vitaminlerine baktır.d vitamini istem olmazsa yapılmıyor bence.bende oyleydim zor uyanıyor,12 saat uyusam da yorgun uyanıyordum.ama gecti

Halsizlik çoksa tsh baktirin derim. Ben konuşamiyordum insanlarla surekli esniyor yerimden kalkamiyor aylarim yataklarda geciyordu tsh hormon eksikligim varmis. Suandada cok enerjigim :) yerimde duramiyorum her gun disardayim.

Psikiatrist öneriyorum. Çünkü çok net depresyondasın.

Anksiyete ve depresyon için ilaç kullanıyorum zaten ama dedikleri gibi içte bitiyor sanırım her şey :/...

Bu aşırı halsizlik kullandığınız ilaçların yan etkilerinden büyük bir ihtimalle.. Doktorunuzla konuşup ya ilaç saatlerini değiştirmek veya ayrıca daha dinamik tutabilecek diğer ilaçlarla takviye etmesini isteseniz..

Zaten bi anksiyete ve depresyon öykünüz olduğu için bu kısır döngüye daha rahat girmişsiniz. İlaçlarınızı düzenli kullanmaya devam edin ama onların bir mucize yaratmadığını da bilin. Onlar sizi biraz toparlar ve size zaman kazandırır. Bu sırada zihinsel olarak da bir değişim ve dönüşüm yaşamalısınız ki tam olarak faydası olsun.

Hayatta her şey pratik yaparak ve alışkanlıkları değiştirerek düzelebilir. Kendinize bir anda yüklenmeyin ve üzerinizde baskı kurmayın. Bir bebeğin emeklemesi gibi ufak ufak adımlarla başlayın. Örneğin hergün yarım saat yürüyüş yapmak gibi bi alışkanlık edinin. Bu hem anksiyete-depresyon için çok iyi gelecek hem de size daha enerjik hissettirecek. Son olarak, mutlaka günlük tutun. Çok ufak bi şey de olsa o gün yaptığınız her neyse yazın maddeler halinde. O maddeler çoğaldıkça motivasyonunuz artacak.

Depresyona girmişsin.maddi olarak cok sıkıntın yoksa seker yükleme testi ve troid antikorlarina baktir gizli bir troid ve seker hastalığın var mi.depresyon vb bunlarin da dengesini bozup seni daha bi her tarafin sis ve bezgin hissettirebiliyor.ufak tefekde olsa spor yapmaya calis.suan derler ya"beynimde deli sorular"diye iste o sorular ve sorularin yarattığı gerilimden yorgun düşmüşsün.bu halinle de cevrendekiler sürekli seni anlamayıp aşağılar keyfi yaptığını düşünür.iş öyle degil de işte anlayabilen yok.

Iste o ilaçlar senin bunyene uymamış bence, ondan boylesin. Durumu doktoruna anlat ya ilacini degistirir yada miligramini.

Açıkçası burayı okuyacak mısınız bilmiyorum ama çok kötü şeyler yaşadım, yaşattım şu küçük yaşımda. O kadar korkuyorum ki tekrar yaşamaktan, orası benim sığınağım sanki; insanlardan, kötülüklerden her şeyden...

kış geldi mi hemen o tembellik gelir yerleşir, bir kaç doz d vitamini gönderince eskiye dönüyor, sabaha kadar dans sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…