ablalar doğruyu söyler elbetO
Opuldun guzel kiz
Ama oyle deme bak kalkicam demis
ablalar aci soyler bizim zamanimizda kk vardida bizmi ibret almadik
Anksiyete ve depresyon için ilaç kullanıyorum zaten ama dedikleri gibi içte bitiyor sanırım her şey :/...
Kesinlikle d ve b12 vitaminlerine baktır.d vitamini istem olmazsa yapılmıyor bence.bende oyleydim zor uyanıyor,12 saat uyusam da yorgun uyanıyordum.ama gecti
İyi geceler arkadaşlar, durumum başlıktan da anlayacağınız üzere yataktan çıkmamakta ısrarcı bir bedene sahibim, bir sürü yapılacak şey var ve en önemlisi 4 ay sonunda tekrar üniversite sınavına gireceğim... Sürekli uykulu ve halsiz hissediyorum ki işime de geliyor. Bıraksalar gün boyu uyuyup bir şeyler izleyecek durumdayım. Kansızlık vb. için test yaptırdım ama öyle bir durum yok. Neredeyse iki aydır böyleyim 4 ay sonra hiç bir bilgim olmadan sınava girmek istemiyorum. Bana bir tavsiye verin lütfen.((
Psikiatrist öneriyorum. Çünkü çok net depresyondasın.İyi geceler arkadaşlar, durumum başlıktan da anlayacağınız üzere yataktan çıkmamakta ısrarcı bir bedene sahibim, bir sürü yapılacak şey var ve en önemlisi 4 ay sonunda tekrar üniversite sınavına gireceğim... Sürekli uykulu ve halsiz hissediyorum ki işime de geliyor. Bıraksalar gün boyu uyuyup bir şeyler izleyecek durumdayım. Kansızlık vb. için test yaptırdım ama öyle bir durum yok. Neredeyse iki aydır böyleyim 4 ay sonra hiç bir bilgim olmadan sınava girmek istemiyorum. Bana bir tavsiye verin lütfen.((
Anksiyete ve depresyon için ilaç kullanıyorum zaten ama dedikleri gibi içte bitiyor sanırım her şey :/...
Iste o ilaçlar senin bunyene uymamış bence, ondan boylesin. Durumu doktoruna anlat ya ilacini degistirir yada miligramini.Anksiyete ve depresyon için ilaç kullanıyorum zaten ama dedikleri gibi içte bitiyor sanırım her şey :/...
Psikytrıst özele mi gidiyorsunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?