- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Canım omrunu adamak çok iddialı bir cümle.. Hayat arkadaşı bulmak desen daha doğru.. kimseye ömür adanmaz ki moralini bozmak gibi olmasın da büyük askla evlendigim eşim bile aldattı boşandık. şimdi ikinci eşim şükür mutlu huzurluyum.. benden dost tavsiyesi omrunu sadece kendine ada canım.. inşallah huzurla hayat kuracagin birini bulursun.. sevgilerimle
Elini tutmaya utanan derken, bu ilk tutustan mi bahsediyorsun? Hani senin ne tepki vercegini bilemez, cekinir, ama yine de tutar, sen de bisey demeyince sevincten midesinde kelebekler ucarEger utanmaktan kastin buysa, boyle erkekler var evet.
Omrunu adayacagin biri... Bu cumle gercekten cok fazla. Ben daha gencim 22 yasindayim ama az cok tecrube edindim bende.Kor platonik asik da oldum senelerce, ilk opucugumu de yasadim, terk ettim de, birini unutmak icin hemen en savunmasiz halimle baska bir iliskiye baslayip sonunda agzimin payini da aldim, terk edildim de..
Sunu soyleyim, hayatta kimseye annene babana bile sonsuz guvenmeye gelmiyor. Yasli sairlerin de yazdigi gibi aslinda hayatta yalnizsin. Sakin ha sakin, bu kisi hayatimin sonuna kadar benimle olacak diye dusunme cooookkk buyuk bi hayal kirikligi yasarsin. Bu guvensiz, mutsuz, huzursuz bir kadin olacagin anlamina gelmiyor. Su anlama geliyor, hayatta oncelikle en cok kendine guven. Yuce Rabbim saglik verdigi surece kendi ayaklarin ustunde durmaya calis...
Hayatin boyunca evlenmezsen, seni ne mutlu eder? bunlari dusun. Tek basina yetebildigin zaman mutlulugu huzuru bulacaksin. Insanlari mutluluk ceker, pozitif insanlar ceker. Kimse bir iliskiye baslayip, surekli mutsuz bir insanla ugrasmak istemez. Sen kendi kendine mutlu bi kadin olduktan sonra yine senin gibi mutlu bir insana rastlarsin zaten.
Bir iliskiyi yuruten kara sevda degildir.. Karsilikli sevgi, saygi, hosgoru, dayanisma, ve uzlasmadir. Huzur ver ki huzur bulasin..
Ve aski sacma sapan yerlerde arayip, hayal kirikligi yasamayin...
işte o benım nişanlım.... elbette ömrümü adamadım ama aşırının aşırısı seviyorum. onun için herşeyi yaparmıyım yok yapmam herşeyin ölçüsünü biliyoruz9 senedir beraberiz hiçbir ısrarını zorlamasını görmemişim. hani ilk günden öpmelr falan diyorsunya yok yanıı...adam açıkca söluyor dokunmaya kıyamıorum dıye 1bucuk senedır nısanlıyız,ailem rahattır hanı onlar evde yokken gelsin gitsin sorun etmezler. ama nişanlım gelmez evdeyken bizimkiler giderse oda hmen bir saat içinde gider. niye böle yapıorsun ailem bişey demez diyorum. senın için gidiyorum çevren öle çok geniş değil allah muhafaza anası babası yokken evde nişanlısıyla neler yapıyor demesinler sana dior ilk aşkıyım ilk aşkım... o yüzden ömrümü paylaşabilceğim adam o D hatalar kırgınlılar kızgınlıklar elbette oluyor ama hepsini telafi edilebiliyorsa inanaın hiç sorun kalmıorr DD maşallah bizeeeee D
maşallah maşalahhhişte o benım nişanlım.... elbette ömrümü adamadım ama aşırının aşırısı seviyorum. onun için herşeyi yaparmıyım yok yapmam herşeyin ölçüsünü biliyoruz9 senedir beraberiz hiçbir ısrarını zorlamasını görmemişim. hani ilk günden öpmelr falan diyorsunya yok yanıı...adam açıkca söluyor dokunmaya kıyamıorum dıye 1bucuk senedır nısanlıyız,ailem rahattır hanı onlar evde yokken gelsin gitsin sorun etmezler. ama nişanlım gelmez evdeyken bizimkiler giderse oda hmen bir saat içinde gider. niye böle yapıorsun ailem bişey demez diyorum. senın için gidiyorum çevren öle çok geniş değil allah muhafaza anası babası yokken evde nişanlısıyla neler yapıyor demesinler sana dior ilk aşkıyım ilk aşkım... o yüzden ömrümü paylaşabilceğim adam o D hatalar kırgınlılar kızgınlıklar elbette oluyor ama hepsini telafi edilebiliyorsa inanaın hiç sorun kalmıorr DD maşallah bizeeeee D
Beni seven boyle biri vardi ve ben onu sevemedim bi sure denedik ama yapamadim ve ayrildikhayatini bana adamis biriyd hala da oyle...Adimin yazdigi evrak kagitlarini bile atmaya kiyamamis bana yollayan biriydi.botlarimin icine patik koymus ayaklarim usumesin diye.yemek yapip getirmis sirf yurt yemeklerini yiyemiyorum diye ki bunlar sadece arkadasimken yaptiklari.benim elime haram diye dokunmayan biri..cok farkliydi herkesten ama ben ona karsi bi sey hissedemedim suan ki sozlumle gordu bizi aramayi sormayi kesti.beni hala merak ediyor kardesimi arayip soruyormus.bi kere bile bana sesini yukseltmeyen hep beni bebek gibi el ustunde tutan bana bakmaya kiyamayan biriydi....
var mı böyle biri.. yaşayanınız varsa anlatıp içimi yumuşatabilir mi..
o kadar çok şey gördüm ki insanı erkekten tiksindirecek. ve uzaklaştıracak o kadar çok şey yaşadım ki..
hani böyle elini tutmaya utanan, ilk günden öpmeye sırnaşmaya yanaşmayan, ne bileyim iyi niyetli erkeklerden var mı hala? kaldı mı onlardan?
hiç var mıydı demeyeceğim birileri mutlu olmalı ve demekki öyle birileri var..
Evlilik zaten böyle bi adamla yapılmaz mı.. arkasını toplarken of demeyeceğin. önüne zevkle yemek koyacağın..
her günün aşk filmi tadında geçmesi gerekmez mi..
her gün onunla yeniden doğman, yaşlılıkta ve tabii her zaman en iyi dostun olması gerekmezmi..
burda okurken çok üzülüyorum içim sızlıyo..
bu anlattıklarımın ucundan geçemeyen aileler var ne yazık.. tabi kimisi bireysel tercihi ama nasip kısmet sonuçta..
bilmiyorum çok korkuyorum kimin ne olduğunu bilemiyosun ki. Arkadaşım anlatmıştı kuzeni bi keresinde sabaha kadar bi çocukla oturup kahve içip sohbet etmişler sonra bidaha da görmemiş..
sonradan öğrenmiş çocuk sapık tecavüzcünün teki.. İşte Allah korumuş diyosun..
Asıl sormak istediğim böyle bi erkeğin varlığından haberdar olan var mı?:26:
sevgilim, kocam, hayat arkadaşıım işte tamda böyle biri ddiyen var mı
Aşka dair hiç umudum kalmadı ne yazıkhayat karşımıza ne çıkarır kimbilir..
Maaşallahgerçekten de Allah isteyen herkese nasip etsin böyle bir birlikteliği
maşallah maşalahhh
Benimde sözlüm benim ilk cıktıgım 6 yıldan beri cıkıyoruz ilk sevgilim,ilk sevdiğim.. Bi arkadaş daha anlatmıs mutluluk benzer sanırım.. Mesela o da asla beni eve bırakırken yanagımdan bile öpmez insanlar yanlıs anlar nişanlısıyla napıyor demesın dıye ailem olmadıgında eve gelmez ne kadar ısrar etsemde.. Cevremde görüyorum yargılamıyorum kınamıyorum ama insanlar birbirlerini zorluyorlar bazı şeylere.. Bana zorlamak cok sacma geliyor. Birde ikna etmek için saçma sapan yalanlar söylüyorlar neyse. Ben sanırım senın tarıf ettıgın aska sahibim. İlk zamanlar ne kadar cekingen demiştim. Sonradan acıldı tabı ama en büyük hayali beni gelinlikle görmek bunu sürekli dile getirir her istediğimi yapar . Ama hersey dört dörtlük değil tabı kı ben de cok fazla sinirli olmasından ve ufak bıseye kızmasından yakınıyorum.. Ara ara kavgalarımız oluyor. Ama onun dışında eminim ki bana cok aşık. 6 yıl boyunca ne onun bana ne de benım ona sevgim hiç geçmedi aksine hep arttı. Allah cok daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah
ahaha bizi gördümmherşey yerinde ve dozunda olunca sevgi ve saygıda olunca aynen böle devam ediyor ve o sevgi hep bir artış da oluyor:d allah bozmasın mutluluğunuzu canım
amin sizinkini de bozmasın inşallah canım Allah isteyenlere kat kat fazlasını versin.. Tabi diyorum bazen hersey dört dörtlük filmlerdeki gibi olmayabiliyor zaman geliyor monotonlaşyor zaman geliyor kavgalar sıklaşıyor ama tatlıya bağlanıyor. Benimde yakındığım hep üste cıkması ve sinirli olması onun dısında bi problem yok onu da aşarız inşallah
var mı böyle biri.. yaşayanınız varsa anlatıp içimi yumuşatabilir mi..
o kadar çok şey gördüm ki insanı erkekten tiksindirecek. ve uzaklaştıracak o kadar çok şey yaşadım ki..
hani böyle elini tutmaya utanan, ilk günden öpmeye sırnaşmaya yanaşmayan, ne bileyim iyi niyetli erkeklerden var mı hala? kaldı mı onlardan?
hiç var mıydı demeyeceğim birileri mutlu olmalı ve demekki öyle birileri var..
Evlilik zaten böyle bi adamla yapılmaz mı.. arkasını toplarken of demeyeceğin. önüne zevkle yemek koyacağın..
her günün aşk filmi tadında geçmesi gerekmez mi..
her gün onunla yeniden doğman, yaşlılıkta ve tabii her zaman en iyi dostun olması gerekmezmi..
burda okurken çok üzülüyorum içim sızlıyo..
bu anlattıklarımın ucundan geçemeyen aileler var ne yazık.. tabi kimisi bireysel tercihi ama nasip kısmet sonuçta..
bilmiyorum çok korkuyorum kimin ne olduğunu bilemiyosun ki. Arkadaşım anlatmıştı kuzeni bi keresinde sabaha kadar bi çocukla oturup kahve içip sohbet etmişler sonra bidaha da görmemiş..
sonradan öğrenmiş çocuk sapık tecavüzcünün teki.. İşte Allah korumuş diyosun..
Asıl sormak istediğim böyle bi erkeğin varlığından haberdar olan var mı?:26:
sevgilim, kocam, hayat arkadaşıım işte tamda böyle biri ddiyen var mı
Aşka dair hiç umudum kalmadı ne yazıkhayat karşımıza ne çıkarır kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?