Ömrünü paylaşabileceğin bir adam.. AŞK kaldı mı?

Canim ya bnede sanq katiliyorum boyle biri varmi acabaaaa diyorum
nisanliyim evlenmeyi bekliyoruz ben esimle arkadas gibi olmak istiyorum. benim umidim var genede. inaniyorum ve umit ediyorum

ben 7 yıldır hıc bıkmadan hıc usanmadan sevdıgım adamla evlendım. çok şukur okadar çoook mutluyum kı. benı hıc bı zman uzmez herşeyimi alttan alır. çocukluklarımı, yanlışlarımı, hatalarımı hep görmemezlikten gelir. ben beyaz atlı prensımı buldum ve evinin prensi yaptım. dilerim sizde istediğiniz gibi biriyle bir ömür geçirirsiniz.

yaa bide insan öylelerine denk düşünce tamam diyo hepsi aynı halt dediğin gbi hepsinin beyniyle bi yeri yer değiştirmiş

Canim ya bnede sanq katiliyorum boyle biri varmi acabaaaa diyorum
nisanliyim evlenmeyi bekliyoruz ben esimle arkadas gibi olmak istiyorum. benim umidim var genede. inaniyorum ve umit ediyorum

ne güzel siz bi aşamayı geeçmişssiniz Allah taamına erdirsin insallah

Kalmadı . Erkekler menfaatçi oldu artık . KıZların hoşlandığı tarz erkekler , amir Memur geliri düzenli hanımlarla izdivaç yapıyorlar . Değilse kırk tane bahane .., birde görsellik budalası oldular şöyle güzel böyle olsun , evlenincede valla televizyonun karşısında yayıyorlar popoyu, uğraş dur ev işi , çalışma hayatı varsa çocuk . Fedakarlık olmuyor görevin çünkü daha çok veren kadın var . Adamların canı tatlı etliye sütlüyüde karışmıyorlar , o bana o ima etti , bu bunu yaptı dedi dertleride yok . O sebepten paran varsa ye iç yan gel yat . Gez toz . Yok ortada öyle Mert yiğit adam . Aşk meşk . Heryer hatun dolu mşşlh.

Canım çok güzel bir konuya değinmişsin.Nacizane birkaç şey eklemek istiyorum.Olay ilk günden elini tuması,ileriye gitmesi değil.O istekte olan erkekler daha ilişki başlamadan tavlama dediğimiz aşamada kendisini gösterir genelde.Bir arkadaş demiş ya kızlar aşık olur diye, bence de öyle.Bence önemli olan bir erkeğin bir kızı sıkmaması vs değil; kıskanç erkekten korkarım ben zaten neden bu kadar kıskanç kendisi bir şey mi yapıyor diye,bana kalırsa evlilikte en mühimi anlayış.Bu da kuru lafta değil tabii, adam eve geldiğinde surat asmıycak yemeğe gerekirse temizliğe yardım edecek.Sevgiliyken geneli zaten yapıyor bunu, evlilikte devam ettirmek önemli.Aslında bunlar tek bir insani duyguda toplanıyor o da vicdan.Bir erkekte vicdan varsa yeterli zaten ev de yardımcın da olur, dert ortağında olur, güvenebilirsin de. İşte sıkıntı şu ki evlendikten sonra anlaşılıyormuş gerçekten nasıl biri olduğu da.Yani evlenenler öyle diyor, doğruluk payı da var,evlilik çok büyük ve apayrı bir sorumluluk,bunu yaşamadan göremeyiz.Ancak tabii bana düşmez ama sana bir tavsiye; bir erkeğin vicdan sahibi olduğu bence ayrılık aşamasında anlaşılıyor. Bir insanı da en iyi ayrılırken tanırmışsın zaten; eğer ki seni gözüyaşlı bırakmak istemiyor,bu nedenle de çırpınıyorsa bingo doğru adamlasın Bu tipte adamlar da vardır, ben de kötü tecrübe dediğim bir kişiyle ayrılık yaşadım.4. yılımıza girecektik okullarımız bitmişti,aynı şehirdeydik,seneye evlilik düşünüyorduk vs nasipte değilmiş, belki de iyiki de olmamış diyeceğim ileride.Ama ben ümidimi kaybetmedim; Allah da nasip ederse birgün doğru adamı bulucam, umarım sen de bulursun canım aklındaki sorularda uççuverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…