- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Çok geçmiş olsun, Allah'tan ümit kesilmez...Merhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Ayakta evet görebiliyor.. bu zamanları güzel geçiriyoruz ama varacağımız son beni çok korkutuyor nasıl dayanacağım bilmiyorum. Şuan böyle bir kayba maddi manevi hiç hazır değilim.Çok geçmiş olsun, Allah'tan ümit kesilmez...
Ayakta mı babanız ? İşlerini görebiliyor mu? İnşallah öyledir, bu zamanları çok güzel geçirin...
Gecmis olsun, umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz. Bir yakinim kemotermi alarak pankreas kanserini yendi, arastirin istersenizMerhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Ciğeri nakilli olduğu için kemoterapi vermiyolar akıllı hap verdiler ama oda işe yaramıyorGecmis olsun, umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz. Bir yakinim kemotermi alarak pankreas kanserini yendi, arastirin isterseniz
Nasıl desem bilemiyorum beterin de beteri var şekli bir teselli midir bilmiyorum, alternatif tıbbı da deneyin her şeyi deneyin güzel vakit geçirin... Ben bu günlerde acı haber duyacağım diye uyuyamıyorum, benim babam da bir süredir hasta ve şuanda durumu kritik yoğun bakımda...Ayakta evet görebiliyor.. bu zamanları güzel geçiriyoruz ama varacağımız son beni çok korkutuyor nasıl dayanacağım bilmiyorum. Şuan böyle bir kayba maddi manevi hiç hazır değilim.
İsyan etmeyin hayat bir imtihan, sabredin dua edin elbette zor ama hepimizin kaçınılmaz sonu ölüm. Vadesi ne kadardır Allah bilir hiçbir kul bilemez. Bu arada benimde babam beyin tümörü ile hayatını kaybetti yani yaşamayan bilmez gibi düşüncelere girmeyin derimMerhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Ben kemoterapi demedim ama kemotermi dedim. Vucudu isitarak kanser hucrelerini olduren bir tedavi yontemi. Nakillilere yapiliyor mu ama onu bilmiyorum tabiCiğeri nakilli olduğu için kemoterapi vermiyolar akıllı hap verdiler ama oda işe yaramıyor
Amin sizede çok geçmiş olsun. Acı hertürlü acı işte ateş düştüğü yeri yakıyor..Nasıl desem bilemiyorum beterin de beteri var şekli bir teselli midir bilmiyorum, alternatif tıbbı da deneyin her şeyi deneyin güzel vakit geçirin... Ben bu günlerde acı haber duyacağım diye uyuyamıyorum, benim babam da bir süredir hasta ve şuanda durumu kritik yoğun bakımda...
Allah şifa versin evladını razı eden her anne babaya...
Tare take denilen işlemleri sordum konseyden öyle bir karar çıkmadı akıllı hap uygun görüldü onunda işe yarayacağı söylenemez dedilerBen kemoterapi demedim ama kemotermi dedim. Vucudu isitarak kanser hucrelerini olduren bir tedavi yontemi. Nakillilere yapiliyor mu ama onu bilmiyorum tabi
Merhaba bunu duyduğuma öyle sevindim ki. Benim kayınbabam da pankreas kanseri wpl ameliyatı oldu böyle mi yazılıyor tam bilmiyorum. Sonrasında kemoterapi aldı haftaya son kür inşallah tekrar kontrol edilecek inşallah o da yenmiştir. En kötü türü bu dediler çok kötü olduk hastalık 2020 Kasımda başlamış şimdilik kendisi iyi maşallahGecmis olsun, umarim bir cikis yolu bulabilirsiniz. Bir yakinim kemotermi alarak pankreas kanserini yendi, arastirin isterseniz
Kayınbabamınki de 9 ay oldu Merve. Çok korkmuştuk ama çok şükür şimdilik iyi rabbim herkese şifa versin. Kimseye ömür biçilemez bence bunlar sadece olasılıkPankreas kanseri bir yakınımıza da hiç yormayın 6 ay 1 sene yaşar dediler. Kemoterapi alıyor kistleri küçüldü. Durumu daha iyi. 6 ayı ağustosla dolmus olacak. Vazgeçmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?