Ömür biçilen her hasta belirtilen sürelerde ölür mü?

Çok zorlu bir süreç sizin için. Ben de aynı yollardan geçtim çok iyi anlıyorum sizi. Rabbim şifa versin. Altarnatif tıppı da bir deneyin. Ömrü yalnız Rabbim bilir. İnşallah iyileşir babacığınız.

Bende annemi karaciğer sirozundan kaybettim. Sizin durumunuza çok yakın bir şekilde. Bir süre sonra hepatik komaları başladı bizde amonyak yüksekliğine bağlı hafıza kaybı albümin dusuklugu yaşadık üçüncü komada götürdü. Endoskopi mutlaka yaptirmissinizdir belkik Sırtındaki ağrıların sebebi mide ve yemek borusunda siroza bağlı oluşan varisler sebep oluyor bu hastalara . Rabbim çok büyük hiç belli olmaz kime nerede ne zaman kaç nefes yazmış rabbim bilir . Zor süreç mevlam yar ve yardımcınız olsun ama hepimiz yaşadık bu aşamaları hala yasiyoruzda...

Yok canım inanki vakti saati gelince oluyor her sey..
Annem icin 1 ay ömur bicmislerdi 2 sene daha yasadı..
Doktorlar sordu siz bu kadina nasil baktiniz boyle bu kadar uzun yasadi diye dedik ki sevgimiz ve dualarimizla..
O iki sene de hicbir hastaligi olmayan ya da aniden hastalanip birkac ay icinde kaybettigimiz yakinlarimiz oldu maalesef
Kimsenin ömür bicmesiyle olmuyor canım ya ne yasayacagimizi bilmiyoruz..
Allah kalici sifa versin babaciginiza sizlere sevdiklerine bagislasin

Çok üzgünüm. Allah size güç, babanıza da bolca şifa versin inşallah.

Yorumlara hayret ettim gerçekten. Babamı kaybettim 6 ay önce kalp krizinden (2.kriz ) insanlar hastalarına çok iyi bakmışlarda hastaları uzun yıllar yaşamış. Biz babama bakmadık kapıya koyduk o da öldü 61 yaşında. Ne vicdansızsınız ya hasta bebekler ölüyor genç kızlar ölüyor bakımsızlıktan mı ? Ölüme biz karar veriyoruz zaten baktığımız yaşıyor bakmadığımız ölüyor. İnsanlar kendilerini bu konusa bile övmek için saçmasapan cümleler kuruyor. Bari Allah’ ın işine dahil olmayın, onu da kendinize yontmayın. Vakti geldi mi 1 saniye uzatamazsın ömrünü..

Konu sahibi arkadaşım ben ölüm vaktini Allah ‘ ın belirlediğine inanıyorum. Hadi konuşma dini içerikli olmasın yaratıcının , tanrının belirlediğine inanıyorum. Ancak bilim çok gelişti, yüzyılların deneyimi ile zaten hasta bir insanda bu süreci az çok tahmin edebiliyorlar. Oda ark babası akciğer kanseriydi, yendi. İyileşti ama drlar 1 yıl ömrü var dediler, 5 ay sonra vefaat etti. Yakın arkadaşım yine akciğer kanseri oldu yendi, yendikten bir ay sonra vefaat etti. Ona da dr 6 ay ömür biçmişti. 8 ay yaşadı. Yani fazla eksik tahmin bir şekilde tutuyor çünkü bilim.

ALLAH tan başkası tabi ki ömrü bilemez ama bence Rabbım ya şifasını versin ya cektirmeden yanına alsın diye dua etmeli...cok zor bir hastalık çünkü....arkadaşımın babasının vefatındaki sözlerini hiç unutmadım...yogun bakımdaki o kadar dua ettim ki acaba benim yüzümden mi yaşadı iki sene yatalak kaldı neler çekti demişti...cok içime islemisti o haykırışı...hastalık zor acı çekmek cok zor...o yüzden bu hastalar için en hayırlısını versin Rabbim

Allah babaniza sifa sizlere ayakta durma kuvveti versin. Babami yeni kaybettim yogun bakimdaydi entubeydi hersey cok iyiydi extube oldu . Sonra bi anda enfeksiyonu yukseldi biz iyiye gidiyo evimize gidicez babami gorucez diye hazirlanirken babamin durumu agirlasti ve bi kac gun icinse vefat etti. Bende keske durumu agir deselerdi toparlayamayacaklar deselerdi dedim. Onceden bilseydim bu kadar canim yanmazdi dedim. Rabbim herseyin hayirlisini versin. Babaniza acil sifalar diliyorum. Size bagislasin mevlam.

Kayınpederim akciğer kanserinden öldu 3 ay dediler 3 ayda gitti.

Kayınpederin kardeşine yıllar önce 6 ay demişler o da kanserdi yıllarca yaşadı ve koronadan öldü

Başınız sağolsun. Hertürlü can yanıyor ne yazıkki. Seni bu dünyaya bırakıp gidiyor.. Kendini kocaman bir boşluğun içinde buluyorsun..

Uzaktan bir akrabama yıllar evvel son evre her şeye hazırlıklı olun demişlerdi. 5 sene oldu hala yaşıyor, tedavi falan devam. Bu 5 senede hiçbir hastalığı olmayan yakınlarımız vefat etti.. Takdiri ilahi, Rabbim biliyor ömrümüzü..

Allah babanıza şifa versin, size de sabırlar diliyorum.

Geçmiş olsun kayınvalideme doktor en fazla 9 ay dedi pankreas kanseri için 4 sene oldu maşallahı var. Genç bir arkadaşım aynı dönem pankreas kansere oldu doktor ameliyata uygun dedi. 1 senede toprağa verdik. Tedavinizi olun morali yüksek olsun Allah size bağışlasın

Geçmiş olsun. Ömür biçilen çoğu hasta belirtilen sürede hayatını kaybeder. Ama her zaman sıra dışı durumlar vardır. ALS hastalarına 4-6 yıl arası ömür biçilir. Stephen Hawking teşhisi 21 yaşında aldı ama 76 yaşına kadar yaşadı. Aklıma ilk gelen örnek o oldu bu konuda. Umut hep var.

Allahım acil sifalar versin..Hepimizin bi vadesi var Allahin bildigi. Ama mucizeler de var. Annaneye 1 ay yasamaz denilmisti, dede onu hastaneye ziyarete giderken trafik kazasindan vefat etti.anane 15 sene daha yasadi. Is arkadasim gencecik 35 yasinda covidden vefat etti.hala aglarim. Evet tıp bilimsel şeyler var ama omrumuzu Allah veriyor. Acil sifa diliyorum..umut hep var. Yitirmeyin

Eşimin 80'li yıllarda iki ay ömür biçilen koahli dedesi geçen hafta vefat etti.
Allah babanıza şifa versin.
Moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…