- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın.Kayınbabamınki de 9 ay oldu Merve. Çok korkmuştuk ama çok şükür şimdilik iyi rabbim herkese şifa versin. Kimseye ömür biçilemez bence bunlar sadece olasılık
Yorumlara hayret ettim gerçekten. Babamı kaybettim 6 ay önce kalp krizinden (2.kriz ) insanlar hastalarına çok iyi bakmışlarda hastaları uzun yıllar yaşamış. Biz babama bakmadık kapıya koyduk o da öldü 61 yaşında. Ne vicdansızsınız ya hasta bebekler ölüyor genç kızlar ölüyor bakımsızlıktan mı ? Ölüme biz karar veriyoruz zaten baktığımız yaşıyor bakmadığımız ölüyor. İnsanlar kendilerini bu konusa bile övmek için saçmasapan cümleler kuruyor. Bari Allah’ ın işine dahil olmayın, onu da kendinize yontmayın. Vakti geldi mi 1 saniye uzatamazsın ömrünü..Asla
Ömür biçen doktor değil Allah'tır
Bakın 3 şey sabittir
Rızık nikah ölüm
Ama şu da var sadaka ömrü uzatır
Dua kaderi degistirir
Bol sadaka verilip dua edilerek Allah'tan hayırlı uzun ömür istenebilir
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Allah babaniza sifa sizlere ayakta durma kuvveti versin. Babami yeni kaybettim yogun bakimdaydi entubeydi hersey cok iyiydi extube oldu . Sonra bi anda enfeksiyonu yukseldi biz iyiye gidiyo evimize gidicez babami gorucez diye hazirlanirken babamin durumu agirlasti ve bi kac gun icinse vefat etti. Bende keske durumu agir deselerdi toparlayamayacaklar deselerdi dedim. Onceden bilseydim bu kadar canim yanmazdi dedim. Rabbim herseyin hayirlisini versin. Babaniza acil sifalar diliyorum. Size bagislasin mevlam.Merhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Başınız sağolsun. Hertürlü can yanıyor ne yazıkki. Seni bu dünyaya bırakıp gidiyor.. Kendini kocaman bir boşluğun içinde buluyorsun..Allah babaniza sifa sizlere ayakta durma kuvveti versin. Babami yeni kaybettim yogun bakimdaydi entubeydi hersey cok iyiydi extube oldu . Sonra bi anda enfeksiyonu yukseldi biz iyiye gidiyo evimize gidicez babami gorucez diye hazirlanirken babamin durumu agirlasti ve bi kac gun icinse vefat etti. Bende keske durumu agir deselerdi toparlayamayacaklar deselerdi dedim. Onceden bilseydim bu kadar canim yanmazdi dedim. Rabbim herseyin hayirlisini versin. Babaniza acil sifalar diliyorum. Size bagislasin mevlam.
Geçmiş olsun kayınvalideme doktor en fazla 9 ay dedi pankreas kanseri için 4 sene oldu maşallahı var. Genç bir arkadaşım aynı dönem pankreas kansere oldu doktor ameliyata uygun dedi. 1 senede toprağa verdik. Tedavinizi olun morali yüksek olsun Allah size bağışlasınMerhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
Afp si(Kandaki tümör belirteci) 9708 e kadar çıktı. Sırtında ağrıları başladı. Ne yapsam bir çıkış yolu bulamıyorum. Kaza bela yada kalp krizi ile aniden kaybetsem daha kötü olurdum belki ama böylesi de çok kötü son zamanlarini geçirdiğini bilmek eli kolu bağlı beklemek çok zor. Hiç kurtuluş yolu yok mu bu hastalıktan? Neden bukadar zor ve çaresiz herşey?
Allah razi olsun. Onlar gidiyor acilari kaliyor bizeBaşınız sağolsun. Hertürlü can yanıyor ne yazıkki. Seni bu dünyaya bırakıp gidiyor.. Kendini kocaman bir boşluğun içinde buluyorsun..
Allahım acil sifalar versin..Hepimizin bi vadesi var Allahin bildigi. Ama mucizeler de var. Annaneye 1 ay yasamaz denilmisti, dede onu hastaneye ziyarete giderken trafik kazasindan vefat etti.anane 15 sene daha yasadi. Is arkadasim gencecik 35 yasinda covidden vefat etti.hala aglarim. Evet tıp bilimsel şeyler var ama omrumuzu Allah veriyor. Acil sifa diliyorum..umut hep var. YitirmeyinMerhaba babam sirotik zeminli karaciğer kanserine yakalandı, kurtarmak için karaciğer nakli yaptırdık ama nakilden 5 ay sonra yeni takılan ciğerde nüks oluştu. Son çekilen Pet sonuçlarında da kemikte metastaz görüldü. Yaklaşık bir 30 tane doktorla görüştüm hepsi de umutsuz konuştu. Kimi 6 ay kimi 1 sene ömür biçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?