Ömür boyu evlenmemek?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.

ne kadar zamandır birliktesiniz?
siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?
eğer evlilik niyetiniz varsa bu insanla daha fazla vakit kaybetmeyin, önünüze bakın.
Bir yili gecti.Ailesini tum cevresini taniyorum.Ben suan dusunmuyorum.Ama ileride dusunuyorum

Zaman lazımsa zor evlenirsin zaten evlenmede bence omur boyu rahat edemicegin bi evde yaşamaktansa bide güvenmiyorsun zaten adamda söylemiş evlenmeyi düşünmüyorum diye bırak daha fazla bağlanma bence gerçekten bi arkadaşın dediği gibi bulunmaz hint kumaşını sen bulmussun

He bide ciddi ilişki başkadır onu en başından farkettirir erkek sizde umut yok bekar rahatmış zaten sen evlensen bile bir aya kalmaz biktim bu anne kuzusu adamdan çok karışan kv den diceksin arkana bakma kac

adami zorlami evlendireceksin kendinle
haytta evlenmekden vaska gayelerde var hadi illa evlencen varsaysak baska erkekde var
uzun zaman deyince bende 10 sene fln snamistim 1 sene olmus
bu adam sana ne dese napsa hakediyorsun hiç bi sekilde suçu yok , demekki bazen kadinlarda hakediyor kendine yapilanlari

adami zorlami evlendireceksin kendinle
haytta evlenmekden vaska gayelerde var hadi illa evlencen varsaysak baska erkekde var
uzun zaman deyince bende 10 sene fln snamistim 1 sene olmus
bu adam sana ne dese napsa hakediyorsun hiç bi sekilde suçu yok , demekki bazen kadinlarda hakediyor kendine yapilanlari
Ne alaka simdi.Ben önce isimi elime almak istiyorum hem

Back
X