- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
Günaydın herkese  
henüz 1 kilo vermiş olmama rağmen vücudum baya incelmiş , diyet yaptığımı kimseye söylemedğim halde sen zayıflamışsın karnın küçülmüş sanki biraz gibi sözleri geçen haftadan beri duyuyorum Ve bu beni çok mutlu ediyor , kaçamak yapmıyorum ve kilo vermeyi daha çok istiyorum
  Ve bu beni çok mutlu ediyor , kaçamak yapmıyorum ve kilo vermeyi daha çok istiyorum 
Neyse kahvaltımı yazmakla başlıyorum bugüne
Kahvaltı :
2 ince dilim beyaz peynir , 3 yeşil zeytin
2 ince dilim çavdar ekmeği
Bol domates ,salatalık, yeşillik
1 bardak şekersiz çay
Ara öğün saatimde giremeyebilirim o yüzden onu da şimdi yazacağım ben kahvaltımı 8 buçuk gibi bitiriyorum dolayısıyla ara öğün saatim 2-3 saat sonra gelmiş oluyor saat 10 buçuk 11 gibi ara öğünümü yapıyorum. Ara öğünü atlamamak çok önemli öğle yemeğine veya akşam yemeğine saldırmıyorum 

ara öğün:
1 dilim karpuz
Şimdilik bu kadar görüşmek üzere

henüz 1 kilo vermiş olmama rağmen vücudum baya incelmiş , diyet yaptığımı kimseye söylemedğim halde sen zayıflamışsın karnın küçülmüş sanki biraz gibi sözleri geçen haftadan beri duyuyorum
 Ve bu beni çok mutlu ediyor , kaçamak yapmıyorum ve kilo vermeyi daha çok istiyorum
Neyse kahvaltımı yazmakla başlıyorum bugüne
Kahvaltı :
2 ince dilim beyaz peynir , 3 yeşil zeytin
2 ince dilim çavdar ekmeği
Bol domates ,salatalık, yeşillik
1 bardak şekersiz çay
Ara öğün saatimde giremeyebilirim o yüzden onu da şimdi yazacağım ben kahvaltımı 8 buçuk gibi bitiriyorum dolayısıyla ara öğün saatim 2-3 saat sonra gelmiş oluyor saat 10 buçuk 11 gibi ara öğünümü yapıyorum. Ara öğünü atlamamak çok önemli öğle yemeğine veya akşam yemeğine saldırmıyorum

ara öğün:
1 dilim karpuz
Şimdilik bu kadar görüşmek üzere