ömür boyu zayıf kalmayı hedefliyor sizleri de günlüğüme bekliyorummm :))))

İşte geldimm :) Bende senin gibi 6 öğün yiyorum (calısıyorum :)) Sana bi tavsiye,aralarda elma yedikten 10 dk sonra yarım su bardağın süt iç.Ne kadar tok tuttuguna inanamazsın :))

İşte geldimm :) Bende senin gibi 6 öğün yiyorum (calısıyorum :)) Sana bi tavsiye,aralarda elma yedikten 10 dk sonra yarım su bardağın süt iç.Ne kadar tok tuttuguna inanamazsın :))

hoşgeldin :42:ben diyetisyene gittim aslında bana verdiği listeyi tam olarak yazmadım buraya bütün öğünlerimi yazmaya vaktim olmadı ondandır heralde yoksa senin dediğin gibi meyvenin yanında bir bardak süt hakkım var :16:

Tünaydınnn :64:

Günaydın demek için biraz geç oldu. Menümün bir kısmını paylaşıp çıkacağım

sabah :2 dilim çavdar ekmeği, bol domates salatalık, 6 tane zeytin , 1 yumurta , 2 bardak açık çay

ara öğün : 1 kocaman nektari :1

değişik bir öğle yemeği hazırladım tadı nasıl oldu çok merak ediyorum doğrusu

kabak, patlıcan , domates biber ve soğandan oluşan bir karışım yaptım fırında pişirdim görüntü olarak güzel tadı güzelse sizinle paylaşacağım çok sağlıklı bir yemek oldu.

öğle yemeğimi de yazayım :
1 tabak yaptığım sebze yemeği, 1 büyük tabak salata ve 1 tabak yoğurt :56:

akşam tekrar gelip kalan menümü de paylaşacağım

İyi akşamlar öglene kadar menümü yazmştım ikindi ara ögünüm : 1 bardak süt , 1 yeşil elma

akşam : 3 kaşık makarna , 1 tabak tavuklu salataa( sezar yaptım kendimce ama sos ve peynir olmadan ) :)

Son ara ögünüm : 1 büyük nektari

2.5 litre su içtim yarım saat koşu bandında koştum 15 dakika karın egzersizi yaparak günümü bitirdim

Günaydın günlük

kahvaltı : 2 mini poğaça , domates salatalık, 1 ince dilim peynir , 5 tane zeytin

iyi akşamlar

menümün tamamını yazıp çıkıyorum

öğle : 5 adet mercimek köftesi , bol salata , 2 bardak ayran

ara öğün : 1 nektari

akşam: tavuk şiş , 2 kaşık bulgur pilavı , mevsim salata , 1 bardak ayran

ara öğün : 1 tabaktan daha az karpuz

bugün de sağlıklı beslendim içim rahat :34:

Günaydınnnn bugün baya erkenciyim çook güzel bir kahvaltı hazırlayacağım bizimkilere :56: ee tabi bende yiyeceğim bugün tatil çok aşırıya kaçmadan istediğim şeyleri yiyeceğimm :40:

Merhabalar bayadır giremedim günlüğüme
kaldığım yerden devam ediyorum pes etmek yok :1:

Günaydınnnn günlükkkk :119:

sınavlardı şuydu buydu derken tatile girdim sonundaaa :1:

bomba gibi bir kahvaltıyla beslenme düzenime sıkı bir dönüş yapıyorum :1:

kahvaltı :

2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates, salatalık, 2 parça marul , birkaç dal maydanoz
3 zeytin , 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir
2 bardak şekersiz açık çay :56:

hoşçakalın kızlar şimdilik bu kadar :16:

Back