Omurilik Fellileri iin bir yardm Eli de siz uzatn

DagCicegi

Bir Kızım Olana Kadar...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
8.074
19
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”

Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası’na destek olsanız ne olur?

Onlar, kimseye ihtiyaç duymadan, tek başlarına dışarı çıkar. Caddelerde, parklarda başkasına ihtiyaç duymadan tek başlarına dolaşır. Okula gider, alışveriş yapar, bir işe girip çalışır, sokaklarda, parklarda bağımsız hareket edebilirler…

Onların özgürlüklerine kavuşmasına yardım etmek için…

Turkcell, Telsim ya da Avea faturalı hatlarınızdan
3430'a bos mesaj gönderin. 5 YTL katkıda bulunun!

Kampanya resmi yardım hesabı:
Ziraat Bankası Atrium Şubesi 11366055 -5006
Kampanya resmi web sitesi:www.akulusandalye.org

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) yurt genelinde yıl sonuna kadar devam edecek Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası ile ortopedik engellilere bir umut ışığı oluyor.
1998 yılından bu yana ortopedik özürlülerin rehabilitasyonları konusunda hizmet veren, hizmetlerinin ülkemize sağladığı kamusal fayda sebebiyle Bakanlar Kurulu’nun 03.05.2004 tarih ve 2004/7552 sayılı kararı ile “Kamu Yararına Çalışan” dernekler statüsünde sayılan TOFD, bu amaç doğrultusunda duyarlı Türk halkını destek olmaya davet ediyor.

Ülkemizde yaşayan özürlülerin sorunlarına duyarlı vatandaşlarımız, faturalı GSM hatlarından 3430’a gönderilecek boş mesaj ile 5 YTL bağışta bulunarak ya da kampanyanın resmi yardım hesabı olan Ziraat Bankası Atrium Şubesi 11366055 -5006 hesabına da katkıda bulunabilirler.

Kampanya vasıtası ile sağlanacak destekler sayesinde birçok özürlünün, toplumun diğer bireyleri gibi üretime ve sosyal yaşama katılması, onların evde, okulda, işyerinde, sokaklarda; çevresiyle daha yakın ve daha sağlıklı bir iletişim kurmasını sağlanacaktır.
Neden Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası?
Ellerini hiç ya da yeterince kullanamayan (boyundan aşağısı) omurilik felçlileri, kas hastaları, ileri derecede Motor Nöron (ALS) hastaları ile günlük hayat içerisinde her gün eğitim, iş vb sebeplerle uzun mesafe katetmek zorunda kalan özürlüler, bağımsız hareket edebilmek için akülü ve elektronik kumandalı tekerlekli sandalye kullanmak zorundadırlar.
Ancak ülkemizin mevcut sosyal güvenlik uygulamaları, çok özel durumlar haricinde ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye vermemektedir. Ekonomik maliyeti yüksek sayılabilecek bu hayati öneme sahip cihazlar, çoğunluğu ekonomik zorluklar içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi özürlüler tarafından temin edilememektedir.

TOFD, ülkemizde yaşayan ihtiyaç sahibi özürlü vatandaşlarımızın bu sorunlarına çözüm üretmek amacıyla, toplumsal dayanışma modeli çerçevesinde bir çözüm üretmeyi amaçlamaktadır.
 
1813849b.jpg


TÜRKıYE OMURıLıK FELÇLıLERı DERNEĞı'NıN DÜZENLEMıŞ OLDUĞU KAMPANYADA BıZıM DE EMEĞıMıZ OLSUN.. YAPACAĞIMIZ 5 YTL BAĞIŞLA BÜTÇEMıZE ZARAR GELMEZ. BıR ıNSANI SEVıNDıRMEK KADAR GÜZEL ŞEY Mı VAR DÜNYADA..LÜTFEN SıZLER DE DESTEK VERıN... UNUTMAYALIM Kı YAŞADIĞIMIZ SÜRECE HEPıMıZ BıRER ÖZÜRLÜ ADAYIYIZ..a.s.a.s.
 
Hatırlatmalar için sağol canım.
Zaman zaman tlf. mesajı gönderiyorduk. Hayatın koşuşturmasından unutuluyor.
Uyarılar her zaman gerekiyor demek ki.
Yüreğine sağlık Dağçiçeği.a.s.
 
1821.jpg

Turkcell, Telsim ya da Avea faturalı hatlarınızdan
3430'a bos mesaj gönderin. 5 YTL katkıda bulunun!
Unutmayalım..hepimiz birer özürlü adayıyız a.s.
 
Son düzenleme:
Senin gibi duyarlı bir insanı tanıdığım için çok mutluyum gerçekten.Hatırlattığın için çok sağol.Mesajımı gönderdim.
 
engelli.jpg


Turkcell, Telsim ya da Avea faturalı hatlarınızdan
3430'a bos mesaj gönderin. 5 YTL katkıda bulunun!
Lütfen unutmayalım..hepimiz birer engelli adayıyız a.s.
 
Son düzenleme:
X