• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omuz tutulmasi nasil gecer??

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
333
tam 1 ay oldu
Omuzum cok kotu
Doktora gittim
Kas gevsetici krem verdi
2 hafta gecmedi tekrar gittim bu sefer igne verdi
Ya banamisin demiyor kafayi yiycem
Oksursem aciyor , hapsirsam aciyor
E ustune yatilmiyor zaten
Sizin bir yonteminiz var mi ?
Sicak yastikta koyuyorum
Agri dinmiyor
NE yapilir bu durumda
Fizik tedavi ye mi gideyim ?

Geçmiş olsun öncelikle. ..naproksen sodyum bir merhem ile hafifçe ovulup saç kurutma makinasıni sıcağa yakın ayarda tutun o bölgeye. ...sonra da sıkı koruyun. ..dilerim iyi gelir. ..

Baska bir doktora gidin ben artik bir doktora pek guvenemiyorum bir ay ne demek? benimde belimde olmustu ne hap ne igne en son bir krem verdi ancak gecti spor yaparken isinmadan yapmiatim o sebep olmus...belkide incindi ani hareket yaptiniz ya da kireclenme vs olabilir siz islak havlu alin dayanabileceginiz sicaklikta iliyana kadar kalsin bir kac defa tekrarlayin bunu belki iyi gelir kireclenmeye karsi doktor tavsiyesidir cok gecmis olsun

Aaahh ahh...1 haftadır bende de var aynı sıkıntı...enseden omuzlara yayılan...kas gevşetici bi halta yaramadı...sıcak banyo yaptım günde 2 kere...baya uzun yıkandım...çıkınca hemen yatağa girdim....en son çareyi vickste buldum ben...bol bol sürdüm sarındım yattım...anlık rahatlama sağlıyor...azalarak geçti çok şükür...

Back
X