Omuzlarımda gittikçe ağırlaşan yük..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
bıktım cidden ya yuzum gözüm soldu bi kurtulsaydım şu dertten :43:

bu yıl ikinci senem bir daha hazırlanıyorum sınava tıp için kaldım vs. vs..

ailem hep özel ders aldırmıştır zaten matematik ve fizikten. bu yıl bi de biyolojiden alacagım..

yapamadıgım sorular için uç ayrıntılar için...

çok korkuyorum hayallerime ulaşamazsam diye.. en önemlisi ailemin emeğinin karşılğını veremezsem :14:
gecen sene heyecandan birazda sallamaktan gitti ama bu sene olmalı :43:

o kadar masraf ediyolar bana umut baglıyolar ya kazanamazsam :( güveniyorum kendime ama işte :(

offf of :43: zaten çalışan bile ne kadar karşılıgını alabiliyor ki hatalı sorular mufredat dışı konular..

Allah yardımcım olsun :43:

Bi bitseydi,bi rahatlasaydım :14:

sürekli sınav sonucumun iyi deldiginde verecegim tepkiyi yuzlerindeki gülümsemeyi düşünüyorum Allah'm nasip etsin :14:

Benim de bu sene ikinci senem. İkinci sene hazırlanmak daha stresli olur demişti herkes ama inanmamıştım cidden öyleymiş :50:

İnşallah hedefine ulaşırsın. Bende sürekli ya kazanamazsam ne yaparım diye düşünüyorum inşallah kazanırım çünkü kazanamazsam 3. sene hazırlanamam sinirlerim kaldırmaz artık
:26:

Benim de bu sene ikinci senem. İkinci sene hazırlanmak daha stresli olur demişti herkes ama inanmamıştım cidden öyleymiş :50:

İnşallah hedefine ulaşırsın. Bende sürekli ya kazanamazsam ne yaparım diye düşünüyorum inşallah kazanırım çünkü kazanamazsam 3. sene hazırlanamam sinirlerim kaldırmaz artık
:26:

aynen gecen sene atıp tutuyoduk 2.sene daha kolay olur boşsun ne var ki diye :26:

ıhh all gördük kolaymış hı hııı :35: :36:

Siz elinizden geleni yapın ötesini düşünmeyin korkacak bişey yok gerçekten aynı yollardan geçtim tabi şimdi rahatım:10: Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun inşallah sınav sonucunuzu ögrendiğinizde deli gibi bağırmak sizede nasip olur:31: Sevinçten ağladım diyenlere ne saçmalıyosun derdim:44: ama gerçekten ağlanıyormuş:43: Allah sizede o sevinç gözyaşlarını dökmeyi nasip etsin:16:

ailem hep özel ders aldırmıştır zaten matematik ve fizikten. bu yıl bi de biyolojiden alacagım..

çok korkuyorum hayallerime ulaşamazsam diye.. en önemlisi ailemin emeğinin karşılğını veremezsem :14:

o kadar masraf ediyolar bana umut baglıyolar ya kazanamazsam :( güveniyorum kendime ama işte :(

offf of :43: zaten çalışan bile ne kadar karşılıgını alabiliyor ki hatalı sorular mufredat dışı konular..

sürekli sınav sonucumun iyi deldiginde verecegim tepkiyi yuzlerindeki gülümsemeyi düşünüyorum Allah'm nasip etsin :14:

Eğer bukadar stres yaparsan belkide full çekeceğin bi sınavdan basarisizlikla cikarsin.. her sinavina sanki deneme sinavina giriyomussn gbi fahat bi kafayla gir.. egitim sistemi zaten ortada ama umarim hayirlisi olur senin icin. .

Siz elinizden geleni yapın ötesini düşünmeyin korkacak bişey yok gerçekten aynı yollardan geçtim tabi şimdi rahatım:10: Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun inşallah sınav sonucunuzu ögrendiğinizde deli gibi bağırmak sizede nasip olur:31: Sevinçten ağladım diyenlere ne saçmalıyosun derdim:44: ama gerçekten ağlanıyormuş:43: Allah sizede o sevinç gözyaşlarını dökmeyi nasip etsin:16:

ay amiinn amiinnn:14:

Rabbim inşallah istediğinizi hayırlısıyla verir canım :16:

olmaz diye düşünmeyin olumlu düşünün :39:

Kediciikk benimde 2. senem ve aynı şekilde benimde üstüme kaç yıl özel dersler dershaneler yatırıldıı o paralar biriktirilse 2 daire alınırdı:43::43::43:
Bende umutsuzum korkuyorumm psikolojim bozuk resmen seni çok iyi anlıyorum:43::43::43::43:
Destek olalım birbirimize:43::43::43:
Öfff:43::43::43::43:

benimde 2.senem ve pdr istiyorum inşallah hepimiz bu yıl istediğimiz yerlere gireriz :))
insallah canımcm insalahh:)

Rabbim inşallah istediğinizi hayırlısıyla verir canım :16:

olmaz diye düşünmeyin olumlu düşünün :39:
insallah tesekkürler:)

Kediciikk benimde 2. senem ve aynı şekilde benimde üstüme kaç yıl özel dersler dershaneler yatırıldıı o paralar biriktirilse 2 daire alınırdı:43::43::43:
Bende umutsuzum korkuyorumm psikolojim bozuk resmen seni çok iyi anlıyorum:43::43::43::43:
Destek olalım birbirimize:43::43::43:
Öfff:43::43::43::43:

offf offf aynen üzerimizde ali ağaoğlu gibi yatırımlar var oaf:43: bu yatımıza kaldırm muhendsi olmazsak iyi :27:

ucu ucuna dershaneye gittik yol parası bile bulamadım kazandık işte bi şekilde okuduk master yapıyoruz
ama aileme vefa borcum çok sağolsunlar emekleri boşa çıkmadı
ama maddi güçleri olsaydı onlar da bana özel ders aldıttırırlardı
hangi ailesi olsa yapar vicdanın rahat olsun
insanlar evlatları için yaşıyor
sen dersine bak rahat ol

Ben bir kere daha hazırlanmaya cesaret edemeyip de tercih yapmış biriyim. Peki şimdi ne mi yapıyorum, birinci sınıfını okuduğum bölümümü ( bir sene de hazırlık var ) değiştirmeyi planlıyorum, ve ilk aşamaya 4 ay kala ve sadece evde çalışarak.
Bence gösterebildiğin cesaret bile yeter de artar bile, sadece kendine güven :34:

ucu ucuna dershaneye gittik yol parası bile bulamadım kazandık işte bi şekilde okuduk master yapıyoruz
ama aileme vefa borcum çok sağolsunlar emekleri boşa çıkmadı
ama maddi güçleri olsaydı onlar da bana özel ders aldıttırırlardı
hangi ailesi olsa yapar vicdanın rahat olsun
insanlar evlatları için yaşıyor
sen dersine bak rahat ol

öyle tabiki her aile yapar siz bana ders aldırmadınız diye ondan kazanamadm diyecek kmse yok tabi ama böyle olunca daha bi sorumluluk altnda hissediyo insan kendini :26: tesekkürler:)

canım karamsarlığa sürüklemek değil amacım ancak kazanıncada dertler bitmiyor. bu seferde okul derdi vizesi finali bizim bi de kpss derdi var yani kazanınca hersey tamam olacak zannediyoruz ama yanılıyoruz ben de zamanında oyle zannetmiştim ama şimdi kpss stresi cekmekteyim. yani demem o ki imtihan... hayatın her döneminde bir imtihan gizli imtihanlar hic bitmeyecek o yüzden hayatını sebeplere bağlama yoksa hersey cok daha zor olur senin icin

Back
X