Omzuma yuklenen tasimasi zor sır

ALLAH akıl fikir dağıtırken Burcu neredeymiş acaba.
Söylersem ailesine ,burcuyu kaybederim demişsin, bu zihniyetteki bir insan ,değil akrabam ister gözüm olsun ,ben onu değil o beni kaybeder zaten. Ayrıca anlatmamakla ona daha çok kötülük etmiş olursunuz

Burcu hem ikinci kadın olmayı istiyor, hemde adama para yediriyorsa ve sen uyarmana rağmen devam ediyorsa ettiğini bulsun, ektiğini biçsin, hiç karışma.

Allah.ım korusun böylelerinden, miğde almıyo hayretle okudum. Utanma arlanmada kalmamış. Senin yerinde olsam napardım bilmiyorum tahammül edemem ben sanırım ilişkimi keserdim.

O adam burcu yu bıraktıktan sonra burcu tamamen yıkıma uğramasın? Psikolojik rahatsızlığı da varmış. Zor bir karar. Ben olsam söylerim

Ablasına söyle Kesinlikle. Zaten eninde sonunda yanacak bari kendisine zarar vermesin. Bu arada adamın karısı lohusaymis yaniyormus ne demek ya bağlantıyı kuramadım.

bunu bilmek ağır sorumluluk ama inançlı biri olarak Allah rızası için ve ailesinin iyiliği için kaybetme pahasına da olsun söylerdim. Burcu'nun hayatı mahvolabilir.

ablasına söylerseniz daha çok adama kayacak.
zaten söylemeniz gerekeni söylemişsiniz
azıcık aklı zekası, hatta gururu olan kadın böyle yapmazdı zaten
hem evli adamlasın, adamın karısı lohusa, bi de üstüne adama para yediriyorsun
madem metres olacaksın git bari adam gibi ol
evli herife para yedirmek nedir?

Burcu adamın sponsoru olmuş ! Neyine aşık oldu çok merak ediyorum ? para istiyor , evli barklı eşi yeni doğum yapmış, üstüne paso cinsellikten dem vuruyor adam.

Adamın gözünde, Burcu = sponsor + seks kölesi + kullanılıp atılıcak biri.

Öncelikle omzuma yük bindi diye düşünme kimsenin hatalarından sorumlu değilsin. Herkes kendi kendine eder. Yapman gerekeni yapıp uyarmışsın daha fazla ne yapabilirsin ki. Yine uyarırsın kızarsın falan ama kulağından tutup engelleyemezsin.

Bilezikleri zaten vermeyeceğini varsaydığım için yorum bile yapmıyorum o kısma

tabi ki ablasına söyle. dostluk yanlışını gizlemek değil, tüm imkanları ve kişileri seferber edip hayatını karartacak yanlıştan dönmesi için uğraşmaktır bence.
ilerde başına umulmadık işler gelirse, keşke ailesine söyleseydim diye vicdan yaparsın.

Son düzenleme:
Bir önceki yorumumla çelişmiş olacağım ama düşündüm de bu kız o adamla ilişkisini devam ettirecek olursa (ki yapacak) ortalığı velveleye vermeden söylemesi daha iyi sanırım. Çünkü bu ne bilim sigaraya başlamak gibi bişey değil doğrusu, kendi akıl etseydi diye tüm hayatını yakmasını izlemek de olmaz şimdi.

Bencede ailesine söylemelisin ,ilerde başına daha büyük dertler gelmemesi için, ya da su sekilde düşün bir olay oldu varsay Burcuda senin bildiğini söyledi o zaman daha kötü bir duruma düşmezmisin ? Söyle kurtul vicdan azabi çekme sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…