Omzuma yuklenen tasimasi zor sır

Adam onu kullanıp atacak sonrada kendisi bunalıma girip intihar edecek sonra gazetede okuyuncada kadına acıyacağız

Ablasıyla paylaş durumu.
Belli ki senden daha etkili olma potansiyeli var Burcu üstünde.
Evet aranız açılabilir ama ona da söyle ablasıyla paylaşacağını.
Sen de bu yükü tek başına taşıma zeholll .
Sırdaşlık her zaman güzel bir şey değil.

Sen bileziklerini verme gerisi seni ilgilendirmez. Ablasina soylesen ablasi da dayanamayip ortaligi ayaga kaldirsa, namus meselesi ciksa ailede ne yapacaksin? Bu ulkede kadin cinayetleri boyle boyle cilgin seviyede iste. Senin kizi surda gordum senin kardesin soyle yapiyo zart zurt. Kafasi calismayan ergen degil ki ders vereceksin. Koskoca kadin yaptigi isin yanlis oldugunu o da biliyo bile bile yanlis yapiyosa yapar onun hayati onun tercihleri. Herkes kendi yanlislarindan sorumlu

Yazdıklarından açıkça görülüyor ki kadın bunalımda ilaç da kullanıyormuş zaten,orta yaş bunalımı falan da olabilir,yerinde olsam detaylara iyice hakim olur süreçte de bol bol telkin etmeye çalışırım uğraşırım yani kendi çabalarımla doğru yolu göstermeye, yaşı büyüktr olsa sen akıl ver akıl yaşta değil başta demişler, çabala, çünkü kötü bir kadın hissi uyardırmadı bende,hani basireti bağlanmış derler ya öyle sanki

Elinden geleni yaptıktan sonra ablasına durumu aç ama bence şimdi değil

Durum ne oldu merak ettim?

Ben senin yerinde olsam bu kadar beklemez hemen durumu açardım.
yazdıklarından anladığım kadarı ile kesinlikle mantıklı düşünebilen birisi değil.
Depresyon problemleri olan kişiler bizim için mantıksız gelen birşeye "ne olacak ya" şeklinde algılayabilir.
Aile büyüklerinin duruma el atma zamanı gelmişte geçiyor bence.

Adam belli ki "yolunacak kaz buldum, saf kadın" şeklinde yaklaşıyor duruma ve Burcu'yu parmağında oynatıyor. Para lazım, ailem dağılıyor vs. gibi belki de "aslı astarı olmayan" şeyler ile kandırıyor. Adamı tanımıyorsun bilmiyorsun, dolandırıcı bir mahlukat olmadığının garantisi yok.

Durumdan haberdar edersin bizi merak ettim doğrusu.
Allah hayırlısını versin Burcu hakkında ama bu kadar aptallıkta insana hayır getirmez.

Ailesine açarsan bu burcunun tepkisi ne olur sana karşı?
Yani mesela bahsettiğin ablasına anlatmak yerine bi şekilde öğrenmesini sağlayabilirsin. Telefonunda mesajları görmesini, ya da bu burcu bu adamla buluşuyorsa onları görmesini falan sağlayabilirsin. Eğer burcunun tepkisinden de çekiniyorsan böyle bi şeyler deneyebilirsin.

bu adam bu burcu denen kadını hem yiyecek hem yiyecek ....sakın birşey verme...kadını kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…