- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin...Bence acmalisin. Bir kotulugu gorup de ona engel olmayan dilsiz seytan gibidir. Biliyosundur eminim..
bu adam bu burcu denen kadını hem yiyecek hem yiyecek ....sakın birşey verme...kadını kullanıyorHanimlar suan isteyim molada yaziyorum. Ise odaklanamiyorum dahi. Bu konuyu aslinda evde acacaktim ama daralip bunaliyorum icim icime sigmiyor.
Ailemiz nezih kibar bir aile. Sadece cekirdek ailem degil sulalemde oyle Allaha sukur. Sifat vermeyecegim ama sulalemden bir kadin (ona Burcu diyecegim) evli bir adam ile gorustugunu soyledi bana. Yikildim. Burcu benim cok yakinim. Bunu sadece bana soyledi. Asla kimse ile paylasmami istemiyor. Benden de yasca buyuk. Psikolojik olarak bazen "kaygi bozuklugu' yasiyor. Duzenli kullandigi antidepresanlar var. Ve bunun yaninda seker gibi pamuk gibi de Burcu abla.
Adami bana anlattiginda sessizce dinledim sakinligimi korudum. Adam karisi yataktayken disari cikip Burcuyla konusuyor. Burcuya daima maddi sikinti cektigini soyluyor. Evliligi guya maddi anlamda zora girmis. Hanimi lohudaymis ve "yaniyormus" aynen bu kelimeyi soyledi. "Parasi olsa ayri ev acacak"mis Burcuya. 4 lafin biri cinsellikmis. Pis bir adam kisacasi.
Benim bu adami ogrenme seruvenim ise Bircunun benden universite icin sakladigim bilezikleri borc olarak istemesiyle oldu. Adama verecekmis. Oyle inaniyor ki ona. Neler soyledim. "Metres konumundasin yikildim bugun adam sana ayri ev acayim diyor" dedim. Cok agir kelimelerle sok etkisi yaptim.
Niyeti arkadas olarak devam ettirmek Burcunun. Kopamiyor. Bunun yaninda onu toparlamak istiyor. "Senin kocani baska bir kadin "toparlamak" istese ne hissedersin Burcu. Allah umarim seni boyle bir adamla imtihan etmez. O kadinin ahini alirsan kendine gelemezsin" gibi neler soyledim.
Aklima gelen tek sey onun tek cekindigi ablasina durumu soylemek eliyor. Ablasi Suna dominant bir karakter. Burcunun ustunde etkisi buyuk. Soylersem de burcuyu kaybedecegim. Bunlar benim cok yakin akrabam kizlar. Ne yapacagimi bilmiyorum. Lutfen akil verin bana
Guncelleme:sayfa 6