ön dişlerime zirkon yaptırıyorumm

badeemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
86
18
merhaba arkadaslar ön dislerime zirkon yaptiricam benimkiler metal destekli kaplamaydi ve cok büyüktü öncelikle kesinlikle dislerinize carpik diye boyle birseye kalkismayin derim.sorum su metal destekli kaplamalarimi nasil cikaricaklar acir diye korkuyorum:KK43:
Birde zirkon kullanan arkadaslar estetik durumunuz nasil belli oluyormu takma oldugu? Kullanimindan memnunmusunuz

Ben yaptırdım cnm ön iki dişime ve çok memnunum renk farkı olmamasına dikkat edersin teknikerin maharetine bağlı tabi şekil olarak nasıl bişey istediğini kesinlikle söylemelisin gerçek diş gibi değil tabiki ama farketmek zor yani :) benimki gibi kırık falan varsa dişinde hiç düşünme yaptır derim... bu arada iki yıl önce tanesini 450 tlden yaptırdım

Ben yaptırdım cnm ön iki dişime ve çok memnunum renk farkı olmamasına dikkat edersin teknikerin maharetine bağlı tabi şekil olarak nasıl bişey istediğini kesinlikle söylemelisin gerçek diş gibi değil tabiki ama farketmek zor yani :) benimki gibi kırık falan varsa dişinde hiç düşünme yaptır derim... bu arada iki yıl önce tanesini 450 tlden yaptırdım

tekniker bir arkadaşımın arkadaşı renk seçtik istediğim şeklide az çok gösterdim umarım güzel olur 2 diş fark edilmez zaten cok sanslısın.benim 6 diş :KK43:

Metal alt yapılı olandan daha iyi olur canım bitince aradaki farkı sende göreceksin tabi bu arada git gel provaların olacak ben zor sabrettim bitmesini :KK53: ayrıca benimde 6 dişime yaptırmam gerekiyordu ama maddi durum işte :KK43: zaten bu olaydan sonra tekniker olmaya karar verdim hala okuyorum mezun olunca kendi dişimi istediğim gibi yaparım artık :-)

Son düzenleme:
inşallah herşey gönlünce olur :)) benim metal destekliler tam bir facia.hangi dis hekimine gittiysem sökelim dedi ama bunlari devlet hastenesinde yaptirmistim o kadar zor bir surec oldu anlatamam.tam uyusmadan kesim yapildi kesilen disler gecici takilmadan 12 gun bekledi.cok sancili bir surecti :KK43: disci fobisi olustu bende.simdi eski kaplamalarim cikti disler tam keilmemis tekrardan kesstilr olcu alindi simdi gecici olarak eski disleri kullaniyorum.foto atabilsem ama gercekteen cok kotuu :KK43:(

inşallah herşey gönlünce olur :)) benim metal destekliler tam bir facia.hangi dis hekimine gittiysem sökelim dedi ama bunlari devlet hastenesinde yaptirmistim o kadar zor bir surec oldu anlatamam.tam uyusmadan kesim yapildi kesilen disler gecici takilmadan 12 gun bekledi.cok sancili bir surecti :KK43: disci fobisi olustu bende.simdi eski kaplamalarim cikti disler tam keilmemis tekrardan kesstilr olcu alindi simdi gecici olarak eski disleri kullaniyorum.foto atabilsem ama gercekteen cok kotuu :KK43:(
yaptirdiniz mi dislerinizi acaba bende on 4 disime zirkonyum yaptiricam ama cok korkuyorum yaptirdiysaniz nasil istediginiz gibi oldumu

yaptirdiniz mi dislerinizi acaba bende on 4 disime zirkonyum yaptiricam ama cok korkuyorum yaptirdiysaniz nasil istediginiz gibi oldumu
evet yaptırdım.açıkcası pek içime sinmedi ağız yapımdan dolayı yine protez oldugu belli.cok dogal durmuyor..snırım gülünce görünen tüm dişleri yaptırırsam doğallığı yakalıyabilicem..ister istemez renk farkı oluyor

evet yaptırdım.açıkcası pek içime sinmedi ağız yapımdan dolayı yine protez oldugu belli.cok dogal durmuyor..snırım gülünce görünen tüm dişleri yaptırırsam doğallığı yakalıyabilicem..ister istemez renk farkı oluyor
kac dis yaptirmistiniz

6dis yaptiricaksinz sanırım öyle yaptırmaniz daha iyi takım halinde doğal duruma
Zirkonyum çok kaliteli ve dayanıklı bi maddedir

Ya ben 2 tane yaptıracaktım fakat gittiğim 2 doktor da bana önermedi. İmplant yaptır dediler,ki zaten bu zirkon 5 sene sonra falan tekrar yenilenmesi gerekiyormuş ondansa implant yaptırayım daha iyi ama vidalardan tırsıyorum :KK53:

X