On iki yıllık dostluk!!!

Cesmicihannn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
475
490
103
12 yıllık dostumdu güya çoo....k derdini dinledim. Memleketinden gelip ya da çalıştığı şehirden gelip benim yanımda derşaj olduğu bile olmuştur çoğu zaman. Üni ark. Sorunu olur sonra öğrtmen ark. Sorunu olur sevgilisi ile sorunu olur nişanlısı ile sorunu olur anlatırdı da anlatırdı bende sabırla dinler telkinler verirdim ama hepsi ziyanmış benim için çok geç öğrendim ama olsun zararın neresinden dönsen kardır. Kız en güzel zamanlarınıda kendisine pinti diyen takıntılı diyen kankası ile geçirirdi. Tatillerini her yıl onunla yapardı. Düğününe 2 gün önceden gidip güzel zaman geçirelim istedim. (Düğün pazartesiydi ben cumartesi gitmek istedim yanına filanca şehir). Bana düğünün pazartesi olduğunu hatırlattı. Tamam dedim hemen pazartesiye gidişli dönüşlü bilet aldım. Cumartesi ne görsem beğenirsiniz kendisine zamanında pinti diyen takıntılı diyen kankası ankaradan stroy paylaşıyor. Havaalanı yolundan eve son ses müzikle geçiyorlar. Tabi storilerde bu yok!! Sonra pazartesi Ankara havaalanından nasıl geçerim size dedim sanıyorum ki arabası var zibilyon tane kuzeni var aldırır beni çünkü ben onu hep almışımdır. Bana şuraya Havaş gelirsin oradan aldırcam seni dedi. Sonra gecenin bir vakti mesaj atıp evet mesaj atma gereği duymuş sadece Havaş’larla aştiye gel(ankara otagarı) oradan bizim semte gelen servisler var eve yakın indiriyor ablam alır seni oradan dedi. Sağolsun! Bilirdim ben ordan zaten onu dememi bekledi herhalde! Tabi ben gece 2de yazılan mesaja cevap vermedim ve ertesi gün iki biletide yakarak gitmedim düğüne atılan story açmadım. Aramadı beni yabancı bir numara aradı sadece ablasıydı herhalde. Tabi ben izin almıştım müdüründen bu yüzden işede gitmedim huzur bulduğum bir mabed var bütün günü orada geçirdim. Düğünün ertesi günü henüz ikinci düğüne 1 hafta var aileler kocası gitmiş menelekete bana mesajlar yağdırıyor ölürüm biterim diyor yıllar önce aldığım hediyelerin fotosunu atıyor. Bitirdim dostluğu demedim düğünün var ikinci düğün ona odaklan sonra konuşuruz dedim. Tamam dedi. Ben düğünleri geçtikten sonra sosyal medyadan engelledim. Beni arayıp saçma sapan konuştu. Ablamdan mı beni takip edeceksin dedi utanmadan halbuki arka arkaya engelledim ikisini.haberi yok bende açtım ağzımı yumdum gözümü döktüm içimi. Ve sonsuza kadar çıkardım hayatımdan. Bu arada kardeşlerim düğün storylerini düğün günü açmışlar kankadıyla mıç mıç fotolar paylaşmışlar sonradan öğrendim bunuda.onlarda aynı gün engelledi. Demek o ki böyle insanlar varsa hayatınızda enerjinizi sömüren ölü toprağı atan çıkarın gitsin hayatınızdan. Notandemiden epey önceydi bu yaşananlar pandemide iki düğünde neyin nesi diyenler için

Vallahi benim içim soğudu. Keşke saçını başını yolmalı bir sonu olsaydı. İyi etmişsin.

Arkadasliklar surecek diye birsey yok. Eski güzel hatiralar insani iyi hissettiriyor sadece, ahh ben de cocukluk arkadaslarimdan birini hayatimdan cikartmak zorunda kaldim, zordu ama zorlugun sebebi hatirlarmiş aslinda, birbirimize iyi gelmiyormuşuz uzun zamandir.

Herneyse, dertleşme üstüne arkadaşlik kurma olayini ben sevmiyorum. Yani burada 37466373 tane dert okuyup yorumluyorum ama gercekte arkadaşlarimin sacma sapan her derdini dinlemeyi cidden kafam kaldirmaz. Hani coooook onemli ayda yilda bir anlatirsa anca...
Onun disinda şu sırlarla ve dertlerle dolu arkadasliklar bana yük geliyor. Dert degil de eglenmek icin bir araya gelmek her zaman daha iyidir.

İyi ki bitmiş aranızda ki şey . Arkadaşlık diyemiyorum . Sadece siz onun arkadaşıymışsınız. Bazen olur ya hani yakın arkadaş sanırsın çıkar . Öyle olmuş

Bende güzel bir had bildirmeyle 20 küsur yıllık doatluğumu bitirdim. Aklına gelmeyen ben, başı sıkışınca senden başka kimim var benim cümlelerine evrilirdi. Kafam çok rahat ve huzurluyum. Geriye dönüp bakınca hep zarar gördüğümü çok net anlıyorum.. pişmanlığım bu kadar uzun sürmesi..

Kesinlikle bunlarda bir hayat tecrübesi oluyor işte.

Gerçekten enerjimi sömürüyormuş bitince anladım. Allahım diyorum eğer bitmeseydi 4 görümcesi vardı tek oğlan kayınvalideyi düşünün bir de bunları dinleyecektim

Ben uzun süre etkisinde kalırmıyım dedim ama bitince kafam o kadar rahatladı ve huzurla doldum ki kamburmuş bu dostluk! bana bile dedim.

9 yıllık arkadaşlığımı bitirdim. Aklıma gelince üzülüyorum. Düşününce iyiki bitirmişim diyorum.
hep verdiğim,hiç almadığım bir duruma dostluk demişim..

Kendine bir güzellik yapip onu hayatından atman mükemmel bir sey olmuş.Aglama duvari yapmış sizi

Benim de cok sevdiğim bir arkadaşıma düğün hazırlıkları zamanında böyle bir haller oldu. Arayıp sormamalar, kisa kisa cevaplar. O dönem cok yoğun çalıştığım için ben de fazla üstüne düşmedim. Eylülde düğünü olacaktı ne bir aramak, ne bir düğüne davet etmek. Hem de yurtdışından Türkiye’ye gelin geliyordu. Düğünden sonra işler kötü gidince aramaya başladı aynı konudaki arkadaş gibi, eski zamanları hatırlatan mesajlar atti. Hic umrumda olmadi. Bir insan dostunu düğüne de çağırmayacaksa hiç olmasın gerek yok. Sonra ortak arkadaşlardan duydum, guya düğün hiç istediği gibi olmamış da utanmış da yav he hee. İnsan böyle zamanlarda en sevdiklerini ister yanında, hem mutluluğunu paylaşmak için, hem destek almak icin. Düğün telaşıydi suydu buydu geçecekler bunlari. Çok iyi yapmışsınız

Oh ne guzel yapmışınız.Benımde vardı ole bi arkadaşım guya .Dugunu olhcak ertesı gun tutmuş benım ablamı bana kesiyor.Aralarında bir sorun olmuştu.Ne oldunu bıle hatırlamıyorum .Sonra ortak bır arkadasımızda konuşmaya başladı .Sen kes sesını dedım.Yarın dugunun olucak ablamın mokunu yıyosunuz dedım:):)Altın takıcaktım.Dedımkı degmez buna ya.Bındım otobuse gerı geldım.Dugununde durmadım.Kına gecesıne katılmıştım.Bende çok yanında olmuştum.Varsa yoksa kendıydı .Çok kullandırmıştım kendımı.Çok pişmanım.O gun bıttı .Ama oledı ınsanlara hiç bir sey olmuo .

Düğün zamanı havaya girmekte ayrı bir görgüsüzlük. Ha canım gelinliği giyince ayrı bir boyuta geçiyorsun. Benim de böyle düğününde kazık atan bir arkadaşım vardı, sildim gitti. Az aramadı ama geçmişler olsun.

Aynısını yaşadım hemen hemen sanıyorlar ki onlar olmasa nefessiz kalacağız karaktersizlik başka bir şey değil. Biletleri yakmanızda tam benlik hareket Alfasın sen alfa kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…