- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi Free Women
Nasıl sebeplerBenimkinin canı hep istiyor sevmiyorum değilde çok etkilemiyor altında farklı sebepler var aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl sebeplerBenimkinin canı hep istiyor sevmiyorum değilde çok etkilemiyor altında farklı sebepler var aslında
Yapmaz mıyım kuzucum yapıyorum. Ama adamda şehvet yok. Ben de seviyorum bahsettiğin şeyleri ama karşılık gelmeyince hava da kalıyo yaptıklarım.Bence argo konuş ve cilvelen. Nazlan. Kocanı seninle istediğin şekilde seviştiğinde övgülere boğ. Erkeğim yiğidim ne güzel şey ediyorsun falan de aaaa onu da mı ben anlatim kız![]()
Eeee baktın kobra uyanmıyor hap falan koy yemeğine falanYapmaz mıyım kuzucum yapıyorum. Ama adamda şehvet yok. Ben de seviyorum bahsettiğin şeyleri ama karşılık gelmeyince hava da kalıyo yaptıklarım.
Hap paklar bizi zaten bu gidişle. 1 ay memleketteydim geldim bi hafta güzeldi hergün sevişiyoduk. Özlemi bitince durdu beyefendiEeee baktın kobra uyanmıyor hap falan koy yemeğine falan![]()
Ayyyy kız hayat mı geçer öyleYapmaz mıyım kuzucum yapıyorum. Ama adamda şehvet yok. Ben de seviyorum bahsettiğin şeyleri ama karşılık gelmeyince hava da kalıyo yaptıklarım.
Hiç nişanlılıkta oldukları gibi olmuyorlar kendini hazırlaAyyyy kız hayat mı geçer öyledur dur benim şu düğün bir hele olsun da bakalım beni ne gibi maceralar bekliyor
bende acmayayim sonra 3-5 ay sonra 'kocam kıçını dönüp yatıyor' diye bir konu
![]()
Genelde kadınlar başım ağrıyor der adami ertelemez mi? Ben hep erkekler isterde kadınlar vermez sanırdım , şaşırdım sen böyle diyince şimdiHiç nişanlılıkta oldukları gibi olmuyorlar kendini hazırla![]()
Ben değil ayol bir saat olmaz diyen üye sanırım sadece birleşme sandığı için öyle dedi dedim.
Sigil varmi esinizin penisindeBenim esim de ilk defa bugün yaptı reddettim yanlis mi yaptim kibende hic sevmiyorumm
Evli degilim ama hayir. Zaten sigil olan yani bir saglik sorunu olan insana oral seks yapilmaz.Sigil varmi esinizin penisinde
Penisi küçük mu değilse sanslisiniz vallaEvet kk nın tecrübeli hatunları, konuyu az çok anlamışsınızdır başlıktan
Yengeç burcuyum ve romantik dokunuşlar ziyadesiyle hoşuma gider. Eşim de tam aksine aceleci davranır. Bu durum hiç hoşuma gitmiyo daha yoğun duygularla vakit geçirmek istiyorum. Durumu kurtarmak adına tv izlerken sırnaşıyorum, bi nebze iyi oluyo ama oral hiç yapmaz mesela, bedenimle yoğun bi ilişkisi yoktur. Genelde öpüşme, göğüsler, derken sonuca varılır. Ben bedenimi eşime nasıl sevdirebilirim özellikle oral'e nasıl ikna edebilirim. Ben ona yapıyorum ama karşılıksız kalıyo. Nadir çok ateşli olduğunda istersem oluyo. Bana taktik verin hatunlar.
Bi soru daha, erkeği en çok ne tahrik eder? Sexy giyecekler dışında!! Bi dokunuş mesela? Nerelerine temas edersem tahrik olur sizce. Geçen bişey denk geldi mesela göbek deliğini giysinin üzerinden okşamak tahrik edermişBu günler de libidom tavan
![]()
Bende öyle olacak zannetmiştim ama reddedildigim çok olduGenelde kadınlar başım ağrıyor der adami ertelemez mi? Ben hep erkekler isterde kadınlar vermez sanırdım , şaşırdım sen böyle diyince şimdi![]()
Kız sus ağzından yel alsınAyyyy kız hayat mı geçer öyledur dur benim şu düğün bir hele olsun da bakalım beni ne gibi maceralar bekliyor
bende acmayayim sonra 3-5 ay sonra 'kocam kıçını dönüp yatıyor' diye bir konu
![]()
Bazen sinsi seyredebiliyor sigile neden olan virus yani sigil yok diye viruste yok diyemeyiz kondom kullanmak gerekEvli degilim ama hayir. Zaten sigil olan yani bir saglik sorunu olan insana oral seks yapilmaz.
Oral seksi gectim sigil gibi temasla bulasan hastaliklarda tedavi bitene kadar seks de yapilmamali.
İdealPenisi küçük mu değilse sanslisiniz valla![]()
Siz sigil var mi diye sordunuz, ben ona istinaden yazdim.Bazen sinsi seyredebiliyor sigile neden olan virus yani sigil yok diye viruste yok diyemeyiz kondom kullanmak gerek
Ne gibi mesela acıtmadan güzel yaparsa zevk alırsınız benceBenimkinin canı hep istiyor sevmiyorum değilde çok etkilemiyor altında farklı sebepler var aslında
Yanılıyor...Eşim 1 saat kimse bosalmadan okadar zaman surduremez diyor