diğer konunu okumuştum yorum yapmadım yanılmıyorsam, geçmiş olsun ile ilgili konunu da okudum yine yorum yapmadım,bunu da okudum şimdi yapıyorum,bu sitede bizden büyükler ve aynı duyguları yaşayan milyonlarca bayan var,hemen hepimiz ilk okulda lisede ünide hocamıza ilgi duymuşuzdur, gelip geçmiştir genelde :) insanlar size sizin üzülmemeniz için uyarıda bulunmuş,eğer sizi aşşağlayan bir yorum okuduysanız onun kolayı kk yapmaktır( şikayet ibresi) ülkemizde ve dünyada üni hocası ile evlenen yok mu? var elbette ama onların hikayelerine baktığımızda hocalar karşısına alıp konuşmuş , sen benim öğrencimsin etik değil demiş sevgisini belirtmiş lakin etik olmadığını söylemiş, öğrenci mezun olup hayata atılınca unutamamış ve bir araya gelmişler, genelinin hikayesi böyle yani etik olmama durumu kalmamış ve insanlar olgun yaşlara hayat tecrübelerine sahip olup o yola çıkmışlar, sizin durumunuzda ise eğer yanlış hatırlamıyorsam hocanız gülse baksa 'da mesaj attığınızda size atma demiş , insanların sizin dışınızda da bir hayatı olduğunun bilincindesinizdir bence ,adam size mesaj atma diyorsa ima ediyorsa okulca bilinmiyor diye hayatında biri yok demek değildir yada birini sevmediği anlamına gelmez , illaki karşınıza çıkıp hakaret mi etmesi gerekiyor? belki de bu yaşlarda kırılan kalbin geleceğinde o insanın yapısını etkilediğini bilen bir beydir de kırmamaya çalışıyor sizin anlamanızı istiyordur?insanların size söylediği de bu zamana bırak ona endeksli yaşama ,mesaj atmadı ,bakmadı,güldü, yan baktı, benim kağıdımı aldı..vs bunlara yoğunlaşmayın geleceğe yoğunlaşın mezun olun eğer o kişi kaderinizde varsa zaten sizin olacak,, ayrıca ture( doğrumu yazdım bilmiyorum) hanımın yazdıkları gerçekten olduysa arkadaşınız çok ayıp etmiş konu sahibi siz olduğunuz için sizinde sorumluluğunuz var, olgun insanım diyorsunuz ama bir eleştiriden ötürü beddua edilmesine göz yumacak kadar çocuksunuz bence ..son bir söz yara kaşındıkça kanar arkadaşım,sürekli aynı konudan ötürü konu açarsanız ,ön yargılar gibi yine eleştiri alır yine üzülürsünüz