• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön yargılar

Kimse size tacizci demedi, adamı taciz etmeyin dedi.

Peki taciz etmek ne demek ?

Sizinle iletişim kurmak istemeyen birini sürekli aramak, mesaj atmak, onu takip etmek.

Siz de bunların hepsini yapıyorsunuz.

Mantıkla değil kalple aşık olunduğunu söylemek gerek bence bazı insanlara. Boşver o yüzden, anlatamazsın kendini ki bu tip insanlara anlatmamalısın da.

Konu sahibinin onceki konularini okudun mu? Senin tabirinle "bu tip insanlar" ne demis, ne tavsiyelerde bulunmus biliyor musun?

Ben de konularınızı okumuştum ama yorum yapmamıştım.
Kusura bakmayın ama adam size bakıyor diye kendinize aşık ilan ettiniz. İstemediği halde sürekli onu arayıp mesaj attığınız için sizi gördüğünde bakıyor.
Ben de bunları yazacaktım o zaman, iyi ki yazmamışım. Yazanlara baya bi laf etmişsiniz.
Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

Konuyu biliyorum kimse sana hakaret etmedi ki.
Gerçekleri söylediler..
Hocana aşık olmanla kimsenin bir sorunu yok.
Kimsenin sana garezi de yok.:ssz:

Konu sahibinin onceki konularini okudun mu? Senin tabirinle "bu tip insanlar" ne demis, ne tavsiyelerde bulunmus biliyor musun?

Hayır bilmiyorum. Ben sadece kime aşık olunacağının seçilebilmesini savunanlar için o tabiri kullandım. Doğru tavsiyelerde bulunan hiç kimseye de bir lafım olamaz zaten.

Olumsuz değil saygı sınırlarını aşmayan yorumlara cevap veriyorum. ve bu saatten sonrada kimsenin yorumları gram umurumda değil.

Burdaki hangi yorum saygı sınırını aştı acaba?
Biz çok mu saygısız yorum yaptık ki bize cevap vermedin?
Bence sen sana olumlu yorum yapanlara cevap veriyorsun.
Çünkü pohpohlanmak çok hoşuna gidiyor.
"Aaaa canım yaaaa o hocan sana aşık ama okulun bitmesini bekliyor" gibisinden bir yorum yapsaydık eminim ki çok mutlu olup cevap yazacaktın.
Ama gerçek o değil.
Gerçek hocanın sana aşık olmaması.
Ve sen bunu sana söyleyenleri saygısız olarak adlandırıyorsun.

Buraya konu açmışsınız, insanları size hakaret etmekle itham etmişsiniz, cevap hakkı doğuracak şeyler yazmışsınız. Ama tek cevap vermiyorsunuz, diğer konularınızda olduğu gibi sizi pohpohlayan yorumları görüyorsunuz sadece. O zaman neden açtınız bu topiği?

Kusura bakmayın ben anlamıyorum sizi, benimde zamanında platonik aşklarım oldu, ama kimseyi taciz etmedim. Bir bakışa bir gülüşe çok anlam yüklemek ister insan, hep kendine yorumlarsın her hareketi bu duyguyu çok iyi bilirim, ama platonik aşk beslediğim insana duygularımı asla belli etmemişimdir. Hocanızın hayatında biri olabilir bu olasılığı da düşünün aşkınızı dizginleyin, her fırsatta önüne çıkmayın adamın, zamanla da unutursunuz zaten...

Konunuza ben de cevap vermiştim. Kendimi savunmayacağım haksız itham karşısında. Buna gerek de yok. Önceki konuda vuku bulmuş bir mevzu beni çok sinirlendirmişti. Bu duruma maruz kalan hanım oldukça anlayışlı davrandı ki bu da sizin şansınız. Daha doğrusu arkadaşınızın...

Aynı duruma ben maruz kalsaydım, şu an evinize gelmek için bekleyen bir tebligata sahip olurdunuz. Hukukçu değilim arkadaşınız gibi. Ancak bilişim suçları ile ilgili prosedürden çeşitli sebepler dolayısıyla haberdarım. En ince detayına kadar. Yineliyorum arkadaşınız pek şanslı ki "iftira ve hakaret" ettiği üye anlayışlı bir üyeydi. Bu şansına şükretmesi ve özür dilemesi gerekirken, hala "hakaret" içerikli bir savunma gerçekleştiriyor. Beni pek şaşırttı bu durum. Siz de kendi başlığınızda, arkadaşınız vasıtasıyla gerçekleşmiş bir bilişim suçu olmasına rağmen, farklı bir başlık açıp önyargıdan ve hakaretten bahsedebiliyorsunuz. Gerçekten çok ilginç :)

Önyargı yerine kemalat kelimesini irdelemek daha makbul olacaktır. Zira kemalat önyargıyı döver :) Şahsım adına belirtmeliyim ki sizin yahut arkadaşınızın açtığı hiçbir konuya, olumlu veya olumsuz bir yanıt vermeyeceğim artık. Burada yüzlerce insan çeşidi var. Her birinin farklı bir karakteri var. İnanın hiçbir farklılık beni rahatsız etmiyor. Lakin kemalat eksikliği karşısında hiçbir yorum yeterli olmayacaktır. Her yorum yersiz olacaktır. Kemalat da yıllar ve tecrübelerle kazanılır. Bazen yıllara ve tecrübelere rağmen kazanılmaz. Hayatınızda kolaylıklar dilerim, ikinize de...

Konunuza ben de cevap vermiştim. Kendimi savunmayacağım haksız itham karşısında. Buna gerek de yok. Önceki konuda vuku bulmuş bir mevzu beni çok sinirlendirmişti. Bu duruma maruz kalan hanım oldukça anlayışlı davrandı ki bu da sizin şansınız. Daha doğrusu arkadaşınızın...

Aynı duruma ben maruz kalsaydım, şu an evinize gelmek için bekleyen bir tebligata sahip olurdunuz. Hukukçu değilim arkadaşınız gibi. Ancak bilişim suçları ile ilgili prosedürden çeşitli sebepler dolayısıyla haberdarım. En ince detayına kadar. Yineliyorum arkadaşınız pek şanslı ki "iftira ve hakaret" ettiği üye anlayışlı bir üyeydi. Bu şansına şükretmesi ve özür dilemesi gerekirken, hala "hakaret" içerikli bir savunma gerçekleştiriyor. Beni pek şaşırttı bu durum. Siz de kendi başlığınızda, arkadaşınız vasıtasıyla gerçekleşmiş bir bilişim suçu olmasına rağmen, farklı bir başlık açıp önyargıdan ve hakaretten bahsedebiliyorsunuz. Gerçekten çok ilginç :)

Önyargı yerine kemalat kelimesini irdelemek daha makbul olacaktır. Zira kemalat önyargıyı döver :) Şahsım adına belirtmeliyim ki sizin yahut arkadaşınızın açtığı hiçbir konuya, olumlu veya olumsuz bir yanıt vermeyeceğim artık. Burada yüzlerce insan çeşidi var. Her birinin farklı bir karakteri var. İnanın hiçbir farklılık beni rahatsız etmiyor. Lakin kemalat eksikliği karşısında hiçbir yorum yeterli olmayacaktır. Her yorum yersiz olacaktır. Kemalat da yıllar ve tecrübelerle kazanılır. Bazen yıllara ve tecrübelere rağmen kazanılmaz. Hayatınızda kolaylıklar dilerim, ikinize de...

yoknaz hanım , neredeyse tüm konularınızı ve yorumlarınızı çok beğeniyorum,efendi üslubunuz beni çok mutlu ediyor , herşey gönlünüzce olsun inşallah

Back
X