Konunuza ben de cevap vermiştim. Kendimi savunmayacağım haksız itham karşısında. Buna gerek de yok. Önceki konuda vuku bulmuş bir mevzu beni çok sinirlendirmişti. Bu duruma maruz kalan hanım oldukça anlayışlı davrandı ki bu da sizin şansınız. Daha doğrusu arkadaşınızın...
Aynı duruma ben maruz kalsaydım, şu an evinize gelmek için bekleyen bir tebligata sahip olurdunuz. Hukukçu değilim arkadaşınız gibi. Ancak bilişim suçları ile ilgili prosedürden çeşitli sebepler dolayısıyla haberdarım. En ince detayına kadar. Yineliyorum arkadaşınız pek şanslı ki "iftira ve hakaret" ettiği üye anlayışlı bir üyeydi. Bu şansına şükretmesi ve özür dilemesi gerekirken, hala "hakaret" içerikli bir savunma gerçekleştiriyor. Beni pek şaşırttı bu durum. Siz de kendi başlığınızda, arkadaşınız vasıtasıyla gerçekleşmiş bir bilişim suçu olmasına rağmen, farklı bir başlık açıp önyargıdan ve hakaretten bahsedebiliyorsunuz. Gerçekten çok ilginç :)
Önyargı yerine kemalat kelimesini irdelemek daha makbul olacaktır. Zira kemalat önyargıyı döver :) Şahsım adına belirtmeliyim ki sizin yahut arkadaşınızın açtığı hiçbir konuya, olumlu veya olumsuz bir yanıt vermeyeceğim artık. Burada yüzlerce insan çeşidi var. Her birinin farklı bir karakteri var. İnanın hiçbir farklılık beni rahatsız etmiyor. Lakin kemalat eksikliği karşısında hiçbir yorum yeterli olmayacaktır. Her yorum yersiz olacaktır. Kemalat da yıllar ve tecrübelerle kazanılır. Bazen yıllara ve tecrübelere rağmen kazanılmaz. Hayatınızda kolaylıklar dilerim, ikinize de...