- 21 Nisan 2016
- 818
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşimle mutlu bir evliliğimiz (nazar değmesin) var sadece şöyle bir durum var eşimin iki kız kardeşi var ve özellikle küçük olan hakkında ön yargımı bir türlü kıramadım ikisi de evli çocukları var ve onlarla bir problemim yok ama nişanlılık sürecinde yaşanan bazı olumsuzluklar ve bazı hislerimden dolayı nedense özellikle küçük görümce için yol yordam bilmeyen ve usulüne göre hareket etmeyen birisi olarak görüyorum ve düşünüyorum aslında düşünmek istemem ama geçmişten böyle bir izlenim oluşturduğu için en basiti eşim geçenlerde ameliyat olacaktı ama iptal oldu eşime dedim ki “ ameliyat olsaydın kardeşin ve eşi seni arar mıydı?, geçmiş olduna çıkıp gelirler miydi? “ işte yakın zamanda Doğum yaptı hani ikinci çocuğa şuan bizim çocuğumuz yok inşallah olunca diyorum “ acaba abisinin ilk çocuğuna yeğenine olursa ne alır hadi önemsemezse insan ilk defa hala olacaksa önemsemeli vs vs “bu ve buna benzeri sorular soruyorum eşime yeri geldiği zaman mümkün biz görümcemin eşi ameliyat olduğunda hem aradık hem gittik o da aynı davranışı yapar mı yapmazsa ne ayıp Abisini önemsemiyor demek zorunda kalırım yani kendi davranışlarımla mukayese etmek isteniyorum herkes farklıdır ama yol yordam da bilmeli bir insan değil mi ne yapayım arkadaşlar?? ya bu düşüncelerden nasıl kurtulayım?? çok mu hassas düşünüyorum??