Ona 5 yılımı verdim

Bi kac kere daha kazik yersen eger "acaba onu kirar miyim" dusuncesinden cikarsin zaten. Zamana bırak bir süre sonra iyice yorulup kendin bıçak gibi kesip atacaksin.
Evet çok yoruluyorum çözüm arıyorum onamsalak gibi ama o başklarını dinliyor oysa benim söylediğim de aynı şey

Tam tersine asla ben düşüncelerimi hislerimi karşıya yansıtmam. Arkadaşı olsa keşke o kişi ozaman yemin ediyorum alınmazdım. Ama hani ondan birşryimi esirgemiş gibi gidip en sevmediği insandan istedi. Kız arkasından neler söylemişti. Ve ozaman da bişey söylemedim. Nedrn ondan aldın demedim umursamadım bile. Ama sonradan bunlar büyüdü

İştr ben bunu anlamıyorum sadece
Bi de şöyle söyleyeyim bi arkadaşım daha var ayni apartmanda doğduk büyüdük çocukluğumuz beraber geçti ayni lisedeydik. Sürekli beni arar sorar ya seviyorum iyi bi kiz ama cok merakli yaptığım herşeyi anne gibi sorguluyor. Haddini aşan şeyler söylüyor. Mesela üniversiteye geldikten sonra hergun beni aradi nerdesin napiyosun diye hesap sorar gibi konuştu ben sevmiyorum bu yüzden arama mesafe koydum.
Belki de bu tarz şeylerden dolayi arkadaşın senden soğumuş olabilir.

Ona sen karar veremezsin.
10 yaşında oğlan çocuğu gelmiş milleti trollüyor aklı sıra.
Bunu da asla yapmam. İşte bunu da yapmam. O anlatırsa anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…