daha dün bir bugün iki, bence dur biraz bekle.
erkeğe çok hoşlandığını, etkilendiğini belli etmeyeceksin arkadaşbir tarafları havalanıyo...
eğer ki bir süre sonra hiç adım görmezsen, hoşlandığını belli etmeden ortam yaratmaya çalış.
Ilk adimi sen atma sadece bekle. O hoslaniyorsa sana acilacaktir. Hoslanmiyorsa da acilmasi mumkun degil. Ustune bir bardak su icersin.
ilk adımı atan taraf olmaaa... bırak karşındaki duygularından emin olsun kendisi gelsin sana.
Biraz bekle. Önce sana karşı hisleri olup olmadığını iyice hisset. Biz bayanlar hissederiz bunu. Sonra karakter olarak çözmeye çalış. Eğer çok çekingen, utangaç bir tipse, hoşlansa bile adım atmayabilir. Böyle bir tip olduğundan emin olduğunda adım atabilirsin. Girişken bir tipse ve senden hoşlanıyorsa zaten bir şekilde sana adım atar
eğer ki eskiden senden hoşlanıyorsa ve açılmadıysa şimdi ilgini belli etmezsen yine açılmaz.aman duygularımı belli etmiyim diye çok da soğuk davranma söyliyim sonra bir şey hissetse de yine kaybedersin.kendimden biliyorum
ayrıca eskiden senden hoşlanıyorsa tamamıyla silmiş olmasına ihtimal yok bana kalırsa.gördükçe eski duyguları canlanır bence.hayırlısı artık.
ay bir de bu tip konularda yorum yapmasam iyi olur aslında benim kendime hayrım yok o başka mesele
Netten veya telefondan artık neresi daha rahatsa oradan sohbeti ilerlet bence sana alışsın, ısınsın böylece rahatladığı zaman sana açılabilir. şuan bir kaç günlük ve arada samimiyet çok fazla değil açılmasını bekleme ve sende söyleme
Zamana bırak ona belli ederek...
Umarım senin dediğin gibidir. Hala aklındayımdır inşallah.. :)
Ya şimdi genel konuşmak istemem ama açılmayın bu erkeklere.Olmayan özgüvenlerini verip sizinkini de çalmasına ortam hazırlamayın.Hayatımda gördüğüm en pısırık adam benim ona değer verdiğimi hissettiği an ben mükemmelim havasına girdi.Bizim üstümüze bin kişi düşse onların girdiği havaya giremiyoruz sanırım.Çok isteyebilirsin o duyguyu biliyorum ama çok taktiksel yaklaşmak lazım,içimden geldiği gibi davraniyim dersen geceler haram olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?