Ona açılmalı mıyım? Lütfen Bir akıl verin.

LottaLove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
326
4
66
Merhaba arkadaşlar. Benim ilişkim yaklaşık 1 yıl önce bitti ve o zamandan bu yana ilk defa birinden hoşlanmaya başladım. Pek muhabbetimiz yok üniversiteden tanıyorum.

Bir gün önce bir iş mevzusu için onunla 5 dakikalığına görüştük yüzyüze. Sonrasında mesajlaşmalarımız oldu 2 gün boyunca kısa kısa. Ne zaman müsaitsin gibi. Bu görüşmeden sonra ondan iyice etkilendim ama görüştükten sonra hiçbir şekilde bi muhabbetimiz olmadı. Yani dün ve bugün boyunca.
Aslında o benimle ilgilendi çalışıyo musun neler yapıyorsun tarzında sorular sordu muhabbet etmeye çalıştı ayaküstü de olsa ama ben hiçbir şey soramadım heyecandan. Şimdi ona bir adım atmalı mıyım bilmiyorum. Atıcaksam da bunu nasıl yapmalıyım. İçinde eskiden kalma bir şeyler var mıdır?

Son düzenleme:
daha dün bir bugün iki, bence dur biraz bekle.

erkeğe çok hoşlandığını, etkilendiğini belli etmeyeceksin arkadaş bir tarafları havalanıyo...

eğer ki bir süre sonra hiç adım görmezsen, hoşlandığını belli etmeden ortam yaratmaya çalış.

Son düzenleme:
Ilk adimi sen atma sadece bekle. O hoslaniyorsa sana acilacaktir. Hoslanmiyorsa da acilmasi mumkun degil. Ustune bir bardak su icersin.

ilk adımı atan taraf olmaaa... bırak karşındaki duygularından emin olsun kendisi gelsin sana.

Evet haklısın dün bir bugün iki ama dayanamıyorum bana sanki bir hafta geçmiş gibi geliyor Bu arada mesajlaşmalarımızda da hep hesap verir bi tavırdaydı. Şurdayım şöyle oldu gibi ama ben pek onun gibi değildim daha yüzeysel mesajlar attım hep. Biraz daha beklemeliyim dediğin gibi :)

Biraz bekle. Önce sana karşı hisleri olup olmadığını iyice hisset. Biz bayanlar hissederiz bunu. Sonra karakter olarak çözmeye çalış. Eğer çok çekingen, utangaç bir tipse, hoşlansa bile adım atmayabilir. Böyle bir tip olduğundan emin olduğunda adım atabilirsin. Girişken bir tipse ve senden hoşlanıyorsa zaten bir şekilde sana adım atar

Son düzenleme:

Çok teşekkürler yorumun için :) Biraz çekingen bir yapısı var gibi. Aslında dün bakışlarından hissettim bir şeyler boş değil gibiydi ama kendi kendime de gelin güvey olmuş olabilirim Beklemekte yarar var evet :)

bence netten muhabbetı arttır arkadaş gibi sıksık görüş netten sana alışsın gerisi gelir zaten

eğer ki eskiden senden hoşlanıyorsa ve açılmadıysa şimdi ilgini belli etmezsen yine açılmaz.aman duygularımı belli etmiyim diye çok da soğuk davranma söyliyim sonra bir şey hissetse de yine kaybedersin.kendimden biliyorum

ayrıca eskiden senden hoşlanıyorsa tamamıyla silmiş olmasına ihtimal yok bana kalırsa.gördükçe eski duyguları canlanır bence.hayırlısı artık.

ay bir de bu tip konularda yorum yapmasam iyi olur aslında benim kendime hayrım yok o başka mesele

Son düzenleme:
Netten veya telefondan artık neresi daha rahatsa oradan sohbeti ilerlet bence sana alışsın, ısınsın böylece rahatladığı zaman sana açılabilir. şuan bir kaç günlük ve arada samimiyet çok fazla değil açılmasını bekleme ve sende söyleme
Zamana bırak ona belli ederek...

Umarım senin dediğin gibidir. Hala aklındayımdır inşallah.. :)

Sohbeti ilerleticem ama nasıl? Ona işle ilgili bir mesaj mı atayım? Zaten başka bi sohbetimiz yok mecbur öyle yapmam lazım. Peki bunu ne zaman yapmalıyım yani kaç gün daha bekliyim. Gerçekten mantıklı düşünemiyorum şu an. Başkasının derdi olsa çatır çatır fikir verirdim de kendime bir fikir veremiyorum

Umarım senin dediğin gibidir. Hala aklındayımdır inşallah.. :)

kendi gördüklerimden yola çıkarak böyle düşündüm eskiden benden hoşlanan biriyle ne zaman bir şekilde karşılaşsam hepsinin yine gözünün içi parlıyor

ama bu demek değildir ki hala benden çok hoşlanıyorlar.ama bir süre sonra görmeye devam etseler yine hoşlanabilirler

tek bir durum hariç inşallah bu arada gidip başka bir kıza aşık olmamıştır canım

Son düzenleme:
Ya şimdi genel konuşmak istemem ama açılmayın bu erkeklere.Olmayan özgüvenlerini verip sizinkini de çalmasına ortam hazırlamayın.Hayatımda gördüğüm en pısırık adam benim ona değer verdiğimi hissettiği an ben mükemmelim havasına girdi.Bizim üstümüze bin kişi düşse onların girdiği havaya giremiyoruz sanırım.Çok isteyebilirsin o duyguyu biliyorum ama çok taktiksel yaklaşmak lazım,içimden geldiği gibi davraniyim dersen geceler haram olabilir.

Evet ben de o yüzden çok dikkatli davranmak istiyorum. Ne yapsam karar veremedim ama beklicem bir süre. Zaten eğer onda da bana karşı bir hoşlantı olmuşsa bir şekilde harekete geçer. İnşallah :2:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…