• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ona açılmalı mıyım?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
147
Puanlar
53
karşı sınıftan bi çocuğu seviyorum. arkadaşından öğrendiğime göre sevgilisi yok. bana bakıyor arada... onunla tanışmak istiyorum. bugün konuşacaktım ama fırsat olmadı. ona "seninle özel bir şey konuşmak istiyorum. ama kimseye söylemeyeceksin, aramızda sır kalacak. ben seninle tanışmak istiyorum. sana karşı bir şeyler hissediyorum. eğer istersen tanışabiliriz. istemiyorsan da dürüstçe söyleyebilirsin" diyeceğim.

ama dalga geçmesinden, reddedilmekten korkuyorum :KK43: açılıp olumlu sonuç alan var mı?

Son düzenleme:
Huyunu bilmeden açılma.
Dediğin gibi dalga geçebilir.
Ayırca reddedilmeye hazır değilsen hiç girişme bu işlere.

ben her şeyi göze aldım. yarın arkadaşıyla konuşacağım, dalga geçecek bir tipse eğer açılmam

Bir bahane ile tanis ama senden hoslaniyorum felan deme.
Tanimiyorsun bile belki dalga gececek belki bununla.ovunecek bilemezssin.
Birde ben sanirim eski kafaliyim bu tip durumlarda ilk adimi erkegin atmasi gerektigini dusunuyorum

Bir bahane ile tanis ama senden hoslaniyorum felan deme.
Tanimiyorsun bile belki dalga gececek belki bununla.ovunecek bilemezssin.
Birde ben sanirim eski kafaliyim bu tip durumlarda ilk adimi erkegin atmasi gerektigini dusunuyorum

nasıl tanışıcam? :(

bana biraz fikir verin lütfen :(

karşı sınıftan bi çocuğu seviyorum. arkadaşından öğrendiğime göre sevgilisi yok. bana bakıyor arada... onunla tanışmak istiyorum. bugün konuşacaktım ama fırsat olmadı. ona "seninle özel bir şey konuşmak istiyorum. ama kimseye söylemeyeceksin, aramızda sır kalacak. ben seninle tanışmak istiyorum. sana karşı bir şeyler hissediyorum. eğer istersen tanışabiliriz. istemiyorsan da dürüstçe söyleyebilirsin" diyeceğim.

ama dalga geçmesinden, reddedilmekten korkuyorum :KK43: açılıp olumlu sonuç alan var mı?

sakın böyle bişey söyleme. çok komik.

peki ne yapmalıyım?

bence bi şekilde tanışıp yavaş yavaş muhabbet kurmalısın. mesjala sosyal medyayla filan. biraz sinyal ver, o sana gelsin.

birine direkt gidip senden hoşlanıyorum denmez ki.

bence bi şekilde tanışıp yavaş yavaş muhabbet kurmalısın. mesjala sosyal medyayla filan. biraz sinyal ver, o sana gelsin.

birine direkt gidip senden hoşlanıyorum denmez ki.

onunla tanışmak için bi bahane bulmalıyım

Back
X