Geçmiş hatalarınla sevabınla günahınla senin geçmişin.. Onu ilgilendirmez.. Onunla beraberken öyle bi hata yapsaydın mutlaka söyle derdim.. Ama ondan önce olan birşey canm söyleme.. Sorarsa söyle ama kısa anlat kaç defa beraber olduğunu falan söyleme...Merhaba kizlar. Simdiden cok afedersiniz, turkcem cok iyi degil yurt disinda yetistim.
Ben nisanlim ile 3 senedir tanisiyorum. 6 ay sonra dugunumuz var. Kendim ile cok buyuk bir polemik icindeyim. Ben onunla tanismadan bir kac ay önce bekaretimi kaybettim. Kaybettigim zaman 24 yasindaydim ve depresyondaydim. Sadece bir kisi ile 7 kez iliskiye girdim ve cok pismanim. Nisanlim asla sormadi bana bakiremisin diye. Gecmisim ile ilgili hic bir tane soru sormadi simdiye kadar.
Okadar cok agzini aradimki sanki anlamis gibi bana “sen kendini affedemiyorsan Allah seni affeder” gibi cumleler felan göndermisti ve onun bana tek sartinin ikimizin mutlu olmasi oldugunu söylemisti. Sanki bilmek veya duymak istemiyor gibi.
Ama ben yinede düsünmeden duramiyorum. Onu kandiriyormus gibi hissediyorum. Kendisininde bakir oldugunu sanmiyorum. Söylesem beni terk edecegini de sanmiyorum. Söylemekten korkma sebebim, kendisinin belki bilerek sormadigi ve gercekten bilmek istemiyorsa. Duyduguma göre bazi erkekler bilmek istemiyorlarmis Kendi kafalarinda senaryolar uretmemek icin. Öyle ise söylememek daha mantikli geliyor hem onun ve hem benim mutlulugum icin.
sizce ne yapmaliyim? Ona karsi haksizlik mi yapiyorum?
Bence yeniden sayılsınsayıyı da vermen de ne biliyim slfkslkf koca kadınsın istediğini yapmakta özgürsün sonuçta.evlenicem diyosun da bu kadar zamandır kafa yapısını anlamadın mı adamın? zar beyinliyse evlenmeden yol ver gitsin zaten, geçmişin hesabını kimseye vermek zorunda değilsin ama hayat tarzlarınız bellidir yani ne biliyim 3 senedir hiç mi cinsel yakınlaşmanız olmadı hiç mi konusu açılmadı
Bence soyleyın guzel bi dille, ayrılmak istersen anlayısla karsılarım de, gerdek gecesi kavga cıkmasından iyidir.Merhaba kizlar. Simdiden cok afedersiniz, turkcem cok iyi degil yurt disinda yetistim.
Ben nisanlim ile 3 senedir tanisiyorum. 6 ay sonra dugunumuz var. Kendim ile cok buyuk bir polemik icindeyim. Ben onunla tanismadan bir kac ay önce bekaretimi kaybettim. Kaybettigim zaman 24 yasindaydim ve depresyondaydim. Sadece bir kisi ile 7 kez iliskiye girdim ve cok pismanim. Nisanlim asla sormadi bana bakiremisin diye. Gecmisim ile ilgili hic bir tane soru sormadi simdiye kadar.
Okadar cok agzini aradimki sanki anlamis gibi bana “sen kendini affedemiyorsan Allah seni affeder” gibi cumleler felan göndermisti ve onun bana tek sartinin ikimizin mutlu olmasi oldugunu söylemisti. Sanki bilmek veya duymak istemiyor gibi.
Ama ben yinede düsünmeden duramiyorum. Onu kandiriyormus gibi hissediyorum. Kendisininde bakir oldugunu sanmiyorum. Söylesem beni terk edecegini de sanmiyorum. Söylemekten korkma sebebim, kendisinin belki bilerek sormadigi ve gercekten bilmek istemiyorsa. Duyduguma göre bazi erkekler bilmek istemiyorlarmis Kendi kafalarinda senaryolar uretmemek icin. Öyle ise söylememek daha mantikli geliyor hem onun ve hem benim mutlulugum icin.
sizce ne yapmaliyim? Ona karsi haksizlik mi yapiyorum?
Skor vermiş moruk kıskanma.sayıyı da vermen de ne biliyim slfkslkf koca kadınsın istediğini yapmakta özgürsün sonuçta.evlenicem diyosun da bu kadar zamandır kafa yapısını anlamadın mı adamın? zar beyinliyse evlenmeden yol ver gitsin zaten, geçmişin hesabını kimseye vermek zorunda değilsin ama hayat tarzlarınız bellidir yani ne biliyim 3 senedir hiç mi cinsel yakınlaşmanız olmadı hiç mi konusu açılmadı
Kırmızı kurdeleyi bile bekaret simgesi olarak takarlar ya en uyuz olduğum kırmızı kurdelenin bekaretle alakası yok bizim insanlar sonradan atasözü gibi işine gelene çevirmişBekarete önem veren biri mi? Önem verseydi sorardı diye düşünüyorum.
Ayrıca ilk gece anlaşılmayacak mı diyen insanlara da takılmayın, her kızlık zarı kanamıyor ve penisin girdiği bölge esnek bir yapıya sahip. Yani ilişkiye girseniz dahi eski halini alıyor. Vicdanınız rahat etmiyorsa söyleyin ama geçmiş geçmişte kalmış, açıklamak zorunda değilsiniz.
Ümmeti muhammet aşkına zar felsefesi yapmayalım bak daha yeni banlarımız kalktı.Kırmızı kurdeleyi bile bekaret simgesi olarak takarlar ya en uyuz olduğum kırmızı kurdelenin bekaretle alakası yok bizim insanlar sonradan atasözü gibi işine gelene çevirmişArtık insanlar zar diye bir şey olmadığını anlasalar keşke
Kırmızı kurdale bekaret kuşağı değil gayret kuşağıdır. anlamı gelin gayretli olsun, evinde mutlu olsun, zorluklara karşı dimdik ayakta dursun diye bağlanır. Hangi kadın düşmanı bu anlama çevirdi bilmiyorum açıkçası.Kırmızı kurdeleyi bile bekaret simgesi olarak takarlar ya en uyuz olduğum kırmızı kurdelenin bekaretle alakası yok bizim insanlar sonradan atasözü gibi işine gelene çevirmişArtık insanlar zar diye bir şey olmadığını anlasalar keşke
Aaaa zar değil kurdele felsefesi yaptım. Bugun o kadar kolektif imgelem felsefesi yaptık beynim error kardeşşşşÜmmeti muhammet aşkına zar felsefesi yapmayalım bak daha yeni banlarımız kalktı.
Ben bekaret şeysi diye arabaya bindim sokaktan çıkmadan çıkardım taam adet yerine geldi diyeKırmızı kurdale bekaret kuşağı değil gayret kuşağıdır. anlamı gelin gayretli olsun, evinde mutlu olsun, zorluklara karşı dimdik ayakta dursun diye bağlanır. Hangi kadın düşmanı bu anlama çevirdi bilmiyorum açıkçası.
Amaan dur şimdi kızlık zarı yok deme ortalık karışır, insanlar henüz böyle bir bilgiye hazır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?