Ona anlatmalimiyim?

Aaaa zar değil kurdele felsefesi yaptım. Bugun o kadar kolektif imgelem felsefesi yaptık beynim error kardeşşşş
Sus sus girmediğim sınavın felsefesini yaptım eşimle bi ton. Her manaya getirebiliyorum o cümleyi.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Medeni bir insan olduğu için geçmişinizle ilgilenmemiş. Bu konuda da kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Sadece saçma sapan toplum baskısı yüzünden kendinizi kötü hissediyorsunuz

Ben bekaret şeysi diye arabaya bindim sokaktan çıkmadan çıkardım taam adet yerine geldi diye gelenek görenekle aram da şahaneymiş.
Ahahaha şimdi düşününce garip oluyor dimi, benim bakire olmamdan insanlara ne diye düşünüyor insan. Ama o ara karmaşa dan hiçbirşey anlamıyorsun. Mesela benim kuzenim evden tam çıkarken kardeşi bağlamak istedi, "beni hediye paketi mi yapıyorsunuz yea" diyerek reddetti

Aslında kırmızı kurdele eski Türk kültüründe hatta başka kültürlerde de buna benzer şeyler varda neyse kırmızı kurdele koruyucu olarak yeni evlenenlere takılır hatta doğum yapan kadınların başlarına kırmızı kurdele takılması falan koruyuculuk üzerine biraz ürkütücü şeylere karşı islamiyet öncesinde de vardı. Çocuk doğunca kırmızı battaniye kumaş vs konulurmuş eski kültürde bu renk koruyuculuğu simgelerdi

Bunu bilmediğim için çok önyargılıydım aydınlandım :)

Bakire saniyordur sizi niye sorsun durduk yere bakire misin diye evlenince illaki anlayacak . Bastan soyleyin bence yada gidin kizlik zarinizi diktirin . Erkek seks yapinca sorun yok kadin yapinca tüü kaka ..

Bu konuyu açtıysanız çoktan anlamıştır

En sağlıklısı söylemen,biz eşimle sevgiliyken her şeyi açık açık konuştuk.Ikimizde daha önce hiç ilişki yaşamamıştık ve karşımızdaki insandan da beklentimiz bu yöndeydi.Bir an önce söyleyip rahatlayın.Zaten büyük olasılıkla o da bir şeyler yaşamıştır ve sizi anlayışla karşılayacaktır.Kendisi bakirse ve anlayış göstermezse,açıkçası en doğal hakkıdır ve bu zamana kadar niye söylemedin de diyebilir.Ama kendisi de bir şeyler yaşadığı halde size saygı ve anlayış göstermiyorsa o zaman siz de karakterini çözmüş olursunuz ona göre davranırsınız.Eğer öyleyse o da size saygı duymak zorunda.

İyi de adam size resmen konuyla ilgilenmediğini söylemiş. Açık açık sorsa ve siz yalan söyleseniz tamam da adamın böyle bir dersi yok.
Skor tabelası yapmanız da çok hoş
Biri de seni böyle kabul edecekse etsin falan yazmış hey Allahım ya

Iciniz rahat etmedigi icin kaygiliysaniz tabi ki soyleyin. Ama evlendikten sonra ariza cikar diye endiseleniyorsaniz da bu ruh halinden sıyrılın. Belli ki nisanliniz bu duruma takilmiyor siz de kendinizle barisin lutfen. Hem sizin bakire olup olmadiginizi da size sorarak ogrenebilir. Her ilk iliskide kanama olmaz.

Ima etmissiniz,gerizekali degilse anlamistir zaten.
Fazlasini aciklamak zorunda degilsiniz,herkesin kendi bedeni kendi karari.

Onunda önceden ilişkiye girdiğine her şey çok emin olabilirsin. Bu yaşına Kadar seni bekleyecek değil ya. Kafana takma bence

İlişkide dürüst olmalısınız. Herkesin kendine göre kriterleri olabilir. Adam bakire birini istiyor olabilir (tabi kendisi de bakirse bunu isteme hakkına sahip) Bilmeye hakkı var. Kabullenmezse de ayrılırsınız dünyanın sonu değil.

Siz de ona sorun bakir misin diye madem. Neden hep kadinlara soruluyorsa. Kendisi bakir degilse sizin de daha once iliski yasamis olmaniz onemli olmamali.

Yorumlara çok şaşırdım. Erkekler evlenmeden önce gelip ben önceden seviştim biliyor musun diyor mu?ya da gerdek gecesi sorun olur diye düşünüyor mu? Biz erkeklerin sevişme sayısının çetelesini tutuyor muyuz?yok efendim söyle ayrilacaksa ayrılsın, yok ilk gece kavga edersiniz vs vs...... kadınlar bu şekilde düşünürse biz daha bir 200 yıl böyle saçma şeylerle uğraşıriz... bir erkeğe kaç kişiyle seviştin deniyorsak, sevişti diye ayrılmıyorsak kadın için de aynısı geçerli... nokta... ha böyle yazanlar nişanlamadan önce kocasına seviştin mı önceden hiç diye soruyorsa bilemem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…