- 3 Eylül 2025
- 109
- 68
- 13
- 35
- Konu Sahibi perikiziyimm
Buldum Çağatay Ulusoy sevdigiii kişi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır.Ünlü derken sosyal medya fenomeni mi?![]()
Hayır sosyal medya ünlüsü değil. Ancak daha fazla detay paylaşamam.Sosyal medyada takipçisi fazla olan birisi mi yoksa oyuncu mu? Eğer birinci seçenek ise öylelerine ünlü demiyoruz malum 1 2 kez garip hareketler yapsan hemen fenomen olabiliyorsun bu ülkede çok kolay![]()
Hayır çünkü ünlenmeden de az çok tanıyıp bir şeyler hissediyordum kendisine karşısadece "ünlü" olduğu için her hareketine anlam yükleyip aşık olduğunu sanıyor olabilir misin mesela
Adamı donla kanepeye yayılmış zar zurt osururken hayal edin aşk meşk kalmaz....Of evet
Adamı donla kanepeye yayılmış zar zurt osururken hayal edin aşk meşk kalmaz....
Ünlü olmasını bir kenara bırakın adamın ilişkisi var ne gibi bir beklentiniz var anlamadım? Hem sizi kandırıyor hem sevgilisini. Aşkından ölüyorum diyorsanız devam edinMerhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Enes batur filandır ancaBöyle şeyler yazmayın yaa ben çok merak ediyorum sonra kim bu diye. Konu uçtu bende odak noktam kim olduğu şuan…
Sevgilisi yok ki Çağatay ınBuldum Çağatay Ulusoy sevdigiii kişi![]()
Olsun benim için konuda bilinmesi gereken tek nokta bu şuan. Kim olduğunu bilirsek daha iyi yorum yapabilelrlflfkdkfkcneyini merak ediyosun. Artik herkes unlu. Dusundugun gibi populer bi artist degildir yani.
Tabii ki farkındayım. Sadece duygularımı nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum zaten o yüzden başlık açtım fakat malum çoğu kişi karşı tarafın da suçlu olduğunu fark etmesine rağmen bana çullanmayı seçti. Ben masumum demiyorum zaten sadece hislerime engel olamıyorum ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Sizin bir çözümünüz varsa duymayı çok isterim.Eee ne olcak peki sen ne olmasını istiyorsun.
Her sunulan fikre yok hayır olmaz diyorsun.
Osurktan bile soğumam mümkün değil dedin yaf
3 yıllık ilişkisini bırakıp sana mı gelsin istiyorsun.
Gelecek adam şimdiye gelirdi.
Senin ona olan zaafının farkında ve sadece egosunu tatmin ediyor.
Enerjinin yönünü değiştir, duygularını kontrol etmeyi öğren, başkalarıyla flört et.
Daha kendince bir sürü yol bulabilirsin, sonuçta sen de farkındasın dimi bunun yanlış ve çok çirkin bir durum olduğunun.
Enerjini başka yere yönlendireceksin.Tabii ki farkındayım. Sadece duygularımı nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum zaten o yüzden başlık açtım fakat malum çoğu kişi karşı tarafın da suçlu olduğunu fark etmesine rağmen bana çullanmayı seçti. Ben masumum demiyorum zaten sadece hislerime engel olamıyorum ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Sizin bir çözümünüz varsa duymayı çok isterim.
Umarım kurtulurum en kısa sürede. Çok teşekkür ederim düzgün yorumunuz için. Tam ihtiyacım olan şeydiEnerjini başka yere yönlendireceksin.
Bu kadar yoğun hisleri bir anda ortadan kaldıran sihirli bir formül yok.
Kendine bunun doğru olmadığını ve sana yakışmadığını hatırlatacaksın.
Sana karşı karşı taraftan bir hamle geldiğinde ters cevireceksin.
Yapabiliyorsan görüşmeyi tamamen kesmen en doğrusu. Bir anda hem de bıçak gibi.
İnternet ünlüsü değil demiştim. Enes Batur’da hiç sevmem ayrıcaEnes batur filandır anca![]()
Umarım daha fazla yıpranmadan atlatırsın.Umarım kurtulurum en kısa sürede. Çok teşekkür ederim düzgün yorumunuz için. Tam ihtiyacım olan şeydi