Ona buna yedirene kadar....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Beş yillik bir ilişkim var hanimlar. Sevgilim bedenen zayif birisi, ne yaptiysa kilo alamiyor. Bu duruma kendisi çok takıldığı gibi ailesi de üzülüyor.

Sorun şu, geçen gün sevgilim ve ailesi otururlarken bi konu açilmış onun zayıflığı ile alakali. ( Ailesinin ilişkimizden haberi var, birisi olduğunu biliyorlar) Sevgilimin abisi beni kastederek, "ona buna yedireceğine kendin yeseydin biraz" demiş. Bana sevgilim anlatti. Kendisi abisinden çok korkar bu yüzden cevap da verememiş. Sonucta resmi bir ilişki de yok aramizda. Ne diyip savunabilirdi bilmiyorum..(en küçük kardeş ve henüz ailesine bağli sayilir)

Ben bunu duyunca çok üzüldüm, şaşirdim. Biz çok buluşmayiz, görüştüğümüzde de hesabi beraber öderiz ne yapsak. Hem de onun harçliğini abisi vermez, öğrenci kendi bursu var.
Adamin hadsizliği çok canimi sıktı, ayrica ileride de böyle müdahil olmasindan korkuyorum.
Anlatip paylaşmak istedim...

Dengesiz insanlar her yerde.
Sevgiliniz ne olursa olsun böyle bir durumda gereken cevabı vermeliydi.
Aranızda resmiyet olmasına gerek yok.Bir birey olarak en azından kendisini savunabilecek bir cevabı olmalı..
Kaç yaşındasıniz bilmiyorum ama evlilik düşünüyorsan bu kişi ile işin çok zor

Aile arasında dalga geçerken söylenir. Çok çok normal, kardeşlik sulu şakalar yapılan bir muessesedir neticede.
Saçma olan çocuğun gelip bunu size anlatması.
Bence bosbogaz birisi ya da çok toy. Böyle her duyduğunu süzmeden,düşünmeden size aktaran biriyle işiniz zor.
Zaten duyduğunu size anlatan sizle konuştuklarını da ailesine anlatiyordur. Bu asla şaşmaz
Evlenmeye karar verirseniz bu bosbogazligi/politik olamamasi yüzünden birbirinize girersiniz ailesiyle,benden soylemesi

Bende kardeşime hep böyle sulu şakalar yaparım o da bana yapar
Belki kötü niyet yoktur .

Bazı ailelerde en küçük en pasiftir. En büyük erkek baba vasfı alir resmen. O tür bir aile , durum değişmez ve size hep müdahil olunur . Uzak olun sizde , uzaklık iyidir . Arkadasiniz de tedavi olabilir doktora görünün zayıflığı ile ilgili

Abinin hadsizliğini bırakıp sevgilinizin boşboğazlığına ve pasifliğine odaklanın diyorum.
Aşk gözünüzü kör etmesin,meselenin özünü kaçırmayın.

Ya kusur bakma da senin sevgilin dengesiz birisi.Bu çocuk seni dert sahibi yapar.Sevgilin daha önce de "yengem elimi tuttu,benimle don aldı" diye seni sisirmisti.Bu adam resmen çocuk ve seni resmen genç yaşta "annesi" yapmış.Herseyi gelip sana mizmizlaniyor

Ne alaka ?
Bende zayıfım hatta yiyip yiyip kilo alamayanlardanim :))
Ona buna mi yediriyorum ? ne saçma bi zihniyet yahu.. yapıyla alakalı birşey bu bence
Abisi illa laf çarptiracak hadsiz !!

Sevgilin bunu niye anlatti sana bence en onemli kisim orasi.bence o boyle dusunuyor da sanki abisi soylemis gibo analtmis olabilir mi.baska turlu insan boyle biseyi niye anlatir iyi niyetle yaptigini dusunmuyorum

Niye gelip size anlattı ki bunu.
Espri yapmış abisi sizin bilmemeniz gerekirdi.
Bugün bunu size anlatan adam yarın ufacık tartışmanızı dahi ailesine anlatır. Bence abisinin lafından çok bu duruma takın kafanızı

Sevgiliniz abisinden neden korkuyor? Dayakla mı sindirilmiş, şiddet mi görüyor? Anlattığınız karakter bana çocukluktan çıkamamış, aciz bir insan gibi göründü ki bu abisinin tavrından daha büyük bir sorun ilişkiniz için. Abisi ne niyetle söyledi bilemeyiz, belki de dalga geçti, şaka yaptı... Sevgilinizin bunu gelip size anlatması çok densizce. Yorumlarda gördüm, yengesinin elini tuttuğu, bunu da gelip size anlatan sevgili konusunu siz açmışsınız sanırım. Sevgilinizin akıl yaşı 5-6 civarında seyrediyor. İleride abisi ilişkimize karışır mı sorusundan önce, böyle tuhaf bir insanla evlilik olur mu kısmını iyi düşünün bence.

Ben kimseye bişey yedirmiyorum sevgilim zaten kendisi yediğini ödüyor diyeymiş
Abisi maşallah görümceden beter sevgilinde malesef pısırık Allah kolaylık versin

Direk ayrılırdım net. Ben ya da sen o bu değiliz. Eger cıddı anlamda senı sevse ve cıddı dusunse istediği kadar abısı olsun ne demek yahu cevap verememek ? tepkını goster bence. evlenırsenız devamı da gelır

Ilerde de müdahil olmasindan korkmalısın zaten çünkü müdahil olur ve nasip olur da evlenirseniz eşinde korkusundan birşey diyemez ezdirir seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…