- 13 Ekim 2016
- 3.695
- 6.568
- 158
Evet maalesef öyle düşünüyor.
Ama beni bunaltmayi kesmiyor istiyor ki o çalışırken ben onu sürekli ariyayim.
Sorayım içimden gelmiyor bu seferde trip atıyor
Mesela o arıyor beni ben donmuyorum yada açmıyorum sonra diyor niye dönmedin.Yigunsun ya rahatsız etmiyeyim diye diyorum aslında benimle konuşsun beni rahaatsin konuyu konuşalım kapatalım istiyorum ama o trip atmayı seçiyorEskiden aramamı istemiyordun artık neden ara diye ısrar ediyorsun diye sormadınız mı?
Şurdan kim olduğunu anladım ya. Allah kolaylık versin bacım.Sen bana yasaksın tuzaksin..Seni kalbime gömdüm benden uzak dur
Derin ilişkiler kurmayı becerebilen bir erkekle birlikte olduğunuz için çok şanslısınız öncelikle.adam gözünü açıp tek sizi mi görecekti beklenti ne yani? Ben tam tersi tercih edilen, ilişki yaşamayı becerebilen bir erkekle birlikteyim diye mutlu olurdum.etrafında o kadar kadın olup bir tame ilişki yaşayamayan adamdam süphe ederim asıl.evet bence de size rahat batıyor.adam size özenli güzel davrandıkça şımarmişsınız.nereden ne bulsam da daha çok tepesine binsem diye fırsat kolluyorsunuz.size tavsiyem kendinize gelin, adam 2 gün soğuk yapsa kederinden ölüp, ne yapacağını şaşıracağına o kadar eminim ki.kakara kikiri saatiyse de kakara kikiri saati.insan bu insan.robot değil.kendinize iş bulun adamcağızın yakasından düşün.Kizlar gerçekten ben mi abartıyorum.
10 senelik evliyiz.
Ve eşim gece çalışıyor.
İlkk evlendiğimiz yıllarda bana gece 12 den sonra hadi iyi geceler sen iyi benim yoğunluk şimdi başlıyor diyordu yıllarca.
Çok sonradan öğrendim ki asıl gece 12 den sonra işler bitiyor laklak saati başlıyor Muş.
Bu arada eşimin çalıştığı iş bayan yüzde si çok çok fazla olan bir iş.
Evlendiğimizin ilk yılı benle nişanlılık döneminde yazdığı bir mektup buldum.
Sen bana yasaksın tuzaksin..Seni kalbime gömdüm benden uzak dur diye yazılmış birine verilmek için yazılmış ama vermemiş evde dosyalarının içine koymuş Ve ben bunu çok tesadüf gördüm.sordum inkar etti.
Bende okuyunca o sinirle yırtıp atmıştım mektubu keşke atmasaydim.
Sonra öğrendim ki yanında çalışan arkadaşiyla eski sevgiliymis ve ona yazmış.
Neyse
Evliliğimin ilk yıllarında hiç bir zaman yeni evli gibi değildik..
Kaçan o kovalayan bendim.
Ama güya severek evlendik.
O bana açıldı beni ikna etti falan.
Ama son 3 dört yıldır eşim o kadar iyi o kadar ilgili o kadar bana düşkün ve iliklerine kadar hissediyorum sevgisini ama.
Evliliğin ilk yıllarında bana yaşattılarini da unutamıyorum.Durup durup trip atıyorum aklıma geliyor hatta boşanmak istiyorum düşünceeim normal mi abartıyorum mu.
Bilmiyorum ama bı huzursuz hissediyorum o kesin....Öyle bir yazmak istedim.
Mesela o arıyor beni ben donmuyorum yada açmıyorum sonra diyor niye dönmedin.Yigunsun ya rahatsız etmiyeyim diye diyorum aslında benimle konuşsun beni rahaatsin konuyu konuşalım kapatalım istiyorum ama o trip atmayı seçiyor
Aynen.Şurdan kim olduğunu anladım ya. Allah kolaylık versin bacım.
Şu edebi satırları unutmam mümkün değil.Aynen.
Neyse oluyor böyle durumlar.
Bence sen sürekli gereksiz bir şekilde adamı sorgulayıp duruyorsun.didik didik edip nereden ne çıkartsam da sıkiştırsam diye bakıyorsun.dertsiz başına dert arıyorsun.bence değişmelisin. Odak noktaya kendini al biraz.sürekli kocanla uğraşıyorsun gibi.Affedilse affederim o kadar salağım ama eşim AA af dilemez hayat felsefesi inkar maalesef...
kaldıramıyorsanız devam etmenin anlamı yok.Kizlar gerçekten ben mi abartıyorum.
10 senelik evliyiz.
Ve eşim gece çalışıyor.
İlkk evlendiğimiz yıllarda bana gece 12 den sonra hadi iyi geceler sen iyi benim yoğunluk şimdi başlıyor diyordu yıllarca.
Çok sonradan öğrendim ki asıl gece 12 den sonra işler bitiyor laklak saati başlıyor Muş.
Bu arada eşimin çalıştığı iş bayan yüzde si çok çok fazla olan bir iş.
Evlendiğimizin ilk yılı benle nişanlılık döneminde yazdığı bir mektup buldum.
Sen bana yasaksın tuzaksin..Seni kalbime gömdüm benden uzak dur diye yazılmış birine verilmek için yazılmış ama vermemiş evde dosyalarının içine koymuş Ve ben bunu çok tesadüf gördüm.sordum inkar etti.
Bende okuyunca o sinirle yırtıp atmıştım mektubu keşke atmasaydim.
Sonra öğrendim ki yanında çalışan arkadaşiyla eski sevgiliymis ve ona yazmış.
Neyse
Evliliğimin ilk yıllarında hiç bir zaman yeni evli gibi değildik..
Kaçan o kovalayan bendim.
Ama güya severek evlendik.
O bana açıldı beni ikna etti falan.
Ama son 3 dört yıldır eşim o kadar iyi o kadar ilgili o kadar bana düşkün ve iliklerine kadar hissediyorum sevgisini ama.
Evliliğin ilk yıllarında bana yaşattılarini da unutamıyorum.Durup durup trip atıyorum aklıma geliyor hatta boşanmak istiyorum düşünceeim normal mi abartıyorum mu.
Bilmiyorum ama bı huzursuz hissediyorum o kesin....Öyle bir yazmak istedim.
Söyleyin de bizde anlayalım yaaŞurdan kim olduğunu anladım ya. Allah kolaylık versin bacım.
O edebi metni arama butonuna yaz çıkar bişeyler.Söyleyin de bizde anlayalım yaa
Yenii evliyken eşimin ağzından eski sevgilisine yazılmış bir mektup bulmuştum. Sen bana yasasın tuzaksın gibi sözler le dolu olan ve bir sürü özlü söz... Buna ithafen söyledim
Ve o kızla hala aynıyerde çalışıyorlar.
O edebi metni arama butonuna yaz çıkar bişeyler.
Konu sahibi kimO edebi metni arama butonuna yaz çıkar bişeyler.
Şurdan kim olduğunu anladım ya. Allah kolaylık versin bacım.
Ayyy bu erkekler tam bir salak oluyorlar, boyle yalanlari yakalandiginda.O zaman inkar etti Kur'an'a bastı bilmiyorum dedi.iftira atıyor sun dedi.
Niye yirttin attın dedi.
Ama el yazısi onun du.
Şimdi arada mevzu açılınca şarkı sözu yazmisimdir belki hatırlamıyorum diyor
Abooo, konu 2018'e uzaniyorO edebi metni arama butonuna yaz çıkar bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?