Ona Guvenemiyorum

olumsuz yorum yapmak istemem ama ben sizi haklı buldum. son 2-3 ilişkimde de benzer durumlarla karşılaştım ve bıraktım gittim. çünkü inanın bu ilişkinin adının koyulamaması durumu öylece sürüp gidiyor sonrasında. bu sizinle değil güya 33 yaşındaki olgun adamımızla ilgili bir sorun.

hiç bir erkeğin bir kızın 6 ayını-1 senesini "ben seni deniyorum bakalım" mavralarıyla almaya hakkı yok. ilişki istiyorsa ona göre ciddiyetini belli edecek. ne malum başka kızlara da aynı ümidi vermediği ??

Dun konusurken sevgili olmanin onemini kendisi soyledi ama. Biz seninle sevgili oldugumuzda benimle ilgili hic bir sadakat suphen olmasina gerek yok. Ben tek kadina baglanirim falan dedi. Yani belli ki onun gozunde sevgili olmakla, sadece takilmak arasinda bir fark var.

Bu bana başkalarıyla da görüşüyor hissi uyandırdı.
Madem sevgili değilsiniz sadece tanıma evresi gelecek hayallerine de fazla girmemeli bence.
4.5 ay çok kısa gelmedi bana ayrıca..
Bu ara açılan konulardan dolayı erkeklere daha bir kötü bakıyorum sanki :)

Olmayacak deyip gittiğiniz adamı tekrar geri siz aramayın...O zaten cok istiyorsa bırakmazdı..Bu şekilde tekrar giderseniz nasıl olsa doner diye aramaz bile siz de gozunuz telde beklersiniz..Bence guvenilecek biri değil zaten oylesine 4 ay gorusulmez...Onun sizle beraber gorustukleri de oldugu için sizi henuz hayatına almıyordur bence

Olmayacak deyip gittiğiniz adamı tekrar geri siz aramayın...O zaten cok istiyorsa bırakmazdı..Bu şekilde tekrar giderseniz nasıl olsa doner diye aramaz bile siz de gozunuz telde beklersiniz..Bence guvenilecek biri değil zaten oylesine 4 ay gorusulmez...Onun sizle beraber gorustukleri de oldugu için sizi henuz hayatına almıyordur bence

Ben gorustugumuz sure boyunca benden baska kimseyle gorusmedigine inaniyorum. Suan kapilari baskalarina acik mi onu bilmiyorum. Belki sorarim.

Ama su saatten sonra ben bu adamdan ayrilmak istemedigime karar verdim. Yani tekrar basip gitmek gibi bi niyetim yok. O yuzden gidersem bi daha bu beni aramaz diye bi kaygim da yok. Ben yapici olmaya ve kurtarmaya calisiyorum. Ama kendimi yiyip bitirmiycem biseyler yurusun diye. Akisina nasil birakilir onu ogrenmeye calisiyorum :D Bende 25 yasina gelmis bi insanim. Iliskiler uzerine cok tecrubem olmasa da, oyle erkeklerin ardindan ziril ziril aglayacak zamanimdan gectim.

Bakalim, insallah iliskim kurtulur. Sorucam ona bakayim baskalariyla da gorusuyormuymus :d daha once hic sormamistim :D

Ben gorustugumuz sure boyunca benden baska kimseyle gorusmedigine inaniyorum. Suan kapilari baskalarina acik mi onu bilmiyorum. Belki sorarim.

Ama su saatten sonra ben bu adamdan ayrilmak istemedigime karar verdim. Yani tekrar basip gitmek gibi bi niyetim yok. O yuzden gidersem bi daha bu beni aramaz diye bi kaygim da yok. Ben yapici olmaya ve kurtarmaya calisiyorum. Ama kendimi yiyip bitirmiycem biseyler yurusun diye. Akisina nasil birakilir onu ogrenmeye calisiyorum :KK70: Bende 25 yasina gelmis bi insanim. Iliskiler uzerine cok tecrubem olmasa da, oyle erkeklerin ardindan ziril ziril aglayacak zamanimdan gectim.

Bakalim, insallah iliskim kurtulur. Sorucam ona bakayim baskalariyla da gorusuyormuymus :d daha once hic sormamistim :KK70:

Onun için mi olmayacak dedikten sonra dayanamayıp msj attın..B

Sor sor eminim durustce cevaplar : ))))
Kesin vardır diyemeyiz ama 4 ayda hersey netlesmesi lazımdı yani...Neyse ilerde gorursun

Onun için mi olmayacak dedikten sonra dayanamayıp msj attın..B

Sor sor eminim durustce cevaplar : ))))
Kesin vardır diyemeyiz ama 4 ayda hersey netlesmesi lazımdı yani...Neyse ilerde gorursun

Onlar benim hatali davranislarim iste. Ayrilmak istemeyip aslinda naz yapmalarim. Pesimden kosturmaya calismalarim, sinirle konusmalarim.

Insallah gelecekte iyilik guzellikten baska birsey gormem ama hadi hayirli ne diyelim. Belki de siz hakli cikarsiniz. Ama bi ihtimal uzerine ondan vazgecmek istemiyorum

Tecrübesizim demişsiniz ama öncesinde de 3.5 yıllık ilişkim yeni bitti demişsiniz.

Bence siz önceki ilişkimizden kalan yaralarınızı sarmasını bekliyorsunuz adamdan. O yüzden gereğinden fazla ilgi bekliyorsunuz. Adam sizinle gelecek hayalleri kuruyorsa e siz zaten olmuşsunuz. Sevgili sıfatını almak için imza filan mı atmak gerekiyor nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım.

Aranızı düzeltip canımlı falan konuşmaya başlayın gittikçe dozu arttırıp sevgilim falan deyin. Eminim adam bozmayıp öyle devam edecektir.

Siz kendiniz "sevgili değiliz ad koymadık" diyerek böyle bir imaj yaratıyorsunuz bence.

Benim de dört yıllık ilişkim var ve birlikteliğimizin başlarında "benimle sevgili olur musun, benimle sevgililiği kabul ediyor musun" gibi sorular sormadık kağıt imzalamadık :D

Elimi tutmuştu bi gün ve içimden dedim ki aha sevgilim oldu, öpüştük filan sonra. Kendiliğinden sevgili olduk yani. Bu böyledir. Lisedeki gibi "benimle çıkar mısın" demesini mi bekliyorsun :D

Tecrübesizim demişsiniz ama öncesinde de 3.5 yıllık ilişkim yeni bitti demişsiniz.

Bence siz önceki ilişkimizden kalan yaralarınızı sarmasını bekliyorsunuz adamdan. O yüzden gereğinden fazla ilgi bekliyorsunuz. Adam sizinle gelecek hayalleri kuruyorsa e siz zaten olmuşsunuz. Sevgili sıfatını almak için imza filan mı atmak gerekiyor nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım.

Aranızı düzeltip canımlı falan konuşmaya başlayın gittikçe dozu arttırıp sevgilim falan deyin. Eminim adam bozmayıp öyle devam edecektir.

Siz kendiniz "sevgili değiliz ad koymadık" diyerek böyle bir imaj yaratıyorsunuz bence.

Benim de dört yıllık ilişkim var ve birlikteliğimizin başlarında "benimle sevgili olur musun, benimle sevgililiği kabul ediyor musun" gibi sorular sormadık kağıt imzalamadık :KK70:

Elimi tutmuştu bi gün ve içimden dedim ki aha sevgilim oldu, öpüştük filan sonra. Kendiliğinden sevgili olduk yani. Bu böyledir. Lisedeki gibi "benimle çıkar mısın" demesini mi bekliyorsun :KK70:

Ne bileyim. Ne bekliyorsam :D siz biyke yazdikca akillaniyorum

O çok düzgün olsaydı bu hale gelmene izin vermezdi . Bunda bir suçlu aranacaksa sadece sen olamazsın
Bencede haklisiniz
Duygusal dusundugum icin mantigim surekli devredisi kaliyor. Biraz uzaktan bakmaya basladigimda, beni gercekten isteyen bir adamin benim kafamda suphe olusmasina izin vermeyecegini fark ediyorum. Kesinlikle tek suclu ben degilim.

Çabuk kapılmışsınıZ. Adam gayet relax davranmış. O kaçmış siz kovalamışsınız. Siz olmasanız da olurmuş gibi davranmış

4,5 aydır görüşüyorsunuz, ilişkinin adı hemen konulmasın tamamda 4,5 ayda uzun bir süre.Bu süreçte buluştuğunuzda hiç ele ele göz göze olmuyor musunuz.Şaşırdım açıkçası

Bu bana başkalarıyla da görüşüyor hissi uyandırdı.
Madem sevgili değilsiniz sadece tanıma evresi gelecek hayallerine de fazla girmemeli bence.
4.5 ay çok kısa gelmedi bana ayrıca..
Bu ara açılan konulardan dolayı erkeklere daha bir kötü bakıyorum sanki :)

Bugun icimde tuhaf bir his var. Muthis bir soguma yasiyor gibiyim. Mesajlarina cevap atasim bile gelmiyor. Ne oldu anlamadim :S

Kafayi yiyorum galiba

Bugun icimde tuhaf bir his var. Muthis bir soguma yasiyor gibiyim. Mesajlarina cevap atasim bile gelmiyor. Ne oldu anlamadim :S

Kafayi yiyorum galiba

Belki de mantık yönünden bakmaya başladınız biraz daha, duraksama yaşıyorsunuz.
Başkalarıyla konuşuyor mu diye sorcam diyordunuz, sordunuz mu?

Belki de mantık yönünden bakmaya başladınız biraz daha, duraksama yaşıyorsunuz.
Başkalarıyla konuşuyor mu diye sorcam diyordunuz, sordunuz mu?

Sormadim. Bu carsamba babasinin yanina gidiyor 1 haftaligina. O sirada benimle iletisimine gore karar vericem tamam mi devam mi. Eger devamsa, o zaman sorari. Simdi bir anlami yok gibi

Merhaba hanimlar.
Derdimi size acmaya karar verdim. 4,5 aydir gorustugum biri var. Ben 25 o 33 yasinda. Basta hersey harikaydi. Ilgili, sevecen, niyetinin ciddiligini belli eden vs vs. Ben 3.5 senelik iliskimi yeni bitirmis oldugumdan iliskinin basinda biraz dengesizdim. Bazi hatalarim oldu. Sacma seylere sinirlenip, cekip gitmek, sonrasinda bence biz yapamayacagiz diye mesaj atmak gibi.

Bana guvensizlik veren seyler vardi. Ornegin iliskimiz hic bir zaman "sevgililik" mertebesine ulasmadi. Hep "konusuyoruz, gorusuyoruz" da takili kaldik. Bu durumu o kadar kafama taktim ki her hareketinden anlam cikarmaya calisir oldum. Tahammulsuzlestim. Sevmiyorsa defolsun gitsin havasina girdim..

Ve en sonunda yine bir gun yapamiyoruz, ben seninle hep guvensiz hissediyorum, hala sadece takiliyor olmak istemiyorum, dedim ve ayrildim. Icten ice bana yalvarmasini bekliyordum ama o da bunun en dogru karar oldugunu dusundugunu ve bir sure ayri kalip arkadas olmayi denememizi onerdi. Kabul etmedim. Yani arkadas kalmayi kabul etmedim.

Simarik bi cocuk gibi davrandigimi biliyorum. Hepsi tecrubesizligimden ve belki de biraz simardigimdan. 5 gun sonra tak mesaj attim buna. Sert tavirlarim icin ozur diledigimi, ve ona karsi hic bir kotu hissim olmadigini belirttim. O da bana beni cok ozledigini, beni biraz rahat birakmak icin yazmadigini ama bana mesaj atmak istedigini falan soyledi.

Biz yine konusmaya basladik. Gorustuk falan. Ama hala sevgili degiliz. Adimiz yok yani. Ama bu adam bana 4 ay sonra sunu yapariz, yaslaninca bunu yapariz diye hep gelecege yonelik laflar ediyor. Ama bu guvensizlik beni bitiriyor. Sizce bu iliskide umut var mi yoksa vakit mi kaybediyorum. Ne yapmaliyim? Lutfen bi akil verin.
Bence senı yedekte tutuyor dıkkat edersen gelecek pek vaad etmıyor sana.yanı ayrılsa zaten arkadastık dıyecek yolunu yapıyor.tamam hoşlanıyor ama tam değil bence.onun da kuskuları var yanı bırı cıksa senı bırakır.bence sen buna guvenme .evlı yada sevgılısı olabılır.gercı zamanla anlarsın ınan

Back
X