Ona hi yalan sylediiniz olur mu?

söyledim bacım ama söylemeseydim daha kötü olacaktı offffffffffffffffmafoldumben

1 ubuçuk senelik ilişkim var birgün yalan söylemedim dürüstlüğe çok önem verrim üstelik o bana birkere yalan söyledi içim acıdı ben yalandan korktuğum kadar yılandan korkmam açıkçası dürüstlüğe çok önem verrim yalan söylemediğim gibi karşımdakininde söylemesini istemem ilişkimi yalanlar üzerine kurmak istemem sonradan yerle bir oluyor

söylemedim söylemem de yoksa ciddi iliskinin anlami kalmiyor

ihtiyac duydukca kücük ama gerekten cok kücük olabilir zarar vermeyecek sekilde
ne bilim

evet yalan kötü birşey ama bazen hayat kurtarabiliyor gerekirse söylüyorum ama ufak yalanlar karşımdakini kırmamak için ya da başka birşey için söylüyorum ama başkası hakkında asla yalan söylemem

söylemedim şimdiye kadar gerek duymadım ama bazen ben annemle telefonda cok konusurum günde en az yarım saat ki genelde 1 saate cıkar ne konustunuz der bende anlatırım ama eger annemle dedikodu yaptıysam onları anlatmam eee bu kadar mı der bende evet derim ama oda cok meraklı ya herseyi soruyor offf

söylemedim şimdiye kadar gerek duymadım ama bazen ben annemle telefonda cok konusurum günde en az yarım saat ki genelde 1 saate cıkar ne konustunuz der bende anlatırım ama eger annemle dedikodu yaptıysam onları anlatmam eee bu kadar mı der bende evet derim ama oda cok meraklı ya herseyi soruyor offf

hehehhe benim ki de öyle cnm bende anlatmam dedikodularıkaydirigubbakcemile5

bazen gerekiyo napıyımmm
mesela ne yapıyosun diyo
internetteysem sölemiyorum oturuyrm öle fln diyorum..
çünkü istemiyo nette zaman geçirmemi
ama kk dayım napıyımmm buraya üye oldugumu da bilmiyo:1ninca:

bazen şu ünlü beyaz yalanlardan bir kuble döktürdüğüm olmuştur ama dediğim gibi beyaz yalanlardan, zararsız şeyler...hassas konularda söyleyemem hemen açık veririm.

ohoo çok çünkü bazı konularda anlayışı yok..
mesela kk.ya sadece baktığımı sanıyo sakın yorum mesaj falan yazma kimseyle konuşma diyo.. :)
ama söylediğim yalanların kimseye zararı olmaz ilişkimizi sarsacak yalanlar kesinlikle söylemem..

banada öle dio kocişim . mesaj yazma kimseyle konuşma dio . . bende tmm diyip tekrar yazıormm .ama napim burası benim için bi bağımlılıkk. ayrıca erkeklerde wardır nerden biliosun hepsinin bayan oldığn u dio . . bende yıllardır girdiğim sitede kimn bayan olup olmadığını biliorum dioruım Şeniz

kendimce saçma sapan bir nedenle evet:)
bilgisayar başında olduğum halde telefondaki "napıyorsun aşkım" sorusuna
"çalışıyorum ya da kitap okuyorum" tarzında cevap vermiştim
sanki bilgisayar başındayım desen ne yapacaksa -tatlicadiarzu-

Ben dün bir yalan söyledimm ama sonra oturup saatlerce güldümmmzemuszemus
Onun işi vardı bende dedim beni 2 dakika pttye götür kkadınlar kulubu kartım gelmıs almam lazım diye neyse söylene söylene götürdü ordaki şaşkın kız bulamadı bende kızla kavga ettim bi güzel halbukı gözünün önünde duruyormus neyse pttden çıktım bizimki sinir küpü müşterisine geç kalmıs bende kartımı alamadım ama içim içimi yiyorrlaelaelaelaelae sonra beni otobüs duragına bıraktı hemen arabaya binip şirkete dön dedi tamam hayatım dedim arabaya oturdum bu gider gitmez ben otobüsten indim ve doğğğruuu postaneye gittimmmm kızla biraz daha bağrısmanın ardından kartımı aldım bu arada o aradı bende şirkete dogru yürüyorum dedim halbuki daha gitmemiştimm buda ben geliyorum demez mi gittiği yerden gelmesi tam 10 dakika sürer ne yapıp edip yetişmem lazımdı yoksa çok kızardı sositososito bende koştur koştur arabaya bindim ama nasıl terledim anlatamam baktım arabası kapıda hemen içeeri girersin doğru lavaboya çıktıgımda karsımda duruyordu neden bukadar terledin dedi bende sıcaktan dedimm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Ben dün bir yalan söyledimm ama sonra oturup saatlerce güldümmmzemuszemus
Onun işi vardı bende dedim beni 2 dakika pttye götür kkadınlar kulubu kartım gelmıs almam lazım diye neyse söylene söylene götürdü ordaki şaşkın kız bulamadı bende kızla kavga ettim bi güzel halbukı gözünün önünde duruyormus neyse pttden çıktım bizimki sinir küpü müşterisine geç kalmıs bende kartımı alamadım ama içim içimi yiyorrlaelaelaelaelae sonra beni otobüs duragına bıraktı hemen arabaya binip şirkete dön dedi tamam hayatım dedim arabaya oturdum bu gider gitmez ben otobüsten indim ve doğğğruuu postaneye gittimmmm kızla biraz daha bağrısmanın ardından kartımı aldım bu arada o aradı bende şirkete dogru yürüyorum dedim halbuki daha gitmemiştimm buda ben geliyorum demez mi gittiği yerden gelmesi tam 10 dakika sürer ne yapıp edip yetişmem lazımdı yoksa çok kızardı sositososito bende koştur koştur arabaya bindim ama nasıl terledim anlatamam baktım arabası kapıda hemen içeeri girersin doğru lavaboya çıktıgımda karsımda duruyordu neden bukadar terledin dedi bende sıcaktan dedimm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Enteresan bir gün yaşamışınız,biraz hareketli geçmiş olaylar.
Sonunda kartınızı almışsınız ama.....................

Back
X