- Konu Sahibi arzuca9432
Şakacıktan yada mecburiyet karşısında,erkeğinize
yalan söylediğiniz oldumu?Anlatın bakalım.........................
yalan söylediğiniz oldumu?Anlatın bakalım.........................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bazeenn... ihtiyaç duydukça..
söylemedim şimdiye kadar gerek duymadım ama bazen ben annemle telefonda cok konusurum günde en az yarım saat ki genelde 1 saate cıkar ne konustunuz der bende anlatırım ama eger annemle dedikodu yaptıysam onları anlatmam eee bu kadar mı der bende evet derim ama oda cok meraklı ya herseyi soruyor offf
ohoo çok çünkü bazı konularda anlayışı yok..
mesela kk.ya sadece baktığımı sanıyo sakın yorum mesaj falan yazma kimseyle konuşma diyo.. :)
ama söylediğim yalanların kimseye zararı olmaz ilişkimizi sarsacak yalanlar kesinlikle söylemem..
Ben dün bir yalan söyledimm ama sonra oturup saatlerce güldümmmzemuszemus
Onun işi vardı bende dedim beni 2 dakika pttye götür kkadınlar kulubu kartım gelmıs almam lazım diye neyse söylene söylene götürdü ordaki şaşkın kız bulamadı bende kızla kavga ettim bi güzel halbukı gözünün önünde duruyormus neyse pttden çıktım bizimki sinir küpü müşterisine geç kalmıs bende kartımı alamadım ama içim içimi yiyorrlaelaelaelaelae sonra beni otobüs duragına bıraktı hemen arabaya binip şirkete dön dedi tamam hayatım dedim arabaya oturdum bu gider gitmez ben otobüsten indim ve doğğğruuu postaneye gittimmmm kızla biraz daha bağrısmanın ardından kartımı aldım bu arada o aradı bende şirkete dogru yürüyorum dedim halbuki daha gitmemiştimm buda ben geliyorum demez mi gittiği yerden gelmesi tam 10 dakika sürer ne yapıp edip yetişmem lazımdı yoksa çok kızardı sositososito bende koştur koştur arabaya bindim ama nasıl terledim anlatamam baktım arabası kapıda hemen içeeri girersin doğru lavaboya çıktıgımda karsımda duruyordu neden bukadar terledin dedi bende sıcaktan dedimm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu