en yakın tanıdıgınız ınsanlar bıle sapık katıl manyak cıkabılırken sosyal medya cok fazla rısk normal konusup uzun sure sonra arkadas gruplarıyla takılıp kaynasıp sonra bas basa gorusmeye gecılebılır ama bu kadar sureye emege zamana ayrıntıya degmeyebılır sonu ıyı olmayabılırMerhabalar hanımlar,
Benim konum oldukça kısa ve net,bir dert değil. ☺Sosyal medyada dolanırken birini beğenseniz ve tanışmak,konuşmak,kendinizi belli etmek isteseniz bunu nasıl yapardınız ?
Bu şekilde tanışan var mı? Nasıl yaptınız?
Hem belki başkalarına da vesile olur fikirleriniz
Not: arada bir story paylaşıyor, paylaştığına bakmakla kaldım sadece.
Sosyal medyada bulunan insandan hayır gelmiyor. Boşverin bence
en yakın tanıdıgınız ınsanlar bıle sapık katıl manyak cıkabılırken sosyal medya cok fazla rısk normal konusup uzun sure sonra arkadas gruplarıyla takılıp kaynasıp sonra bas basa gorusmeye gecılebılır ama bu kadar sureye emege zamana ayrıntıya degmeyebılır sonu ıyı olmayabılır
bence ıyı fıkır degıl sız bosverın ya etrafta ınsan mı yok nıye alengırlı ıslere gırılır kı
Ortak arkadaş veya sayfa yokOrtak arkadasiniz falan yok mu ?
Varsa arkadas grubuyla bir gorusme ayarlasin.
Evet sanırım ben de böyle ilerlemeyi düşünüyorum. Ama işte bu durumda tek dezavantajım hesabımın kapalı olması, storylerimi göremezHiç tanımadığın biriyse ya da arkadaş çevrendense ama konusmadigin biriyse bir sure daha uzaktan sadece story izle. Bu sırada sen de boş durma ve güzel resimler hikayeler at arada. Sen onun storylerine baktıkça o merak eder kim bu diye. Derken profilde senin afet-i devran fotolarini görür. Ama türk erkeği işte. Pas vermez hemen. Eğer abaza değilse ilk adımı bekler. Sen de bekle. Story bakmaya devam et. Baktın takip etmiyor seni sen takip et. Ama mesaj atma sakin. Bu sefer resimleri arada sırada beğen. Sen onun ilgisini çekene, merakını gidermek istediği zaman kadar böyle devam et. Eee adam da taş olsa çatlar ilgisini çekmeyi başarırsan böyle böyle sana mesaj atar. O atmazsa da sen at, kolun mu kırılır
Yok tanışmışlığımız yok. Ama ortak noktalarımız var ben izmirliyim. O şuan İzmir’de bir takıma transfer olmuş. Avrupa’da doğmuş ve ben de Avrupa’da yaşıyorum şuanTanıştığınız biri mi yoksa tanışmadığınız biri mi ?
Hmmm ben sizin yerinizde olsam ilk yapacağım şey hesabımı açmak olurdu. : DYok tanışmışlığımız yok. Ama ortak noktalarımız var ben izmirliyim. O şuan İzmir’de bir takıma transfer olmuş. Avrupa’da doğmuş ve ben de Avrupa’da yaşıyorum şuan
senaryo yazmadım hayatın gerceklerını yazdımHemen felaket senaryoları yazmayın yahu, bulduğum gibi evlenicem, borç vericem, gözüm kapalı herseyine evet diyeceğim demedim ki. Chat programları falan olsa tamam diyeceğim de bu sosyal medya, fake olmadığını kim olduğunu bilecek kadar inceliyorum tabiki
O halde ne yapıyoruz, hesabı açıyoruzEvet sanırım ben de böyle ilerlemeyi düşünüyorum. Ama işte bu durumda tek dezavantajım hesabımın kapalı olması, storylerimi göremez ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?