Ona son kez mesaj atmalı mıyım?

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.028
704
323
Kızlar merhaba...
Önceden de konu açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...cama-asigim-akil-verin-nolur-cok-kotuyum.html diye.
Ancak ona mesaj atıp atmamakta kararsızdım...
Ben yarın sabah iş için başka bir şehre gideceğim. Orada internet bağlantım yok...
En az 2 ay sürede de dönmem imkansız. Geri dönerse bana sadece telefonumdan ulaşabilirdi. Ama numaramı değiştirdim.
Bende arayamıyorum zaten oda değiştirmiş. Yeni numaramı kimseye vermedim. Vereceğim kişilerde belli zaten benim yakınımdakilere yakın değil.. Netten dönüş yaparsa ben bunu 2 ay sonra göreceğim. Ne yapacağımı bilemedim. Kendi kendimi yerim cevap geldi mi diye
Bir sayfa bişey yazdım içimdekileri anlatan. Göndersem mi göndermesem mi kararsızım. Kaybedecek birşeyim yok artık. Zaten onsuzum. Yada biraz daha beklemeli miyim? Hiç bu kadar kararsız kalmamıştım ben
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Kızımın üni. Hocasına aşık olmasını istemem dünyada başka erkek mi kalmadı,kimbilir kaç kızla gizli,gizli çıkıyordur.

daha öncede demiştim şimdide diyorum bırak bence bu işin peşini canım..
adam istese şimdiye kadar ulasırdı bi şekilde..
boşver unutmaya çalış kafanı baska şeylerle meşgul et

canım inan boşa yıpratıyorsun kendini. sen ona daha önce söyledin zaten aşık olduğunu, mezun da oldun. adamda hala tık yok. neden? acı gerçekler... SEVMİYOR! üzgünüm ama gerçek bu..

yine söylüyorum! yine söylüyorum! yine söylüyorum!.... adam sevmiyor kuzum, vazgeç ondan, vazgeeeeç! atacağın mesaj egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramayacak. ona aşık tek öğrenci sen değilsin. o alışık böyle durumlara. bence aşkta bazı durumlarda gurur da olmalı.. zamanı gelince ardına bile bakmadan çekip gidebilmeli insan.. bırak o kaybettiğine yansın. sen üzülme.......

Canım üniversitede ki hoca senin bir arkadaşının lafıyla seni silip atacak kadar salak olamaz. Gelir açık açık konuşurdu eğer sana karşı bir şey hissetseydi. Senin hakkında kötü duyumları varsa bunu da ifade ederdi. Tabi sana karşı özel hisleri varsa.. Aslında herkes görebiliyor da gerçeği kabullenmek zor geliyor..

sevince aptal oluyor insan her hareketi kendine yoruyor. ve en kötüsü ümit ediyor boş yere...

canım.. umarım bu günleri ilerde sadece hoş bir tebessümle hatırlarsın ve seni gerçekten hak eden bir insanla mutlu bir birlikteliğin olur..

umarım canım. ben bıraktım zaman unutturur eminim. şuan içinde en iyi çözüm unutmak zaten. kendi bilir artık ben ne yapabilirim zorla sevdiremem ki
işte belki diyordum bir ümit. geçtim o ümittende ..

Sen onu düşünüpte bir mail yazmışsın o yazmışmıdır acaba tabiki HAYIR.. Sakın hata yapma ve gönderme hocalardan falan hayır gelmez yanlış yapma ve sakın gönderme derim en azından sonradan pişman olmazsın.. madem numaralarınızda değişmiş ne güzel işte birbirinizi unutmak için bi neden ..

bence kesınlıkle msj atmalısın hıc bırsey kaybetmessın ama sonra cok pısman olabılırsın keske demekdense ben at derım ama bu senın kararın.

Canım daha önce de söylemiştik,sebepleriyle anlatmıştık..

Sakın mesaj falan gönderme..Gönderme canım..

Adamın belki başkasıyla bir ilişkisi var,belki senin bu durumundan birlikte olduğu insan da kendisi de rahatsız oluyor?

Israrcı,üsteleyen,adamın peşini bırakmayan kız durumuna düşme canım..

Sonra iş benim şahit olduğum bazı rahatsız etme,ısrarcı olma gibi ciddi yerlere şikayete dönüşür ki Allah korusun bu çok fena..

Gençsin unutursun..

Ama ben yine de şansımı deneyeceğim dersen sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…