- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.041
- 598
- 35
Değilim eşim benden saklama diyorAnlatmak zorunda misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim eşim benden saklama diyorAnlatmak zorunda misin?
Evet bizimkilerde aynen öyle tahammül edemiyorlar iki sırrını saklamak istiyorum söylemek istemiyorum bu sefer eşim bana anlat benden saklama diyor anlattigimda adeta onlara iyice düşman oluyor pişman ediyor beni
Anlatmak da istemiyorum bişey den uydurmaya çalışıyorum sevgi olsun diye yararlanamıyorum sanki yalan söylemiş gibi oluyor off bı ben mi beceremiyorum ya
Biz eşimin ailesiyle altlı üstluyuz neredeyse hergun görüyoruzZaten normali odur. Aileniz ile olan sıkıntıları eşinize, eşinizle olanları da ailenize yansıtırsanız yarın öbür gün siz unutsanız bile iki taraf arasındaki gerginlik devam eder. Eşiniz aileniz ile görüşmek istemiyorsa beraber gitmeyin sizde. Burada kayınvalideni sevmiyorsan gitme diye tavsiye verilebiliyor bir çok kişiye. Aynı şekilde eşiniz de aileniz ile görüşmek zorunda değil. Bayramdan bayrama gider o da yeter. Önemli olan kocanız ile sizin aranız iyi mi? İyiyse sıkıntı Yok.
Demek istemiyorumACik acik soyle seni ilgilendiren birsey yok, olursa duyarsin zaten diye.
Allah Allah herseyi bilmek zorundalarmi?
Alla alla onlara ne oluyorsa... zamanında Dedem ananeme haber yollamış. Kız gelin oldu mu anasını, babasını Bayram’dan bayrama görmeli ona göre sık sık gelip gitmeyin birbirinize diye. Bu olaydan 5 sene sonra halam evleniyor. Bu arada ananem ve dedem( anne tarafından olan) vefat ediyorlar. Yani annemin gidip gelebileceğim bir annesi, babası kalmıyor. Dedem olaya aymış olmalı ki halamı kendi oturduğu apartmana oturuyor. Annemler, halamlar, dedemler ayni apartmandayız yani. Özetle konu başkası olunca akıl vermek kolay olur. Umarım eşinizin bir kız kardeşi vardır. Annem 35 senedir hala sıkıldıkça babama der ne oldu kız kısmı evden çıktı mı Bayram’dan bayrama gelmeliydi diye... Allah kolaylık versin size de.Biz eşimin ailesiyle altlı üstluyuz neredeyse hergun görüyoruzsanırım eşimin ailesi annemleri görmek istemediği için eşimi mı dolduruyor onu da bilmiyorum diyor ki sık sık gelmesinler demiş onlara noluyor eşimle bu konuda tartıştım
aman neden uyduracakmıssın anlatmıycam ne sana ne onlara hıc bısey anlatmıyrum onlar hakkındakılerı bılmeye hakkın yok onlarında senın hakkındakılerı bılmeue hakkı yok sorma bundan snra de . acık acık syle bıseyler uydurmaya calısma esın hem kendınınkılerın duyulmasını ıstemıyor hemde annenlerın sırlarını duymaya can atıyor sınsı bı adammıs acık arıyor resmen sakın o hakkı verme, annemlerın sırrını sana anlatrsam senınkılerı de ona anlatmam lazım yoksa adıl olmaz de sorma de knuyu kapat kesınlıkle syleme aaaa sınırlendım resmen acık arayıp zaten sıkkın olan canını daha da sıkan bı kocan var bu huyundan vazgecır yksa sen yıpranırsın kı yıpranıyrsunda
Eşimin kız kardeşi var tabi.Alla alla onlara ne oluyorsa... zamanında Dedem ananeme haber yollamış. Kız gelin oldu mu anasını, babasını Bayram’dan bayrama görmeli ona göre sık sık gelip gitmeyin birbirinize diye. Bu olaydan 5 sene sonra halam evleniyor. Bu arada ananem ve dedem( anne tarafından olan) vefat ediyorlar. Yani annemin gidip gelebileceğim bir annesi, babası kalmıyor. Dedem olaya aymış olmalı ki halamı kendi oturduğu apartmana oturuyor. Annemler, halamlar, dedemler ayni apartmandayız yani. Özetle konu başkası olunca akıl vermek kolay olur. Umarım eşinizin bir kız kardeşi vardır. Annem 35 senedir hala sıkıldıkça babama der ne oldu kız kısmı evden çıktı mı Bayram’dan bayrama gelmeliydi diye... Allah kolaylık versin size de.
Merhaba arkadaşlar.
Ben burda derdimi anlatmak istiyorum
Sorun şu;
Eşimle ailem arası mesele.
Ailem aramızı kocana anlatma aramızda kalsın.
Kocam da aramızı ailene anlatma aramızda kalsin bana anlat yeter de bileyim
Ben düşman olsun istemiyorum anlatmak da istemiyorum yoruldum gerçekten burnuma kadar geldi.
Çok sırlı biriyimdir herkese öyle pat söyleyen biri değilim düşünürüm bu kişiye güvenebilir miyim diye.
Onceden de acmissim konu içime ata ata hal oldum diye demek herşeyi içime atıyorum
Soleyemiyorum derdimi anlatamıyorum
Ne yaptığı ne ettiği baldan bala anlatamıyorum
Susuyorum daima. Anlat akşam kısa kesiyorum hep
Off çok yoruldum bu gidişle hasta olucam
Eşimle ailem arası hiç iyi değiller yıldızları barışmiyor bende arada kalmaktan yoruldum sikildim bı yere kaçmak istiyorum yada ölmek istiyorum ya.
Ne yapmam lazım![]()
Kendi kız kardeşi için de ne kadar sık geliyor mu diyor? Ohooo sizin cidden işiniz var o zaman. Aileniz ile aynı şehir de mi 2 Aydır görüşmediniz... bu insanlar birbirinin ailesinden ne ister hiç anlamam. İstemiyorsan görüşme ama kimseye anneni/ babanı görme diyemezsin. Valla hiç bilemedim sizin sorun nasıl çözülür. Ben gidicem deyip rest çekeceksiniz yoksa yıllarca görüştürmez bu adam ailenizi sizle.Eşimin kız kardeşi var tabi.
Diyor ki niye sık sık geliyor diyor
Bende sinirlendim eşime demiş gelmesimi istemiyor zaten annemlere de iki aydır gidemedim göndermiyor
Deli oluyorum gerçekten de
Kafayı yemek zorundayım
Bunu wsine syle iste yiprandim de. Duymak istemiyorum sizin sıkıntilarinizi diye duymak istedigi neki. Ailen kotulucek oda senin kafanami kakacak nedir yaniDemek istemiyorum
İkisini de sırrını da söylemek de istemiyorum.
Yoruldum eğer söyleyeceksen eşit olsun söylemeyeceksem de eşit..
Ona buna söyleme sıkıldım gerçekten kafa yordu yiprandim üç senede
Kaynanam kendi annesine gidemiyor adam annesinden gördüğü için mı yapıyor bilemiyorumKendi kız kardeşi için de ne kadar sık geliyor mu diyor? Ohooo sizin cidden işiniz var o zaman. Aileniz ile aynı şehir de mi 2 Aydır görüşmediniz... bu insanlar birbirinin ailesinden ne ister hiç anlamam. İstemiyorsan görüşme ama kimseye anneni/ babanı görme diyemezsin. Valla hiç bilemedim sizin sorun nasıl çözülür. Ben gidicem deyip rest çekeceksiniz yoksa yıllarca görüştürmez bu adam ailenizi sizle.
Eşim aileme zaten düşman.Bunu wsine syle iste yiprandim de. Duymak istemiyorum sizin sıkıntilarinizi diye duymak istedigi neki. Ailen kotulucek oda senin kafanami kakacak nedir yani
Birbirlerine kotuluyorbence de ailenle yaşadığın olumsuz olayları eşine, eşinle yaşadığın olumsuz olayları ailene anlatma
ANCAK
eğer ailen eşini kötülüyor ve anlatma diyorsa onlara de ki "bir daha eşimle ilgili bir şey söylediğinizde aynen gidip söyleyeceğim, böyle olmasını istemiyorsanız bana eşimle ilgili bir şey söylemeyin"
eğer eşin de aileni kötülüyorsa ona da de ki "bir daha ailemle ilgili bir şey söylediğinde aynen gidip söyleyeceğim, böyle olmasını istemiyorsan bana ailemle ilgili bir şey söyleme"
eğer birbirlerini kötülüyorlarsa dinleme! çık git oradan
böyle böyle öğrenirler belki
Bence hic takma kafani hic birini savunma kendi aranizda halledin de. Beni ilgilendirmiyor. Esine annen hakkinda annene esin hakkinda hic birsey soyleme kv ye de aileni kucuk dusurme kesinlikle. Nedir bu cektigimiz biz ailemiz kitulensin diyemi evlendik.Eşim aileme zaten düşman.
Bende üzülüyorum gerçekten de yiprandim arada mı kalıyorum bilmiyorum bunu eşime de dedim ben yoruldum orası orda kalsın dedim sustum bı kez kaynanam inletti eşime annemle ilgili herşeyi eşime anlatmış bende ailemi savunduğum için kavga ettik kapıyı da açmadım onlara karşı.
28 yaşındayım ama 50 gibi hissediyorum artık!
Ortalık karışıyor ben söylemek bile istemiyorum ya eşime dedim benden bekleme artık diye.Bence hic takma kafani hic birini savunma kendi aranizda halledin de. Beni ilgilendirmiyor. Esine annen hakkinda annene esin hakkinda hic birsey soyleme kv ye de aileni kucuk dusurme kesinlikle. Nedir bu cektigimiz biz ailemiz kitulensin diyemi evlendik.
Gitsin kendisi konussun. Allahim yarabbim agzina cakasim geldi herifinOrtalık karışıyor ben söylemek bile istemiyorum ya eşime dedim benden bekleme artık diye.
Sanırım kötülesin diye evlendik![]()