Ona ufak bir ışık yakmalıyım

kaktuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
22
0
86
slm arkadaşlar bi konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var
88 dogumluyum o da 90 lı yani benden küçük.. çevrmden yıllardır tanıdıgım biri .. son bi kaç zamandır dikkatimi çekiyo faceden felan paylaştıkları , gördügümde gözm ona kayıyo mesela yada bi yere gitsek onu da çagırmak istiyorum.. :17: şimdi ünivde şehir dışında görüşmüyoruz haliyle .. hayatımdan güzel bi ilişki başlatmak istiyorum onunla olur gibi ama hem yaşı küçük hemde nasıl yapacagım bilmiyorum.. :50: yaşadıgım diger ilişkiler saçma şekilde bitti hep keşke yaşamasaydım dedigim türden bu defa öyle olsun da istemiyorum .. ne yapsam acaba ona ufak bi msj çekerek ilgimi belli mi etsem ama bunu da gururuma yediremem ama onunla olmakta istiyorum ama ya benii redderderse :50: oooooof :59:

Msj Atma yazma...

BEkleeee...

İlgilendiğini de belli etme ....

bence en azından bi nasılsın mesajı atarak işe başlayabilirsin.Ama bir sonraki mesajlaşma olayını ondan bekle bence :66:

Canım eğer ilgini belli edersen eline fırsat verirsin.. Senin ilgini anlayıp bunu kullanabilir! Canını yakabilir. Belkide sadece dikkatini çekebilirsin...
Onun sevdiği videolru bulabilirsin paylaşbilirsin.
Facebookta kolay olabilir bu..
Aynı okul yada iş yerindeysenizde selam vererek başlayabilirsin.. BAkımlı ve hoş olabilirsin..

Aranızda elektirik olursa olaylar zaten gelişir yoksa üzülen sen olursun...

haklısınız sanırım kafam karışık zaten saçma bi duygu yogunlugu yaşıyorum ... onunla görüşme imkanım olsa emin olucam ama üniv de şuan şehir dışında görüşmüyoruz tek iletişim face numarası bile yok :)

ya bide şu var.hani beraber vakit geçirmişliğin falan var mı?çok iyi tanıyor musun?belki sadece boşluktasın ve acaba olur mu diye kafandan geçiyor...acele etme bence.yaş sıkıntı olmaz sanırım ama gurur da önemli ;)

ya bide şu var.hani beraber vakit geçirmişliğin falan var mı?çok iyi tanıyor musun?belki sadece boşluktasın ve acaba olur mu diye kafandan geçiyor...acele etme bence.yaş sıkıntı olmaz sanırım ama gurur da önemli ;)

tanımıyorum çok iyi ama düzgün biri oldugunu biliyorum belki de boşluktayım bilmiyorum :105:

emin olmadan bişey yapma bence.sonra ya saçmaladım ben ne gerek vardı dersin.eğer boşluktaysan zaten kısa zamanda geçer.facete falan inceleme arama vs...işlerle uğraşma.kendiliğinden silinir aklından bence.ki uzak mesafeli ilişkiler genelde sıkıntılı oluyo.yani sıkıntıları dşünürsek epey sıkıntı çıkar ama sen iyice düşün bence.acele etme

Back
X