Arkadaşlar yaklaşık bir ay oldu bir tarif yaptım çok işe yaradı, öncelikle benim saçlarım bu yaz fazlasıyla döküldü para şeklinde açıklıklar oldu çook üzülmüştüm, sonra doktora gittim dökülmem durmadı, şimdi ise kulllandığım tarifle saçlarım çıktı :) sizede öneriririm öncelikle bu bakım haftada bir kere yapılıyor tarif şudur:
1 bepanthane ampul
1 evigen ampul
1 bemiks ampul ( ben bir de eczacının tavsiyesiyle redox c vitamini de aldım)
5 damla yılan yağı
5 damla badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 yumurta
karıştırıyoruz saçımıza uyguluyoruz 3-4 saat bekletiyorum ben :) umarım sizin de işinize yarar kızlar :)
Ayrıca saçlarımı yıkadıktan sonra uçlara şekillendirici yerine kendi yaptığım tarifi sürüyorum ve durulamıyorum bu da:
bir şişeye zeytinyağ, bir kapak badem yağı ayrıca bir de bepantane ampul koydum duştan sonra ıslak saçlarımın uçlarına sürüyorum çok güzel şekillendiriyor benden tavsiye :)
1 bepanthane ampul
1 evigen ampul
1 bemiks ampul ( ben bir de eczacının tavsiyesiyle redox c vitamini de aldım)
5 damla yılan yağı
5 damla badem yağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 yumurta
karıştırıyoruz saçımıza uyguluyoruz 3-4 saat bekletiyorum ben :) umarım sizin de işinize yarar kızlar :)
Ayrıca saçlarımı yıkadıktan sonra uçlara şekillendirici yerine kendi yaptığım tarifi sürüyorum ve durulamıyorum bu da:
bir şişeye zeytinyağ, bir kapak badem yağı ayrıca bir de bepantane ampul koydum duştan sonra ıslak saçlarımın uçlarına sürüyorum çok güzel şekillendiriyor benden tavsiye :)