- 23 Haziran 2015
- 444
- 199
- 103
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim cinkoyuda duydum ama proxeed de 20mg cinko var fazla cinkonunda zararlarini okuduk ekstradan kullanmamaya karar verdik.2aydaha kürlerle devam edince ameliyattan 6 ay gecmis oluyor.ozaman yaptiracagimiz sonuclar cok önemli ya ümidimi tamamen kaybedecegim yada yüzüm gülecekCanim bizim doktor bize demisti ki. Keske Varikosel olsaydi isimiz daha kolaydi. Bo ameliyatla düzelirdi. Ama ortada sebep olmadan değerlerin düşük olmasi işi zorlaştırıyor demişti. Ameliyattan sonra 6 ay beklemek lazimmis. Kullandiginiz kürlere ilaçlara devam edin. Birde zinco c diye bi.ilac var
Çinko takviyesi de ise yariyomus
canım sen bence moralini bzma hemen. daha ameliyat yeni olmuş. en az altı ay beklemek lazım. dua edelim tabiki. başka çaremiz yok zatenEvet canim cinkoyuda duydum ama proxeed de 20mg cinko var fazla cinkonunda zararlarini okuduk ekstradan kullanmamaya karar verdik.2aydaha kürlerle devam edince ameliyattan 6 ay gecmis oluyor.ozaman yaptiracagimiz sonuclar cok önemli ya ümidimi tamamen kaybedecegim yada yüzüm gülecekdua edelim birbirimize
onu da denedim canım suyunu içirmişti m eşime. dedim ya denemediğim şey nerdeyse kalmadı. ama yokÇakşırda denedin mi canım
canım hiç sperm çıkmıyo mu yoksa 5 - 10 tane de olsa çıkıyo mu. ikisi farklı şeyler çünkü. eğer eşinin hormonlarında sorun yoksa kürlere devam et keçiboynuzu çinko çakşır. inşallah size faydası olur canım. bende haftada iki kere nohut yemeği yapıyodum. ama artık nohut görünce bile ağlamaklı oluyorum. reklamlardaki bebekler bile ağlama sebebimbizde de hiç sprem yok canım. Bende bol bol nohut yapıyorum havuç suyu yapmaya çalışıyorum. vitaminde kullandı bi ara ama dediğin gibi bi değişme yok. zaman lazım galiba ama sabırlı davranabilmek çok zor hepimiz aynı durumdayız inanki yalnız değilsin. Ben bazen Allah bizim çocumuzun olmasını istemiyor demekki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Allah yardımcımız olsun bol bol sabır versin hepimize inşallah canımm
canım hiç sperm çıkmıyo mu yoksa 5 - 10 tane de olsa çıkıyo mu. ikisi farklı şeyler çünkü. eğer eşinin hormonlarında sorun yoksa kürlere devam et keçiboynuzu çinko çakşır. inşallah size faydası olur canım. bende haftada iki kere nohut yemeği yapıyodum. ama artık nohut görünce bile ağlamaklı oluyorum. reklamlardaki bebekler bile ağlama sebebimAllah şifa versin size de inşallah canım.
nohutu azosperm hastaları için saraçoğlu öneriyo. yemeği de sperm artırıcıymışNohut yemeğinin ne faydası var acaba.
Aaaa gerçek mi ya ...ilk defa duydum..Teşekkürler bilgi içinnohutu azosperm hastaları için saraçoğlu öneriyo. yemeği de sperm artırıcıymış
canım hiç sperm çıkmıyo mu yoksa 5 - 10 tane de olsa çıkıyo mu. ikisi farklı şeyler çünkü. eğer eşinin hormonlarında sorun yoksa kürlere devam et keçiboynuzu çinko çakşır. inşallah size faydası olur canım. bende haftada iki kere nohut yemeği yapıyodum. ama artık nohut görünce bile ağlamaklı oluyorum. reklamlardaki bebekler bile ağlama sebebimAllah şifa versin size de inşallah canım.
Allah yardımcınız olsun canımAğlayıp üzülmekle olmaz bu işler hanimlar...elimizden geleni yapip gerisi icin allaha yalvarip yakarmamiz gerek
..yani ilk önce tedavi sonra asilama yada tüp bebek..tabi bu arada hep allaha yalvarmak gerek...tedavi hayırlısıyla sonuclansin diye...ben gecen ay resmen tirlatmak üzereydim...sperm sayisi düşük morfoliji berbat ama yinede vazgecmedik.gecen ay ikinci asilamayi yaptirdik..ama doktorun verdigi klomen kist yapinca hersey bosa gitti...kist kanamaya neden oldu...ve sonuc husran..hem vücut olarak hemde psikolojik duzelmek icin ara verdik