Onca verilmis emek, öyle uzuluyorumki

Kizlar icim oyle yaniyoki.
Ne esimi ozledigimden nede sevdigimden...
Kurdugum tertemiz hayallerim, umutlarimin tekrar yikilmasi beni yikti.
Sanki hep boyle aciyla yasicakmisim gibi geliyo.
Lutfen bana aptalmisin bosver niye daraliyosun diyin...
Kendime emeklerime uzuluyorum.onca cabama uzuluyorm..
Ben uzulurken onlarin altin derdine dusmeside ayri mesele zaten. Bu okdar yaktiki beni.
Ahım biran önce tutsun diye bekliyorm nolur Allahim hemen tutsun....
Bi tarafdan hic ugrasmak istemiyrm bi tarafdanda ugras onlarinda cani yansin. Kaybedecek neyin kaldi diyorum kendi kendime..
Nolur uzulmemem icin bi iki cumlenizi esirgemeyin benden. Diger konularimida okuyun lutfen.
Sorumlarim var kizlar bilenler yazsin
1:nafakada illaki biseler mi ispat etmem lazimki bana nafaka baglasinlar. Yoksa direk nafaka istiyorum diyince kadina nafaka bagliyolarmi. Ispat derken aldattini dovdunu felan...
2: darpin ustunden 1 hafta gecti gidip rapor alamam degilmi. Amacim onlar benim canimi yakmaya calisiyo bende yakmak istiyrm. Ama sanirim rapor vermezler.
3:bürodan avukat talep edildiginde cok ugrastiriyolarmi.
4: beni aldatti ama google den cinsel sohbete girerek bu istenilse arastirip bulunabilirmi hakim tarafindan.
5: hemen nafaka baglaniyomu bir kac ay icinde. Yoksa sonuclanmasimi bekleniyo
6: NOLUR BANA UZULME DEYIN... BISELER SOYLEYIN . OTURUP AGLAMIYORM AMA SANKI TOPARLANAMICAKMISIM GIBI GELIYO.
Çalışmıosan karsı taraf calısıyorsa dava surecınde baglanıyor nafaka.Delıllerının saglam olması gerekıyor.

Eşiniz kusursuz olsa dahi nafakaya hak kazanırsınız merak etmeyin. Yalnız eşiniz kusursuzsa sizin de aynı ölçüde kusursuz olmanız gerekir ki nafakaya hak kazanabilin. Yani burada asıl ölçüt sizin kusurunuzun miktarı. Siz eşinizin kusurunu ispat edemezken o sizin kusurlu davranışlarınızı delillendirirse nafaka talebiniz reddedilebilir. Umarım anlatabilmişimdir. Siz bir avukatla takip edin davanızı. Geçmiş olsun tekrardan.
Cok tsk ederm cok iyi anladim . Beni kusurlu gosterecegi hic biseyok. Eminim kendimden

ne eşşeklik ne davarlık ne kadar karakterden yoksun eylem varsa gerçekleştirmiş. sende burada oturup üzülüyorsun öyle mi ?

şimdi kimlerin kulaklarına indim derelerine bilmem nerelerine sözlerine fısıldıyor, sende ağlıyorsun öyle mi?

aldatılsaydım eğer daha güçlü ayağa kalkıp o şerrrrefsizin donuna kadar alırdım.
emeği filan boşver de gerekli tüm işlemleri araştır gerekeni yap.
oda inşallah şeyinden asılmış bir şekilde bir köşede ölü bulunur ne diyeyim
Donuma kadr alacak hicbi kanitim yok maalesef. O canimi yakiyo ya. Susup ahımın cikmasini bekliyrm

Ben uzulurken onlarin altin derdine dusmeside ayri mesele zaten. Bu okdar yaktiki beni.
Bi tarafdan hic ugrasmak istemiyrm bi tarafdanda ugras onlarinda cani yansin. Kaybedecek neyin kaldi diyorum kendi kendime..
Nolur uzulmemem icin bi iki cumlenizi esirgemeyin benden. Diger konularimida okuyun lutfen.
1:nafakada illaki biseler mi ispat etmem lazimki bana nafaka baglasinlar. Yoksa direk nafaka istiyorum diyince kadina nafaka bagliyolarmi. Ispat derken aldattini dovdunu felan...
2: darpin ustunden 1 hafta gecti gidip rapor alamam degilmi. Amacim onlar benim canimi yakmaya calisiyo bende yakmak istiyrm. Ama sanirim rapor vermezler.
4: beni aldatti ama google den cinsel sohbete girerek bu istenilse arastirip bulunabilirmi hakim tarafindan.
6: NOLUR BANA UZULME DEYIN... BISELER SOYLEYIN . OTURUP AGLAMIYORM AMA SANKI TOPARLANAMICAKMISIM GIBI GELIYO.
Hiç bi dert bizle gelmiyor herşeyin zamanı var insan öyle bi güçlü varlıklı anlatamadığı hiç birşey yok inanın buna. Nafaka konusu gelincede çocuğunuz yoksa almayın

29 yaşındayım, evlendim, ona karşı hiçbir duygu kırıntım bile yok ama, anlatınca, hatırlayınca yine boynum bükülüyor, bir türlü atlatamadım, hazmedemedim, 10 yıldır her hatırladığımda gözlerim dolar. Kendimi takdir ederim, vay be yine iyi dayandın diye. :)
En azindan suan evlisin ve mutlusun sanirim. Benim bu 2.ci evliligim ve gene ayni hüsran. Yikildim artk

Cocugum yok ama cocukca kurdugum tertemiz hayallerim vardi benim
Çocukta yok daha güçlü olun bekarsıniz 0nunuze çok insan çıkar daha çocuk olsaydı çoğu şeye engeldi belki de aldatan bi adamı çocuk var diye ayrilamicaktin onun parasına tenezzül bile etmeyin şuan kalbiniz acıdığı için hırslı davranıyorsunuz kessin sirke küpüne zarar Allah iyileri çıkartsın karşınizA

En azindan suan evlisin ve mutlusun sanirim. Benim bu 2.ci evliligim ve gene ayni hüsran. Yikildim artk
İnsanlar sadece mutlu olduğunu bilirler, ama o mutluluğa adım atana kadar o yolda kaç kez düşüp kalktığını, dizlerinin kaç kez kanayıp kabuk bağladığını bilmezler.
Kimi o yolu güle oynaya tamamlar. Ama ben düşe kalka ilerledim hep.

İnsanlar sadece mutlu olduğunu bilirler, ama o mutluluğa adım atana kadar o yolda kaç kez düşüp kalktığını, dizlerinin kaç kez kanayıp kabuk bağladığını bilmezler.
Kimi o yolu güle oynaya tamamlar. Ama ben düşe kalka ilerledim hep.
Bende hep duse kalka yasadim ömrümü . Hic duzluge cikamadim hic

Çocukta yok daha güçlü olun bekarsıniz 0nunuze çok insan çıkar daha çocuk olsaydı çoğu şeye engeldi belki de aldatan bi adamı çocuk var diye ayrilamicaktin onun parasına tenezzül bile etmeyin şuan kalbiniz acıdığı için hırslı davranıyorsunuz kessin sirke küpüne zarar Allah iyileri çıkartsın karşınizA
Amin tsk ederim. Parasina tenezzul ettigim yok canini yakmak istiyrm

Tabi toparlanacaksın. İnsanlar evlat kaybediyor gene tutunuyorlar hayata. Sen güçlü olmalısın. Şunu hiç unutma bu hayatta yere düştüğün an seni kimse kaldıramaz,senden başka. Düşmeyeceğim deme,düşebilirim ama kalkarım de. Allah akıl vermiş,sağlık vermiş. Tabiki başaracaksın. Rezalet bir adama denk düşmek senin suçun da değil günahın da değil. O yüzden bedeli de sen ödemeyeceksin. Mutlaka çok ağlayıp üzüleceksin ama şöyle düşün her ağladığında içindeki güce,yaşama daha da tutunmaya yaklaşacaksın. Seni yaşadıkların acıların büyütecek. Zamanla iyileşeceksin yaralar gibi... sakın bırakma kendini. Sen bırakırsan hayat sana bir Tokat daha atar. Güçlü olmayı bilirsen kimseye ihtiyacın olmaz. Bu güç sende var. Bütün kadınlarda var.

Back
X