Onca verilmis emek, öyle uzuluyorumki

Butun cevaplarinz icin cok tsk ederim.
Ah etmeden duramiyorm. Yasadiklarimi agir geliyo.
Darp izi bacagimda kucuk morluklar var sadece. Ama ogun boynum kollarim bogazim heryerim agriyodu. Heralde bukdr kucuk gorunen seyede vermezler rapor.
Hic adil degil bu dunya. Okdr sey yasadim birini bile kanitlayamiyrm
Bunu uzmana sormadan bilemezsin. Onlar morlugun renginden gununu falan bilirler. Senin goremedigin alt dokudaki zedelenmeleri bilebilirler. Bence bir hastaneye gidip durumu anlat ve darp raporu icin bunlar yeterli mi diye sor? Bu arada morluklarina da taniklarin vardir zaten. Annen baban arkadasin kim yasadiklarina sahit ise. Neden bir avukata gitmiyorsun? Onlar daha cok yardim eder sana cunku daha tecrubeliler yol gosterirler. Bu arada su morluklarini bir hastaneye gidip goster ve darp raporu alinabilir mi diye sor.

Bunu uzmana sormadan bilemezsin. Onlar morlugun renginden gununu falan bilirler. Senin goremedigin alt dokudaki zedelenmeleri bilebilirler. Bence bir hastaneye gidip durumu anlat ve darp raporu icin bunlar yeterli mi diye sor? Bu arada morluklarina da taniklarin vardir zaten. Annen baban arkadasin kim yasadiklarina sahit ise. Neden bir avukata gitmiyorsun? Onlar daha cok yardim eder sana cunku daha tecrubeliler yol gosterirler. Bu arada su morluklarini bir hastaneye gidip goster ve darp raporu alinabilir mi diye sor.
Tamam cok tsk ederm

Bosanmis biri olarak hic ugrasma can yakmaya falan bu sana iyi gelmeyecek.bi an once kurtul ve hayatina bak.kendileri debelenip dursunlar.

Tabi toparlanacaksın. İnsanlar evlat kaybediyor gene tutunuyorlar hayata. Sen güçlü olmalısın. Şunu hiç unutma bu hayatta yere düştüğün an seni kimse kaldıramaz,senden başka. Düşmeyeceğim deme,düşebilirim ama kalkarım de. Allah akıl vermiş,sağlık vermiş. Tabiki başaracaksın. Rezalet bir adama denk düşmek senin suçun da değil günahın da değil. O yüzden bedeli de sen ödemeyeceksin. Mutlaka çok ağlayıp üzüleceksin ama şöyle düşün her ağladığında içindeki güce,yaşama daha da tutunmaya yaklaşacaksın. Seni yaşadıkların acıların büyütecek. Zamanla iyileşeceksin yaralar gibi... sakın bırakma kendini. Sen bırakırsan hayat sana bir Tokat daha atar. Güçlü olmayı bilirsen kimseye ihtiyacın olmaz. Bu güç sende var. Bütün kadınlarda var.
Guclu olmakdan guclu gorunmekden biktim inanin . Yoruldm. Bu ikinci evliligimde oyle yaralandimki.

11 yil.ne altin almaya ne nafakaya ugrasmadim.cocugum yoktu olsa ugrasirdim elbette.yoluma baktim inan pisman degilim.o kadar beter oldular ki.pislik belasini buluyor bulasmamak,uzak,huzurlu olmak en guzeli
Çok daha mutlusunuz dimi
Bende ayrıldım 7 aydayım ondan merakım

Hic onlarin seviyesine inme.nafaka falan bosanma uzar.ayril hayatina bak.bana zarar verdi yanina mi kalsin deme.kalmaz zaten.vaktini,enerjini harcama.yoluna bak.
Oyle ama dedim ya zoruma gidiyo. Onca sey yaptilar bana bir daha insanlara guvenmeme sebebim olacaklar. Yanina kalsin istemuyrm ama ugrasmakda istemiyrm.
Aama Allahin adaleti buyuk elbet cikacak

Çok daha mutlusunuz dimi
Bende ayrıldım 7 aydayım ondan merakım
7 ay olmus hala uzuluyomusun. Gecer 7 ayda bagzi seyler aslinda. Bu 2.evliligim oldugundan biliyrm. Sadece sugecmiyo. Ben bunlar hak etmedim. Cok sey yasadim. Guvenemiyrm kimseye sevemiyrm kimseyi diye yaniyo canin. Herkesin evi yuvasi var ben naptimda bunu yapti diye yaniyosn. Ama kesinlikle o pislige yanmaaa

7 ay olmus hala uzuluyomusun. Gecer 7 ayda bagzi seyler aslinda. Bu 2.evliligim oldugundan biliyrm. Sadece sugecmiyo. Ben bunlar hak etmedim. Cok sey yasadim. Guvenemiyrm kimseye sevemiyrm kimseyi diye yaniyo canin. Herkesin evi yuvasi var ben naptimda bunu yapti diye yaniyosn. Ama kesinlikle o pislige yanmaaa
Tam toparlanıyorum hatırlatıcak bişeyler oluyor süreç tekrarlanıyor ondan biraz zorlanıyorum ama daha iyiyim

Oyle ama dedim ya zoruma gidiyo. Onca sey yaptilar bana bir daha insanlara guvenmeme sebebim olacaklar. Yanina kalsin istemuyrm ama ugrasmakda istemiyrm.
Aama Allahin adaleti buyuk elbet cikacak
Bunlar sana tecrube olacak.ne tip insanlara guvenmeyecegini goreceksin.hayatina daha olgum devam edeceksin.simdi pismansin ama bi 10 yil sonra iyi ki yasadim beni ben yapti bu olaylar diyeceksin.bana bunlari soylediklerinde inanmazdim ama gercekten oyle.umrunda bile olmayacaklar
Yoluna bak.sal gitsin.

Bunlar sana tecrube olacak.ne tip insanlara guvenmeyecegini goreceksin.hayatina daha olgum devam edeceksin.simdi pismansin ama bi 10 yil sonra iyi ki yasadim beni ben yapti bu olaylar diyeceksin.bana bunlari soylediklerinde inanmazdim ama gercekten oyle.umrunda bile olmayacaklar
Yoluna bak.sal gitsin.
Herseymi tecrube olacak biktim artik hep yokuş cikmakdan .bide düz yuruyum su yalan dunyada...

Herseymi tecrube olacak biktim artik hep yokuş cikmakdan .bide düz yuruyum su yalan dunyada...
Bilmem ben yokus cikmayi seviyor da olabilirim.ben yolu seviyorum sanirim basari da olsa basarisizlik da olsa yoldan zevk almak da onemli.yol almaktan zevk aliyorum ben.yokus cikmaktan.sen yokus cikinca hayat bi sure sonra ben yokus cikacagim desen de yokus asagi indiriyor zaten.cikabiliyoken cik.takma bu insanlari.kendini magdur edilmis gormekten vazgec.onlari hayatina sen aldin.bi daha boyle insanlari hayatina sokmazsin olur biter.karma var hayatta.onlar belasini zaten bulacak.arkana yaslan,dusun,hayatini planla,yola devam et...bosver onlara takildikca zaman gecer ve ilerleyemezsin.

Back
X