ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

DUA SAHİBİ: P pdozlem
DUANIN NİYETİ: dünyaya gelecek bebeğimin sağ sağlıklı ayıpsız kusursuz eksiksiz noksansız hayırlısıyla doğması.
DUANIN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI:07.05.2016 DA SAAT 17.00 DA BAŞLAYACAK 11.05.2016 SAAT 17.00 DA BİTECEK.
HER KİSİNİN OKUYACAĞI DUA SAYISI: HERKES GÜNDE 101 KEZ BU DUAYI OKUYACAK. OKUMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE KİŞİNİN ADIYLA VE NİCKİYLE NİYETİNİ SÖYLERSEK DAHA MAKBUL OLUR:)
Her kişi günde 101 kez okursa günde 1111 kez okunmuş olacak. ve 4 günde 4444 kez okunmuş olacak. her 4. günün sonunda buraya 404 kez okuyup bitirdiğinizi yazıp beni etiketlerseniz listeye okundu diye yazarım.
DUAYA KATILAN KİŞİLER:
1. P pdozlem OKUDU
2. gecem1984 OKUDU
3. matsiyahoje OKUDU
4. @Mehtapi OKUDU
5. jio OKUDU
6. F ferda88 OKUDU
7. C calikusu2912 OKUDU
8. F Ftszynp OKUDU
9. LiveYourLife35 OKUDU
10. asososos OKUDU
11. E elifksbc

Olur da herkes nete girmeyebilir yani bi mesaji da herkes gormeyebilir.

Arkadaşlar ben yetiştiremem dışardayım. Ezberleyemediğim için okuyamam bugün

C calikusu2912 arkadasım müsaitsen 50 tane de sen okur musun? Ben de 200 okuyacağım kalan 100 U de bi arkadasa mesaj atacağım. Tabii Gönül Rıza'n varsa müsaitsen eğer?

Canım sen çok almışsın farketmez ben bugün 100 de okurum, ikinci arkadasa yarın baslanicak nasılsa yalnış bilmiyorsam tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…